Cea mai noua tehnologie in industria de estetica si remodelare corporala ce actioneaza cu un sistem de tratare prin ultrasunete, distrugand celulele adipoase vizate, inlocuind cu succes liposucția chirurgicală, respectiv distrugerea definitivă a unui număr important de adipocite. Procedura este non-invazivă și nedureroasă, producând microbule ce cresc presiunea în interiorul celulei grase. HIFU este folosită în medicină, pe scară largă, pentru topirea tumorilor canceroase.

Undele HImFU au o energie concentrata si intensitate foarte mare, acesti parametri distrugand definitiv adipocitul si reducand in medie cu -3 cm, zona lucrata. Actiunea termomecanica a acestor unde actioneaza doar la nivelul celulelor grase, tesuturile adiacente nefiind afectate. Este cea mai sigura terapie de slabire localizata.

Terapia HImFU asigură rezultate remarcabile de până la 4 cm în doar o sesiune și este urmată în mod obligatoriu de un drenaj limfatic pentru eliminarea toxinelor. Cum se pierd centimetri? Undele acustice HImFU actioneaza cu energie concentrata si focusata pe tesutul gras subcutanat. In timpul actiunii asupra celulelor grase, la nivelul membranei adipocitare, unde se produc o serie de modificari, acestea ducand la ruperea membranei celulei grase. Materialul gras eliberat din interiorul celulei adipoase este descompus in acizi grasi si glicerol. Sistemul limfatic preia aceste reziduri si le conduce la ficat. Ficatul nu face diferenta intre acizii grasi rezultati din distrugerea adipocitelor si cei proveniti de la alimente asa ca ii metabolizeaza la fel. In timpul terapiei dermul, vasele de sange, nervii si toate tesuturile adiacente sunt in perfecta stare. Se subintelege importanta pe care o are consumul de lichide si de alimente fara continut gras in ziua efectuarii terapiei si nu numai.

Cui se adreseaza terapia HImFU? Tehnologia HImFU este extrem de versatila ea fiind potrivita atat pentru persoanele supraponderale cat si pentru cele normoponderale, dar cu depozite localizate de grasime de cele mai multe ori inestetice. Zonele de lucru pot fi bilateral simetrice: pe brate, abdomen, coapse, subfesieri sau asimetric in cazul zonelor cu volum diferit, sau asimetrii post-interventii chirurgicale de liposuctie. Este indicat sa se evite persoanele cu obezitate si de asemenea persoanele foarte slabe care nu au un pliu de grasime de minim 2 cm. 

Care sunt avantajele terapiei HImFU?

Liposuctia non-chirurgicala, non-invaziva si nedureroasa ce provoaca distrugerea definitiva a unui numar important de adipocite;

Reducerea instanta a centimetrilor;

Siguranta si confort in tratarea zonelor voluminoase; Efecte garantate de la prima sesiune;

Rezultate durabile pe termen lung.

Cantitatea de grasime rezultata in urma terapiei este drenata de sistemul limfatic propriu organismului si condusa la ficat. Acesta o metabolizeaza la fel ca pe grasimea exogena, cea provenita din alimentatie.

Care sunt contraindicațiile tratamentului cu HImFU ?

Sarcina, Alaptare; Hipercolesterolemie; Hipertrigliceridemie; Hepatita; HIV; Probleme de coagulare a sangelui; Hernii; Leziuni deschise pe zona tratata.

Model8 Beauty Center

Informațiile despre partener sunt disponibile doar pentru utilizatorii autentificați. Intră în cont

 

• Această ofertă este valabilă doar prin achiziționarea voucherului YouDeal.ro 


• Voucherul este valabil 45 zile pentru activare/folosire din momentul achiziționării și se poate folosi în funcție de timpul tău și disponibilitatea Model8 Beauty Center.

• Ai la dispoziție 14 zile timp să te răzgândești și să soliciți banii înapoi fără nici o justificare, vezi Politica de Retur YouDeal.

• Același utilizator poate achiziționa maxim 10 vouchere și poate folosi 10 voucher(e) în nume propriu.

• Voucherele nu sunt nominale și se pot oferi cadou.

• După confirmarea comenzii tale, în maxim 5 minute vei primi voucherul(ele) pe e-mailul cu care te-ai înregistrat și în contul tău personal de pe YouDeal în secțiunea „Comenzile mele”

• După achiziționarea ofertei, serviciul se folosește pe bază de programare telefonică la numărul de telefon primit pe voucherul(ele) de pe e-mail sau din contul tău.

• Pentru a beneficia de ofertă, prezintă la Model8 Beauty Center COD-ul UNIC de pe voucherul(ele) primit(e) pe e-mail sau în contul tău.

• Pentru mai multe informații despre ofertă scrie-ne la: contact@youdeal.ro sau sună la numărul de telefon: 0754-777.716

Liposuctie non-chirurgicala HImFU PREMIUM • Model8 Beauty Center

Alege pachetul care ți se potrivește oferit de Model8 Beauty Center, ce include ședință de Dermocell Deranjat Limfatic și ședință HImFU pentru 1,2 sau 3 zone. O alternativă non-chirurgicală a liposuctiei. Mai mult decât un tratament, o revoluție tehnologică!
897 vizualizari
0419 YouDeal_modificari_oferta
Puțin timp rămas Ultimele 24h
Timp rămas/ore
Returnare 14 zile

Îți returnăm banii în 14 zile dacă te răzgândești.

Voucherul în 5 min

Primești voucherul în maxim 5 minute de la confirmarea plății.

70.000 vouchere vândute

Peste 70.000 de vouchere vândute în 7 ani.