• Te-ai saturat sa fii BLOCAT la acelasi nivel si nu stii cum sa progresezi? SENTOFiT te poate ajuta!

• Daca vrei sa ai o sansa sa devii CU ADEVARAT BUN, instructorii te astepta la antrenamente pentru a invata "secretele" Matricei Universale de Lupta!

• Fiecare aspect al luptei este important de Experimentat si Antrenat pentru a Intelege mai bine Intregul Luptei, al Caii Martiale, a Vietii. Sunt 4 mari aspecte:

1.cel al Fizicului, ca suport
2.cel al Tehnicilor neinarmat
3.cel al Tehnicilor cu arme
4.cel al Mentalului / Spiritualului

Aspectul Fizic:
-> Referitor la aspectul Fizic este important sa intelegem ca fara un fizic lucrat nu putem face mai nimic in afara de a ne tara din fotoliu in masina, la servici si inapoi. Ambele aspecte cardiovascular si muscular forta-intindere trebuie luat in considerare.
-> Cateva exemple simple: nu am mobilitate (nu pot lovi la cap cu piciorul), nu am destula forta la miscarea de impins (automat nu am suport la loviturile de brat), nu am conditie fizica cardiovasculara (obosesc repede si nu pot finaliza lupta), etc.

Aspectul Tehnic:
-> Aspectul Tehnic in versiunea neinarmata se refera la structura ofensivo-defensiva in zonele de: kickboxing, trapping, clinch si groundfighting.
-> Daca imi lipseste vreo zona pe ofensiv sau defensiv, acela va fi un punct slab, usor de exploatat de un oponent, fie in competitie sau in realitate.
-> Cateva exemple: cand lovesc cu bratul nu am inclusa in atac si defensiva (deci oricand pot fi si eu lovit in acelasi timp de un atac al adversarului), sau nu am antrenat nimic in clinch (automat oponentul probabil ma va arunca la sol fara drept de apel), sau nu lucrez defensiva la lovituri cu piciorul la cap (deci cand voi fi lovit cu piciorul nu voi sti cum sa reactionez), etc.
-> Deci antrenamentul trebuie sa fie INTEGRAL, holistic, cuprinzand aparare si atac la TOATE distantele si TOATE tipurile de atac.

Aspectul Tehnic cu Arme:
-> Aspectul Tehnic cu arme, desi unora le poate parea depasit in societatea artificiala in care traim, totusi nu e deloc asa.
-> Chiar si daca nu as vrea sa folosesc arme, pentru a sti sa ma apar la ele, nu exista decat o cale: sa le studiez.
-> Deasemenea, de la fiecare arma pe care o studiem, intelegem mult mult mai bine si ne deschide ochii la lupta neinarmat.
-> Mai mult de atat, ne ajuta sa intelegem mai usor aspectul spiritual al caii martiale.
-> Cateva exemple: antrenamentul de kenjutsu ne ajuta printre altele sa intelegem ca mereu trebuie folosite simultan ambele brate si, de asemenea, aspectul de viata si moarte al caii martiale; antrenamentul de blade-fighting (cutit si alte lame) ne ajuta sa percepem mai bine unghiurile de atac si latura de suplete a tehnicii; antrenamentul de stick-fighting ne invata despre forta, footwork (deplasari) si distanta, etc.

Aspectul Mental si Spiritual:
-> Aspectul Mental si Spiritual al caii martiale este unul esential. De ce? Pentru ca nu putem pleca nicaieri fara mintea noastra.
-> Antrenamentul tehnic ne ajuta mult sa capatam incredere in fortele proprii, dar nu este de ajuns. Trebuie sa adresam mentalul direct prin practica cu tehnici de centrare/echilibrare.
-> Spiritualul joaca si el un rol important pentru ca in definitiv noi toti cautam, ori si intrarea intr-un Dojo de arte martiale e si ea o forma a cautarii noastre.
-> Exemple: intr-o lupta daca nu esti pregatit mental, mintea iti va ingheta corpul si vei avea un adversar in plus: mintea ta. La fel si intr-o situatie limita de viata.


Cateva puncte de reper pentru cei care cauta eficienta:
+ cauta sa intelegi radacina miscarii instinctuale ofensive si defensive si educa-ti tehnica de lupta plecand de la aceasta (INSTINCT-FORMa);
+ cauta ca tehnica pe care o antrenezi sa aibă capacitate de adaptare pentru toate distantele si, de asemenea, capacitate de transformare din tehnica de atac in tehnica de aparare (FLOW);
+ dezvolta forta in toate tehnicile de atac dar si in variantele lor defensive, cu concentrare pe structura si nu pe forta izolata in membru (STRUCTURA);
+ forta este foarte importanta, dar tehnica e cea care te duce la “next level”. De aceea incearca sa-ti rafinezi tehnica in asa fel incat lupta sa se termine repede. (TEHNICA);
+ fa in asa fel incat antrenamentele tale sa fie concentrate intr-un procent cat mai mare pe exercitii progresive de sparring si din timp in timp pe sparring liber, pentru a-ti monitoriza progresul (SPARRING).

