• Tenul tău nu trebuie să simtă efectul trecerii anilor, dacă optezi pentru pachetul oferit de Salon J'Adore, ce include:

+ Opțiunea Nr.1: Tratament Facial Microdermabraziune de 45 minute.
+ Opțiunea Nr.2: Radiofrecvență Facială de 45 Minute, ce include: 25 minute cu aparatul, 20 min demachiere, tonic, mască și cremă.

• Tratamentul, cunoscut și sub numele de "lunch peeling", este o bună alternativă la peelingul chimic, fiind o metodă rapidă, non-invazivă și complet nedureroasă de a îndepărta stratul cornos al pielii.

• Îndepărtarea celulelor moarte la suprafața pielii ajută la o mai bună regenerare celulară și la reechilibrarea fibrelor de colagen și elastină, fiind stimulată producția de noi celule.

• Microdermabraziunea este folosită cu succes pe orice tip de ten, indiferent de vârstă, având rezultate spectaculoase atât în ceea ce privește îmbunătățirea aspectului tenului, cât și în ameliorarea imperfecțiunilor faciale cauzate de acnee, îmbătrânire sau expunerea la soare.

• Prin îndepărtarea celulelor moarte de la suprafața pielii cu ajutorul dischetelor abrazive, tratamentul stimulează membrana bazală să producă noi celule, ce sunt împinse la suprafață, realizându-se astfel o regenarare a pielii din interior spre exterior.

• Mai mult, tratamentul de microdermabraziune facială deschide temporar o fereastră către straturile profunde ale pielii, astfel că absorbția substanțelor active aplicate ulterior pe piele este mult crescută.

• Tratamentul facial de microdermabraziune este un peeling mecanic, care printr-o șlefuire controlată a pielii elimină stratul cornos al epidermului, alcătuit din celule moarte, și îndepărtează cu ajutorul vacuumului particulele reziduale.

• Tipul de abraziune care va exista pe dischetele folosite se stabilește în funcție de particularitățile tenului și de zona în care se aplică, existând discuri de diferite dimensiuni și grade de abraziune.

Care sunt efectele microdermabraziunii?
+ Tenul este curățat și devine mai luminos;
+ Acneea este ameliorată și tratată;
+ Sunt eliminate petele, punctele negre și coșurile;
+ Ridurile sunt estompate;
+ Are loc regenerare celulară și tisulară;
+ Cicatricile sunt uniformizate (cele superficiale);
+ Pielea produce mai mult colagen și elastină;
+ Îmbunătățește elasticitatea pielii;
+ Pielea se hidratează mai rapid natural;
+ Reface tenul afectat de soare;
+ Zonele decolorate sunt uniformizate cu restul tenului;
+ Regenerează și întinerește tenul;
+ Tratează keratozele.

Care sunt avantajele microdermabraziunii?
+ Rezultatele sunt vizibile încă de la prima ședință;
+ Microdermabraziunea poate fi repetată la intervale scurte de timp (7 zile);
+ Straturile superioare de celule moarte și impurități sunt îndepărtate;
+ Tratează inclusiv zone mai dificile precum nasul și zona de sub ochi;
+ Crește puterea de absorbție a ingredienților activi din produsele aplicate ulterior pe ten;
+ Realizează o curățare foarte minuțioasă a pielii;
+ Pentru efectuarea tratamentului nu este nevoie de anestezie, deoarece este complet nedureros;
+ Tratamentul este rapid și simplu;
+ Nu este necesară perioadă de recuperare;
+ Catifelează și reduce liniile și ridurile;
+ Ajută la netezirea texturii pielii;
+ Reduce aspectul cicatricilor;
+ Minimizează dimensiunea porilor și elimină petele de vârstă, adesea cunoscute și sub numele de pete pigmentare;
+ Accelerează producția de colagen și elastină;
+ Realizează o curățare extremă a pielii;
+ Elimină punctele negre și urmele de acnee.

• Microdermabraziunea oferă rezultate extraordinare pentru cei care vor să elimine semnele de îmbătrânire și cele produse de soare, cum ar fi petele pigmentare, ridurile fine sau discoloratiile pielii.

• De asemenea, tratamentul cu microdermabraziune este excelent înaintea unui eveniment special iar pentru cele cu tenul extrem de sensibil cu 24 ore înainte de evenimentul vizat.

