Recenzii (2)

5 out of 5
5 din 5 stele
 • Gorgan
  Achiziție verificată
  5 out of 5

  Recomand serviciile salonului. O să fiți tratate cu profesionalism. Am achiziționat pachete de epilare definitivă și rezultatele se văd încă de la prima ședință. Sunt foarte mulțumită! ☺️

 • Larisa
  Achiziție verificată
  5 out of 5

  Profesionalism si ambianta placuta.

 

• Alege să scapi de firele de păr inestetice cu pachetele oferite de Nouvelle Blanche International, ce includ Epilat Definitiv, astfel:


Epilarea Definitivă Laser cu Elyson Pro:
+ Elysion Pro este rapid și puternic!
+ Este cel mai eficient sistem de epilare definitivă care utilizează laserul diodă, asigurând rezultate excelente pentru orice tip de piele, indiferent de perioadă anului și permite epilarea pe pielea bronzată și foarte inchisă la culoare.
+ Elysion Pro, ultima inovație în domeniul laserelor a fost dezvoltat de compania Cocoon medical specializată în aparaturi medicale.
+ Nouvelle Blanche Internațional oferă pachete de Epilare definitivă cu laserul Elysion Pro care a fost desemnat "Cel mai bun sistem de epilare definitivă". Premiul a fost oferit de către revista 'Vida Estética" din Barcelona, Spania. Eficiența, versatilitatea și tehnologia inovatoare au fost cele 3 avantaje ale echipamentului în câștigarea titulaturii.

Cum funcționează epilarea definitivă cu laser?
+ Epilarea definitivă laser folosește principiul fototermolizei selective ce constă în absorbția undei laser în melanină ce da culoarea firului de păr, distrugând foliculul fără să afecteze pielea.
+ Firele de păr aflate în starea activă de creștere sunt țintite și distruse definitiv.

Avantajele sistemulu de epilare:
+ Prezintă sistemul exclusivist "crystal freeze".
+ Acest sistem răcește vârful aplicatorului cu tehnologia TRT (timp de relaxare termică), necesar pentru a reduce temperatura generată de lumină la nivelul pielii.
+ Astfel, este menținută o temperatură constantă de 6 grade C în vârful aplicatorului, indiferent de durata tratamentului sau de temperatura din cameră.
+ Elysion Pro face parte din categoria celor mai performante aparate laser din industria estetică, realizând tratamente la cele mai înalte standarde.
+ Laserul țintește chiar și părul blond, depigmentat, se poate trata orice zonă și elimină foliculita și iritația.
+ Mai mult decât atât, acest sistem produce o senzație plăcută pe piele, transformând epilarea definitivă într-un tratament sigur, confortabil și nedureros.
+ Până la 20% din fire dispar încă de la prima ședință.

Câte sesiuni sunt necesare pentru epilarea definitivă?
+ Durata tratamentului va fi influențată de tipul de păr, de zona tratată și de nevoile fiecărui pacient.
+ În general numărul sesiunilor variază între 6-10 ședințe întotdeauna în funcție de caracteristicile fiecărui pacient.

• Nouvelle Blanche este brand-ul Rominei Sabou, câștigatoare mondială la Haute Coiffure Française, cu o experiență de peste 16 ani în domeniu și unul dintre cei mai creativi hairstylisti la ora actuală."Nouvelle Blanche"este totodată și singurul salon din România membru al Haute Coiffure Française, alături de nume internaționale precum Laurean Tourette;

• Cu un interior eclectic, având ca teme centrale Parisul și Versailles-ul, două locuri de suflet ale Rominei,"Novelle Blanche"impresionează prin elementele prețioase, atent alese. "Castelul frumuseții" te introduce într-o atmosferă impregnată de creativitate, cu un aer aristocratic, pentru că frumusețea merge dincolo de fizic, frumusețea este o stare;

• Fiecare cameră a salonului impune o altă viziune. Camera Versailles este destinată tunsului și coafatului, camera London este menită relaxării și spălării părului, camera Paris este locul unde părul capătă culoare, iar recepția, realizată din blană este o creație inedită a Rominei, vopsită chiar de ea și integrată în decor. Deși diferită de conceptul general al salonului, această creație este expresia inovației;

• Salonul oferă Hairstyling & Coloring cu produse organice; Make-up; HydraFacial MD cel mai bun aparat de hidrodermoabraziune din lume; Gamă de îngrijire Filorga produse profesionale de medicină estetică de cea mai bună calitate; Epilare definitivă cu ultima inovație în demeniul laserelor, Elysion Pro; Masaj terapeutic, medicină chineză cu terapeutul Dr. Li;

• Fii pregătit pentru orice eveniment!

 

 

Nouvelle Blanche International

Informațiile despre partener sunt disponibile doar pentru utilizatorii autentificați. Intră în cont

 

• Această ofertă este valabilă doar prin achiziționarea voucherului YouDeal.ro 


• Voucherul este valabil 45 zile pentru activare/folosire din momentul achiziționării și se poate folosi în funcție de timpul tău și disponibilitatea Nouvelle Blanche International.

• Ai la dispoziție 14 zile timp să te răzgândești și să soliciți banii înapoi fără nici o justificare, vezi Politica de Retur YouDeal.

• Același utilizator poate achiziționa maxim 10 vouchere și poate folosi 10 voucher(e) în nume propriu.

• Voucherele nu sunt nominale și se pot oferi cadou.

• După confirmarea comenzii tale, în maxim 5 minute vei primi voucherul(ele) pe e-mailul cu care te-ai înregistrat și în contul tău personal de pe YouDeal în secțiunea „Comenzile mele”

• După achiziționarea ofertei, serviciul se folosește pe bază de programare telefonică la numărul de telefon primit pe voucherul(ele) de pe e-mail sau din contul tău.

• Pentru a beneficia de ofertă, prezintă la Nouvelle Blanche International COD-ul UNIC de pe voucherul(ele) primit(e) pe e-mail sau în contul tău.

• Pentru mai multe informații despre ofertă scrie-ne la: contact@youdeal.ro sau sună la numărul de telefon: 0754-777.716

Pachete Epilare definitiva cu laserul medical ELYSION -PRO • Nouvelle Blanche International

Nouvelle Blanche International oferă ședințe de Epilare Definitivă cu laserul Elysion Pro, cel mai eficient sistem de epilare definitivă, ce utilizează laserul diodă. Indiferent de tipul de piele, vei avea rezultate satisfăcătoare, pe termen lung, fără ca pielea să fie afectată!
5 out of 5
2 recenzii
6512 vizualizari
0419 YouDeal_modificari_oferta
Ofertă populară! Peste 1000 vizualizări
Timp rămas/ore
Returnare 14 zile

Îți returnăm banii în 14 zile dacă te răzgândești.

Voucherul în 5 min

Primești voucherul în maxim 5 minute de la confirmarea plății.

70.000 vouchere vândute

Peste 70.000 de vouchere vândute în 7 ani.