• Tu alegi ziua și ora la care să folosești voucherul;

Alege să ai un ten tânăr, frumos, fără riduri și linii fine, cu pachetul Tratament Facial Complet de 40 minute, oferit de Yoti's Beauty Center, ce conține: Radiofrecvența Facială cu Acid Hialuronic, Colagen, Elastina + Masaj Facial + Peeling Enzimatic.

• Masajul facial are efect asupra sistemului glandular, vascular, muscular, nervos având rolul de a păstra elasticitatea dermului, a tonusului muscular;

• Ca orice alt masaj, masaj facial mărește circulația sanguină, oferind o strălucire deosebită tenului;

• Masajul facial funcționează ca un lifting fără substanțe chimice, ajută pielii în tratare și prevenire astfel de imperfecțiuni cosmetice, cum ar fi acnee, porii dilatați și pete pe piele;

• Efecte imediate: întinerește pielea, ameliorează semnele trecerii timpului, diminuează linii fine de expresie și ridurile;

• Pielea fetei devine mai proaspătă, netedă și tonifiată și îmbunătățește starea generală emoțională;

• Prin masaj, pielea își recăpătă elasticitatea.În același timp, dispare încordarea și se îmbunătățește starea de spirit;

• Putem amâna intervenția chirurgicală pentru reîntinerirea facială dacă includem în programul nostru cotidian ședințele sistematice de masaj.

• Tehnicile de bază ale tratamentelor de reîntinerire facială au fost însușite din învățătură ayurveda (în traducere - știința vieții). Acest sistem de îngrijire a sănătății, perfecționat de-a lungul a patru mii de ani, este unul dintre primele terapii holistice, care se ocupă de sănătatea individului la cele trei niveluri - fizic, emoțional și spiritual.

De ce să alegi Radiofrecvența Facială cu Acid Hialuronic, Colagen, Elastina?
+ Pielea îmbătrânită, ridată, lipsită de fermitate și strălucire este o consecință ireversibilă a trecerii timpului și este un proces care face parte din evoluția naturală a organismului, precum și o consecință a unor factori externi.
+ În ajutorul nostru pentru a combate aceste probleme vine radiofrecvența facială, terapie cu efecte sigure pe termen lung în diminuarea ridurilor și a liniilor de expresie, a cicatricilor rezultate în urma acneei, în reducerea bărbiei duble, dar și în estomparea cearcănelor și a pungilor de sub ochi.
+ Radiofrecvență este o terapie facială cu rezultate excelente, pentru persoanele care doresc să scape de riduri, de pielea "lăsată" sau de bărbia dublă și de țesutul adipos, depus pe față.
+ Este ideal pentru: reîntinerirea tenului și atenuarea efectelor îmbătrânirii: riduri, aspect matifiat, piele flască.
+ Radiofrecvență este un tratament revoluționar în materie de frumusețe, fiind prima terapie non-invazivă care conferă elasticitate și fermitate pielii și care ajută la regenerarea depozitelor de colagen și elastină, dar și la producerea de noi fibre.
+ Radiofrecvență este o metodă non-invazivă și nedureroasă care combate lipsa de elasticitate și de fermitate a pielii, întinerind-o, prin producerea de noi fibre de colagen și elastină.
+ Este un tratament eficient în atenuarea ridurilor pin efectul de lifting și de netezire, fiind o alternativă eficientă la operațiile estetice costisitoare și dureroase de lifting facial.
+ Radiofrecvența are la bază undele electromagnetice, care penetrează toate cele trei straturi ale pielii, creând în zonă tratată un câmp electromagnetic în care energia este transformată în căldură, putând ajunge până la 60-65 de grade în interiorul țesutului.
+ Această energie duce la scurtarea și întinderea fibrelor de colagen deja existente și stimulează secreția fibroblastelor de noi fibre de colagen și elastină, care odată sintetizate, tonifică și strâng pielea, obținându-se o întinerire vizibilă a pielii, cu un aspect sănătos și strălucitor pe termen lung. Acțiunea undelor de radio frecvența facială se resimte și după finalizarea tratamentului, efectul de tonifiere și de reducere a rîdării cutanate fiind într-un proces continuu.

