În cadrul unei consultații ortodontice, următoarele aspecte vor fi abordate:

1. Evaluarea medicală și istoricul pacientului: Specialistul ortodont va discuta cu pacientul pentru a obține informații complete despre istoricul său medical, precum și despre eventualele probleme sau simptome existente.

2. Examinarea orală și radiografii: Se efectuează o examinare detaliată a cavității orale pentru a evalua alinierea dinților, mușcătura, relația dintre maxilar și mandibulă etc. De asemenea, pot fi indicate radiografii pentru a obține o imagine completă a structurilor osoase.

3. Stabilirea obiectivelor: Specialistul va discuta cu pacientul despre dorințele, nevoile și obiectivele sale legate de tratamentul ortodontic. Aceasta poate include îmbunătățirea esteticii zâmbetului, corectarea problemelor funcționale sau îmbunătățirea sănătății dentare în general.

4. Planificarea tratamentului: Pe baza evaluării inițiale, specialistul ortodont va începe să elaboreze un plan de tratament personalizat. Acesta poate include tipurile de aparate dentare sau metode de corecție potrivite pentru pacient, durata estimată a tratamentului și alte aspecte relevante.

5. Informații despre costuri și opțiuni de plată: Pacientul va primi informații despre costurile implicate în tratamentul ortodontic, precum și opțiuni de plată.

6. Răspunsuri la întrebări: Consultația inițială este momentul în care pacientul poate adresa întrebări sau nelămuriri cu privire la tratamentul ortodontic propus.

7. Stabilirea următoarelor pași: La finalul consultației, pacientul și specialistul vor discuta despre următorii pași în procesul de tratament, inclusiv programarea consultatiilor ulterioare sau pasii pentru demararea efectiva a tratamentului.

 Beneficiile consultanței noastre:

✔️ Consultanță Personalizată: Dr. Ana Bucur îți va oferi o evaluare atentă și un plan de tratament adaptat nevoilor și dorințelor tale, asigurându-se că obții rezultatele dorite.

✔️ Tehnici Avansate: Cu o înțelegere profundă a tehnicilor moderne și a tendințelor în ortodonție, vei beneficia de cele mai bune metode pentru corectarea problemelor dentare.

✔️ Aparate Dentare Eficiente: Folosind aparate dentare inovatoare, vei experimenta un tratament discret și confortabil, pentru a-ți transforma zâmbetul în mod neintruziv.

✔️ Îndrumare Pas cu Pas: Dr. Ana Bucur îți va oferi răspunsuri detaliate și va ghida fiecare pas al tratamentului, asigurându-te că te simți în siguranță și bine informat.

✔️ Consultanță Online Disponibilă: Ai întrebări pe parcurs? Dr. Ana Bucur oferă și consultanță online pentru a răspunde rapid nevoilor tale.

Dr Ana Bucur

Informațiile despre partener sunt disponibile doar pentru utilizatorii autentificați. Intră în cont

 

• Această ofertă este valabilă doar prin achiziționarea voucherului YouDeal.ro 


• Voucherul este valabil 45 zile pentru activare/folosire din momentul achiziționării și se poate folosi în funcție de timpul tău și disponibilitatea Dr Ana Bucur.

• Ai la dispoziție 14 zile timp să te răzgândești și să soliciți banii înapoi fără nici o justificare, vezi Politica de Retur YouDeal.

• Același utilizator poate achiziționa maxim 10 vouchere și poate folosi 10 voucher(e) în nume propriu.

• Voucherele nu sunt nominale și se pot oferi cadou.

• După confirmarea comenzii tale, în maxim 5 minute vei primi voucherul(ele) pe e-mailul cu care te-ai înregistrat și în contul tău personal de pe YouDeal în secțiunea „Comenzile mele”

• După achiziționarea ofertei, serviciul se folosește pe bază de programare telefonică la numărul de telefon primit pe voucherul(ele) de pe e-mail sau din contul tău.

• Pentru a beneficia de ofertă, prezintă la Dr Ana Bucur COD-ul UNIC de pe voucherul(ele) primit(e) pe e-mail sau în contul tău.

• Pentru mai multe informații despre ofertă scrie-ne la: contact@youdeal.ro sau sună la numărul de telefon: 0754-777.716

Consultație Ortodontică + Diagnostic + Plan de tratament

Descoperă zâmbetul pe care ti-l dorești cu oferta noastră unică de consultație ortodontică oferita de Dr. Ana Bucur! În cadrul acestei oferte complete, vei beneficia de o consultație detaliată din partea unui medic ortodont si pedodont. Vom evalua starea actuală a dinților tăi, vom lua o amprenta, vom realiza un diagnostic precis și îți vom dezvălui opțiunile pentru un tratament ortodontic personalizat.
160 vizualizari
0419 YouDeal_modificari_oferta
Puțin timp rămas Ultimele 24h
Timp rămas/ore
Returnare 14 zile

Îți returnăm banii în 14 zile dacă te răzgândești.

Voucherul în 5 min

Primești voucherul în maxim 5 minute de la confirmarea plății.

70.000 vouchere vândute

Peste 70.000 de vouchere vândute în 7 ani.