• Tu alegi ziua și ora la care să folosești voucherul;

• Alege să ai un ten pe care machiajul arată impecabil, cu pachetul oferit de Sissy Beauty Studio, ce include: Pachet HELLO SPRING și conține: Peeling Facial și Masca de Hidratare cu Vitamina C.

Ce este peelingul?
+ Este un procedeu chimic care, întocmai ca și gomajul, îți elimină celulele moarte de la suprafața pielii, într-o manieră însă mult mai intensă.
+ În funcție de rezultatul dorit, acesta acționează, din ce în ce mai profund, asupra straturilor superioare ale epidermei, pentru a obține un ten mai luminos, mai uniform și mai curat.
+ În același timp, acest procedeu te va scăpa de micile imperfecțiuni ale pielii precum cicatrice, pete, sau îți va estompa ridurile.
+ Spre deosebire de gomaj, a cărui acțiune este mecanică, peelingul acționează chimic, dizolvând straturile pielii și eliminând celulele moarte. Astfel, sunt stimulate reînoirea celulară și producția de colagen, iar pielea își va redobândi sănătatea și fermitatea.

Beneficiile unui peeling chimic:
+ Reduce liniile fine din jurul ochilor, dar și din jurul buzelor;
+ Atenuează considerabil ridurile cauzate de soare, moștenire genetică și îmbătrânire;
+ Îmbunătățește aspectul cicatricilor;
+ Tratează diferite tipuri de acnee;
+ Tehnica acționează în principal asupra epidermei, stratul superficial al pielii, așa că nu este considerată o metodă agresivă;
+ În timpul tratamentului de peeling chimic se aplică pe față o substanță chimică ce cauzează descuamarea și exfolierea acesteia;
+ Peelingul chimic este o metodă folosită pentru a îmbunătăți aspectul pielii;
+ Zona se regenerează și crește o piele nouă ce este mult mai fină și are mai puține riduri;
+ Reduce petele cauzate de soare sau de vârstă, pistruii, petele cauzate de sarcină sau de pastilele anticoncepționale;
+ Îmbunătățește în totalitate aspectul general al pielii și textura sa: pielea este sănătoasă, strălucitoare, fină și netedă.
+ Fie că ai 20, 30, 40 sau 50 de ani, peelingul este recomandat tuturor. Singura diferență constă în concentrația produsului, în funcție de care se vor vedea rezultatele: pentru o simplă curățare, este recomandat un peeling superficial, pentru estomparea primelor riduri - peeling mediu, iar pentru un adevărat tratament anti-rid, ideal este peelingul profund.
+ Un peeling superficial va provoca o descuamare lejeră a pielii. Pielea riscă așadar să se exfolieze în zilele imediat următoare. O simplă cremă hidratantă este suficientă pentru ca pielea să își regăsească textura.
+ După un peeling profund însă, urmează o perioadă de convalescență de minimum 15 zile și vor fi necesare aplicări de pansamente. Tenul va avea o nuanță roșiatică timp de mai multe săptămâni, iar procesul de cicatrizare și regenerare va fi unul mai lung. Tocmai din acest motiv, rezultatele definitive nu vor apărea decât după aproximativ 6 luni.
+ Indiferent de tipul de peeling pentru care optezi, ține cont de faptul că expunerea la razele UV este strict interzisă după tratament. Iar pentru a-ți proteja epiderma, va fi obligatoriu să îți aplici zilnic un ecran solar total, timp de o lună după un peeling artificial și timp de minimum 6 luni după un peeling profund.

