Recenzii (1)

3 out of 5
3 din 5 stele
  • Adi
    Achiziție verificată
    3 out of 5

    Se mai trage de o roata, se scoate o joja, se verifica vizual vreun lichid etc. Acuma poate ca masina mea intradevar nu avea nicio problema, dar mi se pare ca au trecut cam superficial peste aceasta verificare... Alte lucrari efectuate acolo (schimb roti) au fost OK.

 

Oferă-i mașinii tale o verififcare generală completă ce conține:

+ Verificare acumulator: O baterie auto care este încărcată 100% nu este neapărat într-o stare tehnică bună. Profesioniștii service-ului Dorobanților Auto Service te ajută să verifici starea tehnică a acumulatorului!
+ Verificare încărcare acumulator: Uneori este posibil ca, din cauza sulfătării, bateria să nu ofere mașinii cantitatea necesară de curent, chiar dacă aceasta este încărcată. Doar cu ajutorul profesioniștilor poți afla dacă bateria auto furnizează cantitatea necesară de curent (CCA) de care mașina ta are nevoie. Bucură-te de drumuri lungi, fără probleme!
+ Verificare antigel: Verificarea densitații antigelului și nivelului său este absolut necesară! Deși pare o acțiune simplă, uneori doar profesioniștii își pot da seama dacă totul funcționează cum trebuie sau nu. Ai grijă de siguranța mașinii tale pentru a nu întâmpina surprize neplăcute!
+ Verificare lichid parbriz: Lichidul de parbriz trebuie să fie calitativ, mai ales atunci când vine vorba de temperaturi scăzute. Lasă-te pe mâna echipei Dorobanților Auto Service pentru a verifica starea acestuia!
+ Verificare lichid frână: Lichidul de frână este extrem de toxic, așa că nu riscă să faci aceste verificări singur, acasă. Siguranța ta și a mașinii tale este pe primul loc!
+ Verificare nivel ulei: Uleiul este o componentă extrem de importantă care face ca un drum cu mașina să fie parcurs în siguranță, fără probleme.
+ Verificare stare filtre: O verificare vizuală nu este suficientă pentru a îți da seama dacă filtrele sunt crăpate sau alte probleme ce necesită înlocuirea acestora. Service-ul Dorobanților Auto Service te ajută cu o verificare amănunțită, profesionistă!
+ Verificare stare tehnică a roților: Verificarea roților este vitală pentru mașina ta! Dacă există vreo problemă cu starea tehnică a acestora, acest lucru duce la o agravare a situației. Asigură-te din timp că totul funcționează cum trebuie!
+ Verificare elemente direcție: Sistemul de direcție al mașinii tale impactează mișcarea de rotație a volanului. Atunci când un sistem de direcție este defect, trebuie neapărat înlocuite anumite piese, în funcție de situația prezentată: caseta de direcție, bieletă de direcție, filtru servodirecție, fuzeta, rulment roată sau alte piese. Echipa Dorobanților Auto Service îți stă la dispoziție și te ajută să ai o mașină care funcționează fără probleme!
+ Verificare stare tehnică generală a mașinii: Starea tehnică generală a mașinii te lăsă pe tine, ca șofer, să te urci la volan știind că ești în siguranță!

BONUS: Beneficiază GRATUIT de promoția Mall Vulcan - Schimb de ulei ( MOBIL 10W-40 ) cu 99 Lei în loc de 129 Lei ( în limita a 4 litri de ulei ) + Manopera Gratuită;

• Echipa Dorobanților Auto Service te așteaptă! Profesioniștii se vor asigura că autovehiculul tău nu are nicio problema, dar te vor ajuta și să semnalezi și să rezolvi problemele apărute!

Service-ul Dorobanților Auto Service situat în Cluj-Napoca oferă servicii complete pentru mașina ta, serivicii situate la standarde de calitate înaltă, cu cele mai ofertante prețuri. Mai mult decât atât, pe lângă serviciile enumerate mai sus poți găsi și servicii de schimbare de anvelope, servicii de mecanică ușoară, dar și multe altele!

• Mașina pe care o conduci spune foarte multe despre tine!

 

 

Dorobanților Auto Service

Informațiile despre partener sunt disponibile doar pentru utilizatorii autentificați. Intră în cont

 

• Oferta este valabilă doar prin achiziționarea voucherului YouDeal.ro!

• Voucherul trebuie activat (prima programare) în maximum 14 zile din momentul achiziționării;

• Ai la dispoziție 14 zile timp să te răzgândești și să soliciți banii înapoi fără nici o justificare, vezi Politica de Retur YouDeal;

• Același utilizator poate achiziționa maxim 5 vouchere, însă poate folosi 1 voucher în nume propriu;

• Voucherele se pot oferi cadou;

• După confirmarea comenzii tale vei primi voucherele pe e-mailul cu care te-ai înregistrat și în contul tău personal de pe YouDeal la secțiunea „Comenzile mele”;

• După achiziționarea ofertei, voucherul se folosește pe bază de programare telefonică la numărul de telefon primit pe voucherul de pe e-mail sau din contul tău;

• Pentru a beneficia de ofertă, prezintă la Dorobanților Auto Service voucherul printat sau direct de pe telefon;

• Pentru mai multe informații despre oferta scrie-ne la: contact@youdeal.ro sau suna la numărul de telefon: 0754-777.716

ATENȚIE!!! Oferta este valabilă pentru toate mărcile de autoturisme până în 3,5 tone.

 

 

Verificare Mecanică Auto în 10 Puncte • Dorobanților Auto Service

Ai grijă de mașina ta și oferă-i o verificare mecanică generală pe elevator, ce include: verificarea acumulatorului, a antigelului, starea filtrelor și multe alte aspecte importante. Un plus de siguranță pentru mașina ta, cu Dorobanților Auto Service!
3 out of 5
1 recenzii
1332 vizualizari
0419 YouDeal_modificari_oferta
Ofertă populară! Peste 1000 vizualizări
Timp rămas/ore
Returnare 14 zile

Îți returnăm banii în 14 zile dacă te răzgândești.

Voucherul în 5 min

Primești voucherul în maxim 5 minute de la confirmarea plății.

70.000 vouchere vândute

Peste 70.000 de vouchere vândute în 7 ani.