Sinergia perfecta intre radiofrecventa si crio-terapie ce ofera rezultate spectaculoase si confort maxim. Polii ce emit radiofrecventa se incalzesc puternic, caldura migrand in interiorul tesutului. In acelasi timp terapia crio actioneaza folosind temperaturi de pana la –15 grade, astfel la nivelul tesutului apare socul termic. La nivelul tegumentului se simte o combinatie placuta rece-cald.

Crio-radiofrecventa stimuleaza formarea de noi fibre de colagen fiind cea mai puternica terapie de refacere a structurii pielii. In acelasi timp crio-radiofrecventa este o excelenta metoda de crestere a elasticitatii la nivelul peretilor vasculari prin vasoconstrictie (produsa de crio-terapie) si vasodilatatie (produsa de radiofrecventa) repetitive. Astfel se produce oxigenarea intensa a tesutului.

Cum actioneaza crio-radiofrecventa?

Crio-radiofrecventa actioneaza prin combinarea frecventei radio ce incalzeste puternic si crio- terapia cu temperaturi de pana la -15 grade, energia emisa de radiofrecventa cu temperaturi de pana la +60 grade, patrunde in profunzimea tesutului gras la suprafata, pielea fiind rece. Datorita socului termic tesuturile se contracta si astfel se produce un lifting instant al tegumentului. Rezultatele continua sa fie maximizate datorita stimularii intense de sinteza colagenului si elastinei.

TIPURI DE UTILIZARE A RADIOFRECVENTEI

MULTIPOLARA

Tehnologie de ultima generatie superioara celor anterioare bipolara si tripolara energia fiind mult mai puternica si focusata eficient. Energia emisa de dispozitiv incalzeste atat straturile superficiale cat si cele profunde. Efectele sunt vizibile atat la suprafata cat si in interior, la nivelul tegumentului obtinundu-se liftingul acestuia, iar in profunzime accelerandu-se topirea grasimilor.

MONOPOLARA

Este tehnologia de ultima generatie ce utilizeaza un pol unic. In cazul radiofrecventei monopolare se foloseste o placa speciala care se plaseaza sub zona tratata inchizand circuitul energetic. Aceasta terapie este recomandata pentru tratarea in profunzime si pentru diminuarea tesutului adipos. Tesutul adipos opune o rezistenta mare la energie de aceea placa va atrage energia emisa de dispozitiv catre ea, iar tesutul gras va fi strabatut. Astfel se produce termolipoliza selectiva ce implica topirea grasimii din adipocitele mai mari in volum inlaturand aspectul de coaja de portocala. Circumferinta zonei tratate este diminuata.

Beneficii:

+ Cresterea elasticitatii pielii prin formarea de noi fibre de colagen si elastina;

+ Refacerea conturului corporal;

+ Inlaturarea aspectului inestetic de coaja de portocala;

+ Liftarea tegumentului flasc;

+ Reducerea in volum a zonelor cu adipozitati;

+ Ofera fermitate pielii pe termen lung;

+ Accelerarea circulatiei tisulare si imbunatatirea metabolismului celular;

+ Accelerarea arderilor la nivelul tesutului gras. 

Contraindicatii: Leziuni, dermatite sau boli infectioase la nivelul pielii pe zona lucrata, Cancer de piele, Sarcina/alaptare, Pace-maker, Epilepsie, Implanturi la san daca se efectueaza terapia in aceasta zona.

Model8 Beauty Center

Informațiile despre partener sunt disponibile doar pentru utilizatorii autentificați. Intră în cont

 

• Această ofertă este valabilă doar prin achiziționarea voucherului YouDeal.ro 


• Voucherul este valabil 45 zile pentru activare/folosire din momentul achiziționării și se poate folosi în funcție de timpul tău și disponibilitatea Model8 Beauty Center.

• Ai la dispoziție 14 zile timp să te răzgândești și să soliciți banii înapoi fără nici o justificare, vezi Politica de Retur YouDeal.

• Același utilizator poate achiziționa maxim 10 vouchere și poate folosi 10 voucher(e) în nume propriu.

• Voucherele nu sunt nominale și se pot oferi cadou.

• După confirmarea comenzii tale, în maxim 5 minute vei primi voucherul(ele) pe e-mailul cu care te-ai înregistrat și în contul tău personal de pe YouDeal în secțiunea „Comenzile mele”

• După achiziționarea ofertei, serviciul se folosește pe bază de programare telefonică la numărul de telefon primit pe voucherul(ele) de pe e-mail sau din contul tău.

• Pentru a beneficia de ofertă, prezintă la Model8 Beauty Center COD-ul UNIC de pe voucherul(ele) primit(e) pe e-mail sau în contul tău.

• Pentru mai multe informații despre ofertă scrie-ne la: contact@youdeal.ro sau sună la numărul de telefon: 0754-777.716

Lifting Corporal – CrioRadiofrecventa • Model8 Beauty Center

Alege pachetul care ți se potrivește oferit de Model8 Beauty Center, ce include diferite ședințe de Crioradiofrecventa și de Dermocell - Tratament Anticelulitic. Sinergia perfectă între radiofrecvență și crio-terapie ce oferă rezultate spectaculoase și confort maxim!
837 vizualizari
0419 YouDeal_modificari_oferta
Puțin timp rămas Ultimele 24h
Timp rămas/ore
Returnare 14 zile

Îți returnăm banii în 14 zile dacă te răzgândești.

Voucherul în 5 min

Primești voucherul în maxim 5 minute de la confirmarea plății.

70.000 vouchere vândute

Peste 70.000 de vouchere vândute în 7 ani.