Recenzii (1)

5 out of 5
5 din 5 stele
  • Larisa
    Achiziție verificată
    5 out of 5

    Ambianță plăcută și profesionalism.

 

Tratează eficient celulita și vergeturile cu pachetul oferit de Salon J'Adore;

Ce este Radiofrecvență Corporală:
+ Este un tratament non-invaziv ce constă în aplicarea undelor de radiofrecventă cu efect de încălzire (între 38 și 41 grade) a dermei favorizând crearea de collagen;
+ Încălzirea locală cauzează o contracție imediată a fibrei de colagen și în același timp stimulează metabolismul fibroblastelor accelerând producerea de noi fibre de colagen și elastină;
+ Regenerarea depozitelor de colagen și elastina conferă fermitate și elasticitate pielii asigurându-i un aspect sănătos și întinerit cu efect imediat;
+ Refacerea depozitelor de colagen și elastina conferă garanția unor rezultate pe termen lung.
+ Radiofrecvența corporală acționează asemeni unui corset care strânge țesuturile musculare și grase. Vorbim de o contracție, grație căreia se remodelează straturile de grăsime din profunzime.
+ Radiofrecvența corporală acționează din interior, cu efecte spectaculoase la exterior prin refacerea și stimularea naturală a colagenului propriu pielii și topiea depozitelor de grăsime.
+ Ceea ce este spectaculos este că acțiunea radiofrecvenței se resimte și după finalizarea tratamentului, efectul de netezire și de fortifiere al pielii fiind continuu și de lungă durată.

Beneficiile Radiofrecvenței Corporale:
+ Reducerea aspectului de coajă de portocală;
+ Pentru tratarea oricărui tip de celuliță, cu rezultate foarte bune chiar și la celulită de stadiu 3-4;
+ Reducerea grăsimii localizate;
+ Tratament de remodelare și tonifiere corporală, prin stimularea producției de colagen;
+ Eliminarea flacidității;
+ Efect de reducere al vergeturilor.

Ce este presomasajul și beneficiile acestuia:
+ Presomasajul presupune eliminarea grăsimii prin drenarea aceasteia către sistemul limfatic.
+ Procedura de drenaj limfatic se realizează printr-un preso masaj, prin care se acționează asupra lanțului de ganglioni limfatici.
+ Este o terapie ce propune eliminarea tuturor toxinelor neasimilate de organism în timpul procesului de sinteză celulară.
+ Reducerea drenajului limfatic și a circulației sângelui determină acumulări de grăsime, țesutul conjunctiv își pierde elasticitatea, apărând astfel imperfecțiuni și denivelări ale pielii.
+ Pentru a optimiza drenajul limfatic este necesar ca mușchii să se contracte, țesutul conjunctiv să fie ferm, oferind un grad ridicat de compres.
+ Este un masaj special, care nu acționează prin lucrarea musculaturii, ci prin acțiunea asupra sistemului limfatic.

• Salonul J'Adore este format dintr-o echipă dinamică, gata să te ajute cu sfaturile de care ai nevoie, dar și cu serviciile potrivite pentru tine;

• J'Adore este un salon de înfrumusețare cochet, primitor și modern, exact pe gustul tău;

• Alege beneficiile remodelării corporale pentru o siluetă de admirat!

 

 

Salon J`Adore

Informațiile despre partener sunt disponibile doar pentru utilizatorii autentificați. Intră în cont

 

• Această ofertă este valabilă doar prin achiziționarea voucherului YouDeal.ro 


• Voucherul este valabil 45 zile pentru activare/folosire din momentul achiziționării și se poate folosi în funcție de timpul tău și disponibilitatea Salon J`Adore.

• Ai la dispoziție 14 zile timp să te răzgândești și să soliciți banii înapoi fără nici o justificare, vezi Politica de Retur YouDeal.

• Același utilizator poate achiziționa maxim 5 vouchere și poate folosi 5 voucher(e) în nume propriu.

• Voucherele nu sunt nominale și se pot oferi cadou.

• După confirmarea comenzii tale, în maxim 5 minute vei primi voucherul(ele) pe e-mailul cu care te-ai înregistrat și în contul tău personal de pe YouDeal în secțiunea „Comenzile mele”

• După achiziționarea ofertei, serviciul se folosește pe bază de programare telefonică la numărul de telefon primit pe voucherul(ele) de pe e-mail sau din contul tău.

• Pentru a beneficia de ofertă, prezintă la Salon J`Adore COD-ul UNIC de pe voucherul(ele) primit(e) pe e-mail sau în contul tău.

• Pentru mai multe informații despre ofertă scrie-ne la: contact@youdeal.ro sau sună la numărul de telefon: 0754-777.716

ATENȚIE!!! Pentru anularea programării sau pentru reprogramare trebuie sunat cu cel puțin 24 ore înainte, în caz contrar, ședința respectivă se pierde.

Scapă de grăsime și de celulită inestetică • Salon J'Adore

Pachetul oferit de Salon J'Adore include Ședințe de Ultrasunete, Radiofrecvență și Presomasaj cu durată de 70 de minute fiecare. Scăpă de grăsime și slăbește împreună cu echipa salonului J'Adore care te va ajuta cu sfaturi personalizate! Drumul către un corp de vis este acum mai scurt!
5 out of 5
1 recenzii
7466 vizualizari
0419 YouDeal_modificari_oferta
Ofertă populară! Peste 1000 vizualizări
Timp rămas/ore
Returnare 14 zile

Îți returnăm banii în 14 zile dacă te răzgândești.

Voucherul în 5 min

Primești voucherul în maxim 5 minute de la confirmarea plății.

70.000 vouchere vândute

Peste 70.000 de vouchere vândute în 7 ani.