Beneficii mască de hidratare cu Vitamina C:
+ Poluarea, radicalii liberi, alimentația săracă în vitamine și minerale și obiceiurile nesănătoase de zi cu zi pot schimba în rău aspectul tenului tău. Acesta devine tot mai tern, își pierde strălucirea, este aspru la atingere și pare că se ridează din ce în ce mai repede. Este momentul să iei măsuri și să ții piept acestor "simptome" cu ajutorul imbatabilei vitamine C.
+ Cu numeroase beneficii pentru piele, vitamina C se transformă în aliatul cel mai de încredere al tenului tău. Vitamina C are o acțiune antioxidantă, ceea ce înseamnă că îți protejează pielea de radicalii liberi, care nu îi dau pace, și îmbunățește vizibil aspectul epidermei.
+ În plus, vitamina C sporește producția de colagen și încetinește apariția ridurilor. Dacă ar fi după noi, am vorbi ore în șir despre beneficiile vitaminei C pentru piele, dar mai bine ne oprim aici și-ți dezvăluim câteva măști senzaționale pentru ten pe care ți le poți face acasă cu minunata vitamina C.
+ Pentru ten, vitamina C este unul dintre cele mai practice și folositoare ingrediente.
+ Când vorbim despre beneficiile vîtminei C pentru ten, vorbim despre un plus de luminozitate, corectarea petelor pigmentare și protejarea intensă a tenului
+ Vitamina C este cunoscută pentru beneficiile ei la nivelul pielii, motiv pentru care este folosită din ce în ce mai des în tratamentele de înfrumusețare și mai ales în produsele cosmetice din magazine.
+ Unul dintre marile avantaje pe care vitamina C le are faptul că reușește să îți ajute organismul să lupte împotriva radicalilor liberi. Astfel, ea te ajută și să previi îmbătrânirea prematură a pielii și petele pigmentare. Mai mult dectat atât, este un produs hidratant ce reușește să îți crească și cantitatea de colagen de la nivelul pielii, astfel încât să eviți apariția ridurilor.
+ Unul dintre beneficiile vitaminei C pentru ten este și faptul că te poate ajuta să te pritejezi de razele nocive ale soarelui. Ea acționează ca un apărător împotriva razelor UVA, dar și UVB și are efecte vizibile în reducerea petelog pigmentare.

• Echipa Sissy Beauty Studio tratează fiecare client într-un mod diferit, dar prietenos. Dacă ai nevoie de sfaturi, echipa îți stă la dispoziție cu cele mai bune soluții. Dacă ai nevoie de îndrumare în ceea ce privește nevoile tale, personalul calificat te ajută să iei cea mai bună decizie, în funcție de ceea ce îți dorești să obții;

• Sissy Beauty Studio folosește produse de înaltă calitate, iar igiena se ridică la standarde maxime;

• Sissy Beauty Studio este prietenul tău și cel care te îndruma pentru a fi mereu frumoasă și mereu mulțumită!

• Un ten fresh te face să arăți mai tânără și să te simți mai bine!

 

 

Sissy Beauty Studio

Informațiile despre partener sunt disponibile doar pentru utilizatorii autentificați. Intră în cont

 

• Oferta este valabilă doar prin achiziționarea voucherului YouDeal.ro!

• Voucherul trebuie activat (prima programare) în maximum 14 zile din momentul achiziționării;

• Ai la dispoziție 14 zile timp să te răzgândești și să soliciți banii înapoi fără nici o justificare, vezi Politica de Retur YouDeal;

• Același utilizator poate achiziționa maxim 5 vouchere și le poate folosi pe toate în nume propriu;

• Voucherele se pot oferi cadou;

• După confirmarea comenzii tale vei primi voucherele pe e-mailul cu care te-ai înregistrat și în contul tău personal de pe YouDeal la secțiunea „Comenzile mele”;

• După achiziționarea ofertei, voucherul se folosește pe bază de programare telefonică la numărul de telefon primit pe voucherul de pe e-mail sau din contul tău;

• Pentru a beneficia de ofertă, prezintă la Sissy Beauty Studio voucherul printat sau direct de pe telefon;

• Pentru mai multe informații despre oferta scrie-ne la: contact@youdeal.ro sau suna la numărul de telefon: 0754-777.716

 

Peeling pentru un Ten Tânăr și Mască pentru Hidratare Completă • Sissy Beauty Studio

Pachetul oferit de Sissy Beauty Studio include Peeling Facial și Masca de Hidratare cu vitamina C pentru a avea un ten rehidratat, curățat în profunzime și fresh. Alege să ai grijă de tenul tău pentru ca trecerea anilor să nu se observe deloc!
489 vizualizari
0419 YouDeal_modificari_oferta
Ofertă nouă! Apărută în ultimele 24h
Timp rămas/ore
Returnare 14 zile

Îți returnăm banii în 14 zile dacă te răzgândești.

Voucherul în 5 min

Primești voucherul în maxim 5 minute de la confirmarea plății.

70.000 vouchere vândute

Peste 70.000 de vouchere vândute în 7 ani.