• Părul tău va arăta mai bine ca niciodată dacă alegi pachetul de Coafor oferit de Nouvelle Blanche;

• Un look nou este ceea ce ai nevoie pentru a te simți cu totul și cu totul diferită!

• De ce să alegi pachetul cu un hairstyle aplicat de Romina Sabou?
+ ROMINA SABOU aduce hairstyling-ul la nivel de artă. Cu viziune și originalitate, Romina lucrează întotdeauna din pasiune, fiind un artist în slujba frumuseții.
+ Câștigatoare mondială la HCF Trophy Paris, unde a fost desemnată cea mai bună stilista din lume, Romina este recunoscută atât național cât și internațional pentru creativitatea sa în materie de culoare și tunsoare.
+ Te ajută să ai o stare de bine îmbunătățită;
+ Cu o experiență de peste 16 ani în domeniu, Romina se numără printre cei mai în vogă hairstylisti la ora actuală.
+ Ea este și creatoarea brandului "Nouvelle Blanche International", singurul salon din România membru al Haute Coiffure Française, și cel mai elegant din Cluj. "Nouvelle Blanche" este totodată, un omagiu adus Parisului și Versailles-ului-două dintre cele mai îndrăgite locuri și surse de inspirație ale stilistei.
+ Avantajul tunsului și aranjatului într-un salon profesionist este că totul va ieși ca la carte!
+ Prin intermediul reportajelor de mai jos poți să te convingi că Romina Sabou este mai mult decât o alegere potrivită, este o șansă unică pe care nu trebuie să o ratezi:
-> Știrile Protv
-> Observator Antena1
-> Observator Antena1
-> Ziarul Adevărul

• Ne mândrim cu multe realizări și cu proiecte de viitor îndrăznețe. Din portofoliul nostru de evenimente, amintim organizarea primei gale Haute Coiffure Française din România, eveniment unic în țara noastră, care a adunat nume importante din domenii precum beauty și business. Gală HCF Paris este cel mai important eveniment de hairstyling mondial, fiind un eveniment cu circuit închis. Nouvelle Blanche și Romina Sabou au creat gala HCF România, oferind publicului și invitaților ocazia de a afla ce se întâmplă în show-urile exclusiviste de la Paris. La capitolul proiecte de viitor, ne dorim infintarea unei Academii de Beauty, o școală "altfel", pentru cei care au înțeles că și hairstyling-ul și estetica sunt până la urmă, o artă.

• "Nouvelle Blanche" este brand-ul Rominei Sabou, câștigatoare mondială la Haute Coiffure Française, cu o experiență de peste 16 ani în domeniu și unul dintre cei mai creativi hairstylisti la ora actuală. "Nouvelle Blanche" este totodată și singurul salon din România membru al Haute Coiffure Française, alături de nume internaționale precum Laurean Tourette.

• Despre salonul Nouvelle Blanche:
+ Cu un interior eclectic, având ca teme centrale Parisul și Versailles-ul, două locuri de suflet ale Rominei, "Novelle Blanche" impresionează prin elementele prețioase, atent alese. "Castelul frumuseții" te introduce într-o atmosferă impregnată de creativitate, cu un aer aristocratic, pentru ca frumusețea merge dincolo de fizic, frumusețea este o stare.
+ Fiecare cameră a salonului impune o altă viziune. Camera Versailles este destinată tunsului și coafatului, camera London este menită relaxării și spălării părului, camera Paris este locul unde părul capătă culoare, iar recepția, realizată din blană este o creație inedită a Rominei, vopsită chiar de ea și integrată în decor. Deși diferită de conceptul general al salonului, această creație este expresia inovației.
+ "Nouvelle Blanche" sau reinterpretând fascinația trecutului;
+ Simbolizând puritatea, albul este non-culoarea care nu se supune trenduri-lor, niciodată demodat sau detronat.
+ "Nouvelle Blanche" înseamnă în primul rând reînnoire, înseamnă femei fericite după ce au călcat pragul salonului, reinventandu-se sau redescoperindu-și feminitatea și unicitatea, cu ajutorul artistului creator de look-uri și, de ce nu, schimbător de destine-pentru că o schimbare de look îți poate schimba viața.
+ ...Sau poate, "Nouvelle Blanche" amintește de albul perucilor doamnelor, care nu demult însuflețeau camerele Versailles-ului, sau de eternul și fascinantul blond, una din culorile favorite de păr ale Rominei, simbol al frumuseții nobile. Vei fi răsfățată cu tot ce este mai bun, produse organice pentru păr, un adevărat "deliciu" fără ammoniac pentru femeile care știu că frumusețea merge mână în mână cu sănătatea.
+ Vei fi răsfățată;
+ Hairstyling & coloring cu produse organice ; Make-up; HydraFacial MD cel mai bun aparat de hidrodermoabraziune din lume; Gama de îngrijire Filorga produse profesionale de medicină estetică de cea mai bună calitate; Epilare definitivă cu ultima inovație în demeniul laserelor, Elysion Pro; Masaj terapeutic, medicină chineză cu terapeutul Dr. Li;

• Se spune că femeile care își schimbă coafura sunt pe cale de a își schimba viața. Fii și tu una dintre acele femei!

 

 

Nouvelle Blanche International

Informațiile despre partener sunt disponibile doar pentru utilizatorii autentificați. Intră în cont

  • Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului YouDeal.ro!
  • Voucherul este valabil 14 zile pentru activare / folosire din momentul achizitionarii si se poate folosi maxim de la activare;
  • Ai 14 timp sa te razgandesti si sa soliciti banii inapoi fara nici o justificare;
  • Acelasi utilizator poate achizitiona maxim 5 vouchere si poate folosi 5 voucher(e) in nume propriu;
  • Voucherele se pot oferi cadou;
  • Dupa confirmarea comenzii tale vei primi voucherele pe e-mailul cu care te-ai inregistrat si in contul tau personal de pe YouDeal la sectiunea „Comenzile mele”;
  • Dupa achizitionarea ofertei, voucherul se foloseste pe baza de programare telefonica la numarul de telefon primit pe voucherul de pe e-mail sau din contul tau;
  • Pentru a beneficia de oferta, prezinta la Nouvelle Blanche International voucherul printat sau direct de pe telefon;
  • Pentru mai multe informatii despre oferta scrie-ne la: contact@youdeal.ro sau suna la numarul de telefon: 0754-777.716;

 

 

Lasă-te pe mâna unui profesionist premiat la Paris • Nouvelle Blanche International

Ai nevoie de o schimbare, însă nu știi la cine să apelezi? Romina Sabou este director artistic, câștigătoarea premiului mondial la Paris, un adevărat hairstylist care va duce experiența la un nivel de artă. Vei arăta excelent cu noua coafură cu ajutorul unui artist ce te va ajuta să îți schimbi look-ul!
413 vizualizari
0419 YouDeal_modificari_oferta
Ofertă nouă! Apărută în ultimele 24h
Timp rămas/ore
Returnare 14 zile

Îți returnăm banii în 14 zile dacă te răzgândești.

Voucherul în 5 min

Primești voucherul în maxim 5 minute de la confirmarea plății.

70.000 vouchere vândute

Peste 70.000 de vouchere vândute în 7 ani.