• Serviciul de Diagnoză auto constă în verificarea (diagnosticarea) computerizată a autovehiculului. Diagnosticarea se face folosind sisteme computerizate și interfețe specifice fiecărui tip de mașină;

Asigură-te din timp că totul funcționează cum trebuie cu pachetul de Diagnoză Reglaj Direcție, ce constă în:

+ Urcarea autoturismului pe elevatorul de geometrie roți;
+ Constatarea deficiențelor celor 3 unghiuri;
+ Listarea la imprimantă a valorilor.
*Nota: doar în cazul în care este nevoie, se poate acționa pentru reglajul unghiurilor la valorile normale, contra cost.

• Verificare stare tehnică a roților: Verificarea roților este vitală pentru mașina ta! Dacă există vreo problemă cu starea tehnică a acestora, acest lucru duce la o agravare a situației;

Verificați întotdeauna geometriei când:

+ Ai lovit un obstacol;
+ Remarci că anvelopele prezintă o uzură anormală sau neuniformă;
+ Te confrunți cu probleme de virare sau ținută de drum;
+ Vehiculul se deplasează în lateral;
+ Volanul nu se repoziționează ușor după un viraj sau rămâne întors când conduceți în linie dreaptă;
+ Cumperi un set nou de anvelope și dorești să aibă o durată de viață cât mai lungă posibil;
+ Înlocuiești un element al suspensiei sau a direcției.

• Principalele trei reglări ale paralelismului sunt unghiul de cădere, unghiul de convergență și unghiul de fugă. Reglarea paralelismului constă în reglarea unghiurilor roților astfel încât convergentă și unghiul de cădere să fie corecte;

• Reglajul direcției se realizează pe un stând special, cu tehnologie de ultimă generație, în urma căruia primiți un raport detaliat care conține informații precum: convergență frontală, convergența fiecărei roți, unghi cădere, unghi de fugă, convergență spate, unghi inclus, etc.;

• Echipa dispune de cea mai înaltă tehnologie și își dă tot interesul ca reparația să dureze cât mai puțin;

• Service-ul Dorobanților Auto Service situat pe Calea Dorobanților, Nr. 18-20, vis-a-vis de Jandarmerie oferă servicii complete pentru mașina ta, serivicii situate la standarde de calitate înaltă, cu cele mai ofertante prețuri. Mai mult decât atât, pe lângă serviciile enumerate mai sus poți găsi și servicii de verificare auto, servicii de mecanică ușoară, dar și multe altele!

• Echipa Dorobanților Auto Service se vor asigura că autovehiculul tău nu are nicio problema, dar te vor ajuta și să semnalezi și să rezolvi problemele apărute, pentru ca mașina ta să fie gata de drum!

 

Dorobanților Auto Service

Informațiile despre partener sunt disponibile doar pentru utilizatorii autentificați. Intră în cont

 

• Această ofertă este valabilă doar prin achiziționarea voucherului YouDeal.ro 


• Voucherul este valabil 45 zile pentru activare/folosire din momentul achiziționării și se poate folosi în funcție de timpul tău și disponibilitatea Dorobanților Auto Service.

• Ai la dispoziție 14 zile timp să te răzgândești și să soliciți banii înapoi fără nici o justificare, vezi Politica de Retur YouDeal.

• Același utilizator poate achiziționa maxim 10 vouchere și poate folosi 10 voucher(e) în nume propriu.

• Voucherele nu sunt nominale și se pot oferi cadou.

• După confirmarea comenzii tale, în maxim 5 minute vei primi voucherul(ele) pe e-mailul cu care te-ai înregistrat și în contul tău personal de pe YouDeal în secțiunea „Comenzile mele”

• După achiziționarea ofertei, serviciul se folosește pe bază de programare telefonică la numărul de telefon primit pe voucherul(ele) de pe e-mail sau din contul tău.

• Pentru a beneficia de ofertă, prezintă la Dorobanților Auto Service COD-ul UNIC de pe voucherul(ele) primit(e) pe e-mail sau în contul tău.

• Pentru mai multe informații despre ofertă scrie-ne la: contact@youdeal.ro sau sună la numărul de telefon: 0754-777.716

Diagnoza Reglare Direcție • Mall Dorobanților Service

Pachetul oferit de Mall Dorobanților Service oferă mașinii tale: Diagnoza Reglare Direcție, pentru o verificare amănunțită pentru ca tu să te asiguri că autoturismul e gata de drum. Echipa verifică direcția și acționează pentru a o regla în cazul în care este necesar!
1288 vizualizari
0419 YouDeal_modificari_oferta
Ofertă populară! Peste 1000 vizualizări
Timp rămas/ore
Returnare 14 zile

Îți returnăm banii în 14 zile dacă te răzgândești.

Voucherul în 5 min

Primești voucherul în maxim 5 minute de la confirmarea plății.

70.000 vouchere vândute

Peste 70.000 de vouchere vândute în 7 ani.