• Daca nu te descurci, oricand poti achizitiona abonamentul pentru ca instructorii de la SENTOFiT sa iti ofere un mic seminar de antrenament sau pentru a lua parte in programul de antrenament: FORGING IRON – F.D.M.(Forta/Defensiva/Mobilitate)

• In cadrul acestui program iti poti perfectiona/upgrada tehnica invatand despre elementele generarii de Forta prin Structura, cum sa ai tehnica Ofensivo-Defensiva in permanenta si, de asemenea, Adaptanta la diverse distante, nivele si unghiuri. Mai mult de atat, cum sa aplici toate aceastea si la arme contondente si taioase.

• Exista mai multe feluri de kickboxing: Kickboxing american (in care se loveste cu piciorul doar in partea superioara), kickboxing francez (savate), kickboxing tailandez (muay thai), kickboxing filipinez (panantukan), jun fan kickboxing (jkd), kickboxing burmez (lethwei), kickboxing chinezesc (sanda), kickboxing olandez (mix de muay thai cu kb japonez).

• Dar exista doar un kickboxing, chintesenta a tuturor: KickBoxing-ul Matricii Universale de Lupta, sau Sento KickBoxing.

• Diferenta consta in egala aplicabilitate atat in ringul de kickboxing, cat si in octogonul de mma, dar si pe strada, unde nu exista categorii de greutate, reguli si limitari sportive.

• Un kickboxing al dezvoltarii personale a practicantului, dincolo de competitie sau tinerete.

• Performanta sportiva este frumoasa si o promovam, dar performanta personala este cel mai important factor si nu este limitata in timp.

• Cu o experienta de peste 30 de ani in zona dezvoltarii personale prin miscare, arte martiale si meditatie, inovator a diverse sisteme de antrenament recunoscute international, Vlad Petrea este fondatorul SENTO ExperiencE si creatorul programelor SENTOFiT 2.0, JusTMovE, KuDO, SpeeD Hd, IMpACtFiT, Forging Iron-F.D.M. si Matricei Universale de Lupta.

• Deinator a multiple centuri negre in diverse sisteme, pionier al Free-Fight-ului (MMA) din Romania, in 1997 este numit presedinte al World United Martial Arts Federation pentru Romania. In 1998 i-a fost recunoscut international sistemul propriu de dezvoltare personala si martiala si tot in acel an a fost recunoscut ca maestru international.

• Programele de Fitness Functional dezvoltate de el, au avut un randament de rasunet lucrand cu diverse vedete precum Alexandra Stan sau fratii Mazare. Datorita eficientei si duratei scurte de antrenament, a fost unul dintre cei mai cautati si bine platiti personal traineri din Constanta. Cu SENTOFiT 2.0 workout-urile sale au coborat in durata pana la 30 de minute de 2 – 3 ori pe saptamana si au crescut vizibil in randament.

• Mai mult decat un Club, o Familie: S E N T O F i T !

 

 

SENTOFiT

Informațiile despre partener sunt disponibile doar pentru utilizatorii autentificați. Intră în cont

 

• Această ofertă este valabilă doar prin achiziționarea voucherului YouDeal.ro 


• Voucherul este valabil 45 zile pentru activare/folosire din momentul achiziționării și se poate folosi în funcție de timpul tău și disponibilitatea SENTOFiT.

• Ai la dispoziție 14 zile timp să te răzgândești și să soliciți banii înapoi fără nici o justificare, vezi Politica de Retur YouDeal.

• Același utilizator poate achiziționa maxim 10 vouchere și poate folosi 10 voucher(e) în nume propriu.

• Voucherele nu sunt nominale și se pot oferi cadou.

• După confirmarea comenzii tale, în maxim 5 minute vei primi voucherul(ele) pe e-mailul cu care te-ai înregistrat și în contul tău personal de pe YouDeal în secțiunea „Comenzile mele”

• După achiziționarea ofertei, serviciul se folosește pe bază de programare telefonică la numărul de telefon primit pe voucherul(ele) de pe e-mail sau din contul tău.

• Pentru a beneficia de ofertă, prezintă la SENTOFiT COD-ul UNIC de pe voucherul(ele) primit(e) pe e-mail sau în contul tău.

• Pentru mai multe informații despre ofertă scrie-ne la: contact@youdeal.ro sau sună la numărul de telefon: 0754-777.716

Antrenamente de Kickboxing/ MMA/ Autoapărare • SENTOFiT

Abonamentul oferit de SENTOFiT, constă în Antrenamente Nelimitate de Kickboxing/ MMA/ Autoapărare/ Kali/ Muay Thai/ JKD/ Pancrace/ Ju-jitsu/ Sambo timp de 1,2 sau 3 luni cu durata de minim 1 oră și 30 minute/ședință. Dacă vrei să ai o șansă să devii CU ADEVĂRAT BUN, instructorii te așteptă la antrenamente pentru a învață "secretele" Matricei Universale de Luptă, unde principiile sunt explicate într-un format ușor de înțeles și progresat, cu aplicație în MMA, autoprotectie ca și Cale Marțială de urmat pentru Dezvoltarea Personală a individului. Condiție Fizică, Performanță, Încredere în Tine, Capacitate de Luptă, toate indiferent de vârstă și sex!
196 vizualizari
0419 YouDeal_modificari_oferta
Ofertă nouă! Apărută în ultimele 24h
Timp rămas/ore
Returnare 14 zile

Îți returnăm banii în 14 zile dacă te răzgândești.

Voucherul în 5 min

Primești voucherul în maxim 5 minute de la confirmarea plății.

70.000 vouchere vândute

Peste 70.000 de vouchere vândute în 7 ani.