• Ce este detartrajul?

         Detartrajul cu ultrasunete presupune îndepărtarea depozitelor de tartru de pe suprafațele dentare cu ajutorul unui instrument care vibrează extrem de repede și împrăștie apă. Despre detartrajul dentar există o mulțime de mituri, cel mai des întâlnit fiind acela conform căruia smalțul dentar are de suferit. Studiile de specialitate ne confirmă faptul că această informație este una falsă, iar detartrajul dentar aduce foarte multe beneficii, prevenind apariția gingivitei și a bolii parodontale. 

  • Ce sunt air-flow-ul și periajul profesional?

         Igienizarea dentară nu constă doar în detartrajul dentar, ci este completată de air-flow și periaj profesional. Air-flow-ul este un proces prin care sunt îndepărtate depozitele moi și petele de pe suprafața dinților. Pentru a realiza acest proces medicii stomatologi folosesc un aparat special care difuzează pe suprafața dinților și pe linia gingiilor un amestec de apă și particule fine.

         Cea de-a treia etapă a igienizării dentare este periajul profesional cu rol de netezire a suprafețelor dinților și de îndepărtare a eventualelor reziduuri ale plăcii bacteriene. Pentru această ultimă etapă a igienizării se utilizează o pastă de dinți specială. 

  • Ce este fluorizarea?

        Fluorizarea dentara profesionala este procedura stomatologica care ofera cele mai bune rezultate in prevenirea cariilor si sensibilitatii dentare. Pana in prezent, fluorul este singurul element cu proprietati carioprofilactice dovedite.

  • Cât de des trebuie să faci o igienizare dentară?

        Igienizarea dentară este recomandată la fiecare 6 luni, odată cu vizita regulată la medicul dentist. Aceasta poate fi necesară chiar și mai des în diferite situații, de exemplu: în timpul tratamentului ortodontic, deoarece aparatul dentar prevede mai multe spații în care se pot acumula resturi alimentare, în cazul pacienților cu diferite lucrări protetice și în cazul fumătorilor.

  • De ce ai nevoie de igienizare dentară?

        În primul rând, igienizarea dentară te va ajuta să previi afecțiunile orale precum gingivita, cariile și boala parodontală deoarece aceasta îndepărtează depunerile de tartru, placa bacteriană și resturile alimentare chiar și din cele mai greu accesibile zone ale danturii. Deși nu este un procedeu de albire a dinților, în urma unei igienizări profesionale poți observa eliminarea micilor colorații de pe suprafața dinților deoarece aceștia sunt curățați în profunzime. Nu în ultimul rând, igienizarea dentară îți va oferi o senzație de prospețime de durată și o respirație proaspătă.

Pentru că periajul obișnuit, realizat acasă, nu este suficient pentru a-ți păstra dantura perfect curată. Zilnic, saliva și bacteriile care există în mod natural în cavitatea orală formează o peliculă foarte subțire pe suprafața dinților numită placă bacteriană. În timpul meselor particulele de mâncare se atașează pe dinți formând această placă și, în timp, se transformă în depuneri de tartru. La început, depunerile au culoarea alb-gălbuie, iar pe parcurs se transformă în pete de o culoare ușor maronie. Zonele predispuse apariției tartrului sunt fața internă a dinților de jos, fața dinspre obraz a molarilor de sus și dinții înghesuiți.

Roots Dental Office

Informațiile despre partener sunt disponibile doar pentru utilizatorii autentificați. Intră în cont

 

• Această ofertă este valabilă doar prin achiziționarea voucherului YouDeal.ro 


• Voucherul este valabil 45 zile pentru activare/folosire din momentul achiziționării și se poate folosi în funcție de timpul tău și disponibilitatea Roots Dental Office.

• Ai la dispoziție 14 zile timp să te răzgândești și să soliciți banii înapoi fără nici o justificare, vezi Politica de Retur YouDeal.

• Același utilizator poate achiziționa maxim 10 vouchere și poate folosi 10 voucher(e) în nume propriu.

• Voucherele nu sunt nominale și se pot oferi cadou.

• După confirmarea comenzii tale, în maxim 5 minute vei primi voucherul(ele) pe e-mailul cu care te-ai înregistrat și în contul tău personal de pe YouDeal în secțiunea „Comenzile mele”

• După achiziționarea ofertei, serviciul se folosește pe bază de programare telefonică la numărul de telefon primit pe voucherul(ele) de pe e-mail sau din contul tău.

• Pentru a beneficia de ofertă, prezintă la Roots Dental Office COD-ul UNIC de pe voucherul(ele) primit(e) pe e-mail sau în contul tău.

• Pentru mai multe informații despre ofertă scrie-ne la: contact@youdeal.ro sau sună la numărul de telefon: 0754-777.716

Tratamente Stomatologice Complete • Roots Dental Office

Roots Dental Office este un cabinet stomatologic în Cluj-Napoca ce oferă tratamente complete, folosind cele mai noi tehnici și tehnologii. Pachetele se axează pe prevenția și tratamentul cariilor dentare. Fiecare pachet include Consultația de Specialitate, ședința foto pentru prezentarea și explicarea cazului clinic și planul de tratament pentru ca serviciile oferite să fie de cea mai înaltă calitate. Ai grijă de dantura ta!
421 vizualizari
0419 YouDeal_modificari_oferta
Ofertă nouă! Apărută în ultimele 24h
Timp rămas/ore
Returnare 14 zile

Îți returnăm banii în 14 zile dacă te răzgândești.

Voucherul în 5 min

Primești voucherul în maxim 5 minute de la confirmarea plății.

70.000 vouchere vândute

Peste 70.000 de vouchere vândute în 7 ani.