• Scapă de kilogramele în plus, tonifiază-ți mușchii și fii plin de energie cu ajutorul pachetelor cu antrenamente EMS-Electrostimulare Musculară; 

Abonamentele includ: Antrenor personal, Fișa personală, Verificarea mobilității, Îndrumarea către către stabilirea și atingerea obiectivelor, Monitorizarea progresului, Dietă din partea unui medic specialist al Centrului de Nutriție "Atelierul de Sănătate", Echipament necesar.

• Antrenamentul de EMS-Electrostimulare Musculară te ajută în doar 20 de minute în tonifiere, anticelulitic, slăbire și recuperare fizică;

• Ca să înțelegi cum funcționează și de ce este atât de eficient, trebuie să știi că secretul constă în stimularea simultană a tuturor celor 9 mari grupe musculare și nu pune presiune pe coloana vertebrală sau articulații;

• Cu această metodă ai nevoie de doar 20 minute ce echivalează 6-7 ore de antrenament convențional în sala de fitness și arzi până la 500 de calorii în timpul antrenamentului, iar în următoarele 72 până la 2000 de calorii. Antrenamentul este perfect indiferent de vârstă sau nivelul de antrenament și se recomandă minim 2 ședințe pe săptămâna pentru obținerea rezultatelor într-un timp cât mai scurt realizabil;

• Rezultatele sunt vizibile, corpul tău este pus în mișcare, iar mușchii se vor tonifia;

• Antrenamentele sunt intense pentru mușchii tăi, dar și distractive!

Beneficiile ședințelor Electrostimulare Musculară:
+ EMS-Electro Muscular Stimulation înseamnă Stimularea electrică a mușchilor;
+ Această metodă te ajuți să activezi mușchii prin intermediul unui impuls, implicând 92% din fibrele musculare are corpului;
+ Personalul calificat te ajută cu sfaturi utile, pentru ca tu să îți îndeplinești obiectivele;
+ Ședințele sunt realizate împreună cu echipa Body Evolution, echipă prietenoasă care te va îndruma și te va ajuta să obții rezultatele dorite;
+ Se ard până la 2500 de calorii și vei putea să te tonifici mult mai rapid decât prin intermediul altor antrenamente;
+ Te tonifici și pielea devine mai elastică, mai frumoasă;
+ Scapi de celulită;
+ Economisești o mulțime de timp dacă optezi pentru aceste antrenamente;
+ Durerile de spate se ameliorează;
+ Vei recâștiga echilibrul sistemului muscular;
+ În timp, poți scăpa și de urmele de vergeturi;
+ Vei reuși să slăbești frumos și sănătos;
+ Antrenamentul va fi distractiv și vei pleca acasă plin de energie!

• Echipa Body Evolution te așteaptă cu o echipă de profesioniști gata să te motiveze, să te ajute să evoluezi și să obții rezultatele dorite, în funcție de preferințele tale;

De ce să alegi pachetele cu ședințe de EMS-Electrostimulare Musculară?
+ Pachetele cu ședințe EMS sunt concepute pentru ca tu să slăbești, să te simți bine și să scapi de kilogramele neplăcute!
+ Doar 20 de minute de antrenament EMS pot compensa ore întregi de mers la sală. Scapă de kilogramele în plus!
+ În fiecare zi, vei păși cu încredere la antrenamente și vei fi mai sigură pe tine;
+ În sfârșit vei avea corpul mult visat!
+ Postura va fi îmbunătățită, iar corpul va fi sănătos și frumos!

Cum să slăbești rapid și eficient?
+ Dacă te-ai săturat de ore în șir de alergat sau de clasele lungi de fitness care nu dau roade și nu ard grăsimile depozitate, echipa Body Evolution are soluția: Condiționarea Metabolică!
+ Există mai multe tipuri de antrenamente metabolice, însă cel mai eficient este Antrenamentul EMS, prin Tehnologia Xbody Actywave. Această tehnologie wireless se bazează pe un concept revoluționar care stimulează toate grupurile majore de mușchi și ajută la dezvoltarea conexiunilor nervoase motorice legate de mișcarea musculară.