De ce să alegi Radiofrecvență Facială?
+ Pielea îmbătrânită, ridată, lipsită de fermitate și strălucire este o consecință ireversibilă a trecerii timpului și este un proces care face parte din evoluția naturală a organismului, precum și o consecință a unor factori externi.
+ În ajutorul nostru pentru a combate aceste probleme vine radiofrecvență facială, terapie cu efecte sigure pe termen lung în diminuarea ridurilor și a liniilor de expresie, a cicatricilor rezultate în urma acneei, în reducerea bărbiei duble, dar și în estomparea cearcănelor și a pungilor de sub ochi.
+ Radiofrecvență este o terapie facială cu rezultate excelente, pentru persoanele care doresc să scape de riduri, de pielea "lăsată" sau de bărbia dublă și de țesutul adipos, depus pe față.
+ Este ideal pentru: reîntinerirea tenului și atenuarea efectelor îmbătrânirii: riduri, aspect matifiat, piele flască.
+ Radiofrecvență este un tratament revoluționar în materie de frumusețe, fiind prima terapie non-invazivă care conferă elasticitate și fermitate pielii și care ajută la regenerarea depozitelor de colagen și elastină, dar și la producerea de noi fibre.
+ Radiofrecvență este o metodă non-invazivă și nedureroasă care combate lipsa de elasticitate și de fermitate a pielii, întinerind-o, prin producerea de noi fibre de colagen și elastină.
+ Este un tratament eficient în atenuarea ridurilor pin efectul de lifting și de netezire, fiind o alternativă eficientă la operațiile estetice costisitoare și dureroase de lifting facial.
+ Radiofrecvență are la bază undele electromagnetice, care penetrează toate cele trei straturi ale pielii, creând în zona tratată un câmp electromagnetic în care energia este transformată în căldură, putând ajunge până la 60-65 de grade în interiorul țesutului.
+ Această energie duce la scurtarea și întinderea fibrelor de colagen deja existente și stimulează secreția fibroblastelor de noi fibre de colagen și elastină, care odată sintetizate, tonifică și strâng pielea, obținându-se o întinerire vizibilă a pielii, cu un aspect sănătos și strălucitor pe pe termen lung. Actiunea undelor de radio frecventa faciala se resimte si dupa finalizarea tratamentului, efectul de tonifiere si de reducere a ridarii cutanate fiind intr-un proces continuu.

Beneficiile Radiofrecventei faciale:
+ Efect de lifting facial;
+ Tratament antirid eficient;
+ Reducerea porilor dilatați;
+ Tratează acneea;
+ Reducerea bărbiei duble (gușă);
+ Liniile fine sunt vizibil atenuate;
+ Reducerea pungilor de sub ochi și a cearcănelor;
+ Oferă lifting sprâncenelor și ploapelor căzute;
+ Stimulează producerea de elastină și de colagen;
+ Dimunarea vizibilă a pliurilor nazo-labiale;
+ Remodelează conturul facial;
+ Stimulează oxigenarea țesuturilor;
+ Atenuează cicatricile în urma acneei netratate corespunzător;
+ Elasticitate, tonus și fermitate de lungă durată;
+ Tonifică epiderma, conferind un aspect ferm și luminos pielii laxe.

• Salonul J'Adore este format dintr-o echipă dinamică, gata să te ajute cu sfaturile de care ai nevoie, dar și cu serviciile potrivite pentru tine;

• J'Adore este un salon de înfrumusețare cochet, primitor și modern, exact pe gustul tău.

 

 

Salon J`Adore

Informațiile despre partener sunt disponibile doar pentru utilizatorii autentificați. Intră în cont

 

• Această ofertă este valabilă doar prin achiziționarea voucherului YouDeal.ro 


• Voucherul este valabil 90 zile pentru activare/folosire din momentul achiziționării și se poate folosi în funcție de timpul tău și disponibilitatea Salon J`Adore.

• Ai la dispoziție 14 zile timp să te răzgândești și să soliciți banii înapoi fără nici o justificare, vezi Politica de Retur YouDeal.

• Același utilizator poate achiziționa maxim 5 vouchere și poate folosi 5 voucher(e) în nume propriu.

• Voucherele nu sunt nominale și se pot oferi cadou.

• După confirmarea comenzii tale, în maxim 5 minute vei primi voucherul(ele) pe e-mailul cu care te-ai înregistrat și în contul tău personal de pe YouDeal în secțiunea „Comenzile mele”

• După achiziționarea ofertei, serviciul se folosește pe bază de programare telefonică la numărul de telefon primit pe voucherul(ele) de pe e-mail sau din contul tău.

• Pentru a beneficia de ofertă, prezintă la Salon J`Adore COD-ul UNIC de pe voucherul(ele) primit(e) pe e-mail sau în contul tău.

• Pentru mai multe informații despre ofertă scrie-ne la: contact@youdeal.ro sau sună la numărul de telefon: 0754-777.716

• ATENȚIE!!! Pentru anularea programării sau pentru reprogramare trebuie sunat cu cel puțin 24 ore înainte, în caz contrar, ședința respectivă se pierde.

Ten Reîmprospătat cu Tratament Microdermabraziune și Radiofrecvență • Salon J'Adore

Pachetul oferit de Salon J'Adore include Microdermabraziune sau Radiofrecvența Facială pentru a exfolia pielea și pentru a o curăța în profunzime. Rezultatele sunt vizibile, indiferent de tipul de ten pe care îl ai sau de vârstă. Procedeul este non-invaziv și nedureros!
3352 vizualizari
0419 YouDeal_modificari_oferta
Ofertă populară! Peste 1000 vizualizări
Timp rămas/ore
Returnare 14 zile

Îți returnăm banii în 14 zile dacă te răzgândești.

Voucherul în 5 min

Primești voucherul în maxim 5 minute de la confirmarea plății.

70.000 vouchere vândute

Peste 70.000 de vouchere vândute în 7 ani.