Beneficiile Radiofrecvenței Faciale:
+ Efect de lifting facial;
+ Tratament antirid eficient;
+ Reducerea porilor dilatați;
+ Tratează acneea;
+ Reducerea bărbiei duble (gușă);
+ Liniile fine sunt vizibil atenuate;
+ Reducerea pungilor de sub ochi și a cearcănelor;
+ Oferă lifting sprâncenelor și ploapelor căzute;
+ Stimulează producerea de elastină și de colagen;
+ Dimunarea vizibilă a pliurilor nazo-labiale;
+ Remodelează conturul facial;
+ Stimulează oxigenarea țesuturilor;
+ Atenuează cicatricile în urma acneei netratate corespunzător;
+ Elasticitate, tonus și fermitate de lungă durată;
+ Tonifică epidermă, conferind un aspect ferm și luminos pielii laxe.

Beneficii Peeling Enzimatic:
+ Peeling-ul enzimatic este tratament facial scurt, conceput pentru persoanele ocupate, o alegere grozavă dacă vă doriți un răsfăț rapid.
+ Este o procedură non-chirurgicală de exfoliere care utilizează ingredienți naturali (enzimele) pentru a produce o exfolierea tenului.
+ Peeling-ul enzimatic (biologic, vegetal) asigură o exfoliere blândă și sigură, cu efecte vizibile imediate. Pielea devine astfel perfect restaurată, luminoasă, curată, cu un aspect proaspăt și textura catifelată.
+ Este recomandat oricărui tip de ten, în special tenurilor mixte, seborice, hiperseboreice, cu acnee, pori dilatați, tenuri mature, obosite, cu riduri și depigmentări.

Peeling-ul enzimatic are efect pentru:
+ Riduri și semne premature de îmbătrânire,
+ Ten cu impuritați, acnee, semne după acnee,
+ Ten gras cu pori dilatați,
+ Ten aspru, cu puncte negre,
+ Piele expusă la soare prea îndelungat, arsuri,
+ Pete maronii datorate soarelui sau sarcinii,
+ Piele obosită cu circulație proastă, reîntinerire-rejuvenare facială,
+ Pre și postoperatoriu, în caz de lifting facial, după injecții sau tratamente invazive cu Botox.

• Yoti`s Beauty Center este format dintr-o echipă profesionistă, gata să te ajute să te relaxezi și să ai grijă de tine, dar oferă și servicii de înfrumusețare și cosmetică;

• Yoti`s Beauty Center te ajută, prin serviciile furnizate, să îți îmbunătățești calitatea vieții!

• Alege un ten curat, tânăr și frumos!

 

 

Yoti's Beauty Salon

Informațiile despre partener sunt disponibile doar pentru utilizatorii autentificați. Intră în cont

 

• Oferta este valabilă doar prin achiziționarea voucherului YouDeal.ro!

• Voucherul trebuie activat ( prima programare ) in maximum 14 zile din momentul achiziționării;

• Ai la dispoziție 14 zile să te răzgândești și să soliciți banii înapoi fără nici o justificare, vezi Politica de Retur YouDeal;

• Același utilizator poate achiziționa maxim 5 vouchere și le poate folosi pe toate în nume propriu;

• Voucherele se pot oferi cadou;

• După confirmarea comenzii tale vei primi voucherele pe e-mailul cu care te-ai înregistrat și în contul tău personal de pe YouDeal la secțiunea „Comenzile mele”;

• După achiziționarea ofertei, voucherul se folosește pe bază de programare telefonică la numărul de telefon primit pe voucherul de pe e-mail sau din contul tău;

• Pentru a beneficia de ofertă, prezintă la Salon Yoti's Beauty Center voucherul printat sau direct de pe telefon;

• Pentru mai multe informații despre oferta scrie-ne la: contact@youdeal.ro sau suna la numărul de telefon: 0754-777.716;

• ATENȚIE!!! Voucherul poate fi folosit în funcție de disponibilitatea salonului dar și în funcție de timpului tău; Pentru anularea programării sau pentru reprogramare trebuie sunat cu cel puțin 24 ore înainte, în caz contrar, ședința respectivă se pierde;

 

 

Tratament Facial cu Acid Hialuronic și Colagen • Salon Yoti`s Beauty Center

Pachetul oferit de Yoti's Beauty Center include Tratamente Faciale cu Acid Hialuronic, Colagen, Elastină, Masaj facial și Peeling Enzimatic pentru ca tenul tău să arate bine, hidratat și catifelat. Alege să ai grijă de tenul tău, indiferent de anotimp sau de vârstă!
343 vizualizari
0419 YouDeal_modificari_oferta
Ofertă nouă! Apărută în ultimele 24h
Timp rămas/ore
Returnare 14 zile

Îți returnăm banii în 14 zile dacă te răzgândești.

Voucherul în 5 min

Primești voucherul în maxim 5 minute de la confirmarea plății.

70.000 vouchere vândute

Peste 70.000 de vouchere vândute în 7 ani.