Recenzii (1)

5 out of 5
5 din 5 stele
  • Dorin M
    Achiziție verificată
    5 out of 5

    Oferta valabilă, consult dioptrii, rama se alege dintr-o gama lor cost. Personalul foarte amabil

 

• Protejează-ți vederea în orice moment cu pachetul oferit de Avantaj Optik, ce include:

o Opțiunea 1 -> Pachet Ochelari PC, ce include: Consultație dioptrie, 1 Ramă ( Metal sau Plastic ), 2 LENTILE protecție PC ( din material organic, adică plastic, cu următoarele tratamente: Hidrofob, PC Protect, Antireflex, Durificare ) și Manoperă ( șlefuirea și montarea lentilelor în ramele alese de client ).
o Opțiunea 2 -> Pachet Lentile Blue Protect, ce include: Consultație dioptrie, 1 Ramă ( Metal sau Plastic ), 2 Lentile PC Blue Protect și Manoperă ( șlefuirea și montarea lentilelor în ramele alese de client ).
o Opțiunea 3 -> Pachet Optică Helio, ce include: Consultație dioptrie, 1 Ramă ( Metal sau Plastic ), 2 LENTILE ( din material organic, adică plastic, cu următoarele tratamente: Heliomat maro sau gri, Hidrofob, PC Protect, Antireflex, Durificare ) și Manoperă ( șlefuirea și montarea lentilelor în ramele alese de client ).
o Opțiunea 4 -> Pachet Ochelari Progresivi, ce include: Consultație dioptrie, 1 Ramă ( Metal sau Plastic ), 2 LENTILE (din material organic, adică plastic, cu următoarele tratamente: Durificare cu Nano-Elemente, Antireflex Superior, PC Protect, Ultra-Hidrofob, Oleofobic, Antistatic ) și Manoperă ( șlefuirea și montarea lentilelor în ramele alese de client ).

• Consultația pentru determinarea dioptriilor se face prin stabilirea viciului de refracție și testul cu lentile. Echipamentul modern și performant vor permite stabilirea rapidă și precisă a diagnosticului;

• Ramele de ochelari METALICE sunt rezistente în timp și nu se deformează la surse de căldură;

• Ramele de PLASTIC sunt recomandate în special persoanelor cu dioptrii mari, deoarece maschează din grosimea lentilei;

Avantajele ochelarilor cu protecție pentru PC:
+ măresc transparența lentilei, obținând o vedere mai clară;
+ măresc contrastul, confortul și concentrarea în timp ce minimizează oboseala oculară și stresul visual în cazul persoanelor care privesc ecrane digitale multe ore pe zi.
+ elimină reflexiile deranjante produse de lumină artificială;
+ reduc oboseala ochilor în timpul lucrului la calculator;

Avantajele lentilelor incolore cu antireflex:
+ măresc transparența lentilei, obținând o vedere mai clară;
+ nuanțe plăcute și ochi mai frumoși;
+ asigură un confort sporit în condusul pe timp de noapte, reducând din reflexiile iritante provenite de la farurile mașinilor;
+ elimină reflexiile deranjante produse de lumina artificială;
+ reduc oboseala ochilor în timpul lucrului la calculator;

Avantajele lentilelor Progresive cu tratamente:
+ vedere clară la orice distanță (aproape, intermediar și distanță);
+ măresc transparența lentilei, obținând o vedere mai clară;
+ nuanțe plăcute și ochi mai frumoși;
+ asigură un confort sporit în condusul pe timp de noapte, reducând din reflexiile iritante provenite de la farurile mașinilor;
+ elimină reflexiile deranjante produse de lumina artificială;
+ reduc oboseala ochilor în timpul lucrului la calculator;

• Lentilele cu tratament de durificare asigură: o protecție vizuală maximă, vedere clară la citit și la distanță, eliminarea reflexiilor iritante, percepția naturală a culorilor, creșterea rezistenței la zgârieturi;

• Dioptriile trebuie să se încadreze în domeniile de +/- 6.00 sferic și +/- 2.00 cilindru. Dacă dioptriile clientului depășesc aceste valori, acesta poate plăti diferența de preț în magazin;

• Montajul ochelarilor se realizează cu mașini automate, de ultima generație;

• Cabinetul Avantaj OPTIK oferă servicii personalizate de oftalmologie și optică medicală, potrivite pentru fiecare client în parte, ținând cont de orice fel buget;

• Bucurați-vă de ochi sănătoși și vedere clară!

• Alegerea ramei se face în funcție de rețeta de ochelari prescrisă de medicul oftalmolog sau optometrist, dar și de preferințele exprimate de purtător;

• Avantaj Optik este o echipă tânără, dinamică, cu experiență în domeniu.

• Avantaj Optik te ajută să alegi ochelarii ideali pentru ca vederea ta să nu aibă de suferit din cauza razelor dăunătoare!

• Ai grijă de vederea ta și bucură-te de ochi sănătoși pentru mult timp!

 

 

Avantaj Optik

Informațiile despre partener sunt disponibile doar pentru utilizatorii autentificați. Intră în cont

 

• Această ofertă este valabilă doar prin achiziționarea voucherului YouDeal.ro 


• Voucherul este valabil 90 zile pentru activare/folosire din momentul achiziționării și se poate folosi în funcție de timpul tău și disponibilitatea Avantaj Optik.

• Ai la dispoziție 14 zile timp să te răzgândești și să soliciți banii înapoi fără nici o justificare, vezi Politica de Retur YouDeal.

• Același utilizator poate achiziționa maxim 5 vouchere și poate folosi 5 voucher(e) în nume propriu.

• Voucherele nu sunt nominale și se pot oferi cadou.

• După confirmarea comenzii tale, în maxim 5 minute vei primi voucherul(ele) pe e-mailul cu care te-ai înregistrat și în contul tău personal de pe YouDeal în secțiunea „Comenzile mele”

• După achiziționarea ofertei, serviciul se folosește pe bază de programare telefonică la numărul de telefon primit pe voucherul(ele) de pe e-mail sau din contul tău.

• Pentru a beneficia de ofertă, prezintă la Avantaj Optik COD-ul UNIC de pe voucherul(ele) primit(e) pe e-mail sau în contul tău.

• Pentru mai multe informații despre ofertă scrie-ne la: contact@youdeal.ro sau sună la numărul de telefon: 0754-777.716

Protecție PC, Ochelari Progresivi, Optică Helio și Blue Protect • Avantaj Optik

Alege să ai o vedere clară, sănătoasă și să îți protejezi ochii de lumină artificială, de farurile mașinilor, dar și de ecranele digitale cu ajutorul lentilelor oferite de Avantaj Optik. Alege unul dintre pachetele potrivite pentru tine!
5 out of 5
1 recenzii
2728 vizualizari
0419 YouDeal_modificari_oferta
Ofertă populară! Peste 1000 vizualizări
Timp rămas/ore
Returnare 14 zile

Îți returnăm banii în 14 zile dacă te răzgândești.

Voucherul în 5 min

Primești voucherul în maxim 5 minute de la confirmarea plății.

70.000 vouchere vândute

Peste 70.000 de vouchere vândute în 7 ani.