Ce inseamna a fi feminina?
O rochie? O privire? Un ruj rosu pe buze?
Noi propunem doamnelor si domnisoarelor sa isi improspateze stilul feminin cu un machiaj impecabil al ochilor, asortat perfect cu o ie traditional – romaneasca reinterpretata.

Cine va primi acest cadou se va bucura de:

  • ie cusuta manual pe panza de bumbac

Doamna sau domnisoara care primeste acest cadou va beneficia de consultanta online (pe o platforma de comunicare video) de la un expert Romanian Blouse pentru a-si personalizara propria ie prin alegerea tipului de panza potrivit, a culorilor cusaturilor, a modelului, marimii si orice alt detaliu. Daca prefera, isi poate alege orice ie disponibila in atelier sau in catalog.

Durata de livrare a produsului finit, din momentul plasarii comenzii ferme, este de 21 de zile in medie pentru un model existent in colectie sau de 60 de zile pentru un model unicat. Livrarea iei personalizate, frumos ambalata, se va face prin curier la orice adresa din Romania.

Partenerii nostri de la Romanian Blouse au inceput prin a colectiona si restaura costume nationale vechi. Asa au inteles ca aceasta opera de manufactura este o arta ce uneste sufletul si spiritul, o uniune care vorbeste intr-un limbaj enigmatic de semne si simboluri. Apoi si-au dorit sa recreeze unele din cele mai frumoase si emblematice ii, sa le reinterpreteze sau sa propuna modele noi, contemporane. Au dedicat o multime de timp pentru documentare, selectie si cautarea de maini de aur, capabile sa realizeze aceaste piese de arta. Folosind numai cele mai bune panze, din matase lucrata manual sau din bumbac, iile Romanian Blouse sunt cusute in modele complexe si tehnici vechi.

  • sesiune online Eyeshadow Look alaturi de Adina Necula – primul blogger de beauty din Romania

Prin profesia sa de consilier in imagine si stil, domeniu in care activeaza de peste un deceniu, Adina transforma viziunea unui creator, brand sau individ intr-o aparitie de exceptie, modeland cu pasiune acele elemente definitorii ale personalitatii.

Cine va primi acest inedit cadou se va bucura de o sesiune online de o ora si jumtate cu Adina, prin intermediul unei platforme de comunicare video, ocazie cu care isi va desavarsi imaginea exterioara, dar si starea de bine interioara. In cadrul acestei sesiuni online, Adina ii va prezenta clientei toti pasii necesari obtinerii unui machiaj al ochilor natural si expresiv pentru diferite situatii: care sunt fardurile pe care se poate baza oricand si pe care este bine sa le aiba mereu la indemana, de cate pensule are nevoie pentru un machiaj corect al ochilor si cum sa le aleaga, cum realizeaza un machiaj natural al ochilor si cum il poate transforma in cateva secunde intr-unul potrivit pentru o iesire in oras, cum adapteaza machiajul astfel incat sa corecteze sau sa evidentieze forma ochilor, principiile de baza ale machiajului smokey eye si o multime de tips&tricks.
Dupa aproximativ 24h de la sesiunea online, clienta va primi prin email de la Adina o recomandare de produse de make-up pentru ochi potrivite stilului personal si schema aplicarii acestora.

Complice.ro

Informațiile despre partener sunt disponibile doar pentru utilizatorii autentificați. Intră în cont

 

• Această ofertă este valabilă doar prin achiziționarea voucherului YouDeal.ro 


• Voucherul este valabil 3 Luni pentru activare/folosire din momentul achiziționării și se poate folosi în funcție de timpul tău și disponibilitatea Complice.ro.

• Ai la dispoziție 90 zile timp să te răzgândești și să soliciți banii înapoi fără nici o justificare, vezi Politica de Retur YouDeal.

• Același utilizator poate achiziționa maxim 10 vouchere și poate folosi 10 voucher(e) în nume propriu.

• Voucherele nu sunt nominale și se pot oferi cadou.

• După confirmarea comenzii tale, în maxim 5 minute vei primi voucherul(ele) pe e-mailul cu care te-ai înregistrat și în contul tău personal de pe YouDeal în secțiunea „Comenzile mele”

• După achiziționarea ofertei, serviciul se folosește pe bază de programare telefonică la numărul de telefon primit pe voucherul(ele) de pe e-mail sau din contul tău.

• Pentru a beneficia de ofertă, prezintă la Complice.ro COD-ul UNIC de pe voucherul(ele) primit(e) pe e-mail sau în contul tău.

• Pentru mai multe informații despre ofertă scrie-ne la: contact@youdeal.ro sau sună la numărul de telefon: 0754-777.716

  • Romanian Blouse | Locatie: online (exemplu de platfome: Skype, Zoom etc) Program: luni – vineri: 10.00-18.00, sambata – duminica 10.00-20.00 Adresa livrare: indicata de client, serviciu realizat prin curierat ( destinatie interna). Pentru adrese in afara Romaniei, costul transportului va fi suportat de Client. Nr participanti: 1
  • Adina Necula | Locatie: online (exemplu de platfome: Skype, Zoom etc) | Durata: 1,5 ore
  • Rezervarea poate fi facuta sunand la numarul de telefon de pe voucher cu cel putin 2 saptamani inainte, in functie de disponibilitatea colaboratorilor nostri. Perioada disponibila pentru rezervari nu include zilele care reprezinta sarbatori legale.

O ie personalizata, la comanda si sesiune online Eyeshadow Look - un cadou feminin care îi va pune în valoare stilul

Vrei să oferi un cadou plin de feminitate și personalitate unei doamne sau domnișoare speciale din viața ta, de care să se bucure orinde s-ar află? Oferă-i în dar o sesiune Eyeshadow Look cu Adina Necula și o IE personalizată la comandă, iar experiențele vor fi consumate online chiar și de acasă, fără efortul vreunei deplasări.
0419 YouDeal_modificari_oferta
Ofertă nouă! Apărută în ultimele 24h
Timp rămas/ore
Returnare 14 zile

Îți returnăm banii în 14 zile dacă te răzgândești.

Voucherul în 5 min

Primești voucherul în maxim 5 minute de la confirmarea plății.

70.000 vouchere vândute

Peste 70.000 de vouchere vândute în 7 ani.