Platforma Procedos:
+ Această se bazează pe o metodologie de instruire funcțională 3D, care are la bază mișcările fundamentale ale omului: Fandare, Genoflexiune, Săritură, Întindere (Reach), Ridicare, Împingere, Tragere și Mers sau Alergat. Utilizatorul este provocat să parcurgă mișcarea pe toate planurile de funcționare, ajutând corpul să își redobândească mobilitatea, întărind armonios musculatură și articulațiile, pregătindu-l astfel pentru efectuarea oricărui tip de activitate, fără durere și cu ușurință.
+ La Body-Evolution te așteaptă o echipa de profesioniști și află despre metodele speciale pentru reabilitarea echilibruluui muscular și prevenirea accidentărilor ! XBody EMS Training permite de asemenea tonificarea musculară și eliminarea grăsimilor, crește capacitatea de ardere a caloriilor și stimulează metabolismul!
+ Cum ar fi dacă ai putea consuma de 5 ori mai multă grăsime în doar 20 de minute? Încearcă și tu!
+ De ce EMS? Pentru că este un antrenament intens metabolic care are nevoie să folosească resurse suplimentare depozitate de către corp -glicogen- astfel crează efectul EPOC sau Exces post-exercices Oxygen Consumption !
+ Este efectul obținut prin crearea unei "datorii" de oxigen în timpul antrenamentului, care trebuie "replătită" în urma acestuia. Practic arderea grăsimilor nu are loc în timpul antrenamentului, ci în orele de după aceasta. Studiile arată că efectul EPOC numit și "afterburn" poate ține până la 38 de ore după terminarea antrenamentului.

• Secretul slăbirii eficiente este un stil de antrenament scurt, format din efort intens pe care experții îl numesc condiționare metabolică! Aceste antrenamente sunt folosite de către modelele de fitness, vedete și cunoscători în domeniu. Un studiu făcut în 2008 arată că după 8 săptămâni antrenamentele în intervale au ars cu până la 200% mai multă grăsime decât antrenamentele cardio!

• Câștigă lupta cu kilogramele în plus și remodelează-ți corpul!

• Specialiștii echipei Body Evolution EMS te vor ajuta să execuți exercițiile corect pentru a profita de rezultatele maxime!

• Echipa Body Evolution este alături de tine la fiecare pas, cu sfaturi utile și cu o atmosferă care să te facă să te simți comod și relaxat!

• Alege să ai un corp sănătos!

 

 

Body Evolution

Informațiile despre partener sunt disponibile doar pentru utilizatorii autentificați. Intră în cont

 

• Această ofertă este valabilă doar prin achiziționarea voucherului YouDeal.ro 


• Voucherul este valabil 90 zile pentru activare/folosire din momentul achiziționării și se poate folosi în funcție de timpul tău și disponibilitatea Body Evolution.

• Ai la dispoziție 14 zile timp să te răzgândești și să soliciți banii înapoi fără nici o justificare, vezi Politica de Retur YouDeal.

• Același utilizator poate achiziționa maxim 5 vouchere și poate folosi 5 voucher(e) în nume propriu.

• Voucherele nu sunt nominale și se pot oferi cadou.

• După confirmarea comenzii tale, în maxim 5 minute vei primi voucherul(ele) pe e-mailul cu care te-ai înregistrat și în contul tău personal de pe YouDeal în secțiunea „Comenzile mele”

• După achiziționarea ofertei, serviciul se folosește pe bază de programare telefonică la numărul de telefon primit pe voucherul(ele) de pe e-mail sau din contul tău.

• Pentru a beneficia de ofertă, prezintă la Body Evolution COD-ul UNIC de pe voucherul(ele) primit(e) pe e-mail sau în contul tău.

• Pentru mai multe informații despre ofertă scrie-ne la: contact@youdeal.ro sau sună la numărul de telefon: 0754-777.716

Slăbește cu Antrenamentele de EMS - Electrostimulare Musculară • Body Evolution

Antrenamentele de EMS oferite de Body Evolution includ Antrenor Personal, Verificare constantă și ajutor din partea echipei pentru ca tu să obții rezultatele dorite, cât mai rapid. Alege sănătatea, alege antrenamentele rapide și eficiente de EMS - Electrostimulare Musculară!
5966 vizualizari
0419 YouDeal_modificari_oferta
Ofertă populară! Peste 1000 vizualizări
Timp rămas/ore
Returnare 14 zile

Îți returnăm banii în 14 zile dacă te răzgândești.

Voucherul în 5 min

Primești voucherul în maxim 5 minute de la confirmarea plății.

70.000 vouchere vândute

Peste 70.000 de vouchere vândute în 7 ani.