Echipa Solid Roots îți oferă un pachet de 10 ședințe pentru remodelare corporală. Pachetul conține:

+ 5 Ședințe Radiofrecvență de 20 minute/ședința;
+ 5 Ședințe Masaj Anticelulitic de 20 minute/ședința.

Care sunt beneficiile radiofrecvenței?

+ După doar prima ședință, vei simți și vei vedea îmbunătățiri vizibile. Ședințele de radiofrecvență sunt concepute pentru a reduce aspectul de coajă de portocală al pielii tale și pot trata orice tip de celuliță, chiar și celulită de stadiul 3 sau 4.
+ Dacă te-ai săturat de aspectul neplăcut al celuliței, apelează la câteva ședințe de radiofrecvență și vei observa că pielea va fi mai puternică, mai tonifiată și mai sănătoasă.
+ Orice femeie își dorește să arate bine, iar echipa Solid Roots vă oferă 5 ședințe de radiofrecvență pentru ca tu să te simți bine în pielea ta!
+ Mai mult decât atât, radiofrecvența dă rezultate și în ceea ce privește aspectul urât al vergeturilor. Tratamentul de 5 ședințe reduce grăsimea locală și îți tonifică tot corpul, prin stimularea producției de colagen.
+ Solid Roots te așteaptă pe strada Memorandumului numărul 18!

Care sunt beneficiile masajului anticelulitic?

+ Celulita este o problemă pe care multe femei o au, inestetică și neplăcută. Masajul anticelulitic oferit de salonul Solid Roots contribuie la uniformizarea suprafeței pielii. Cum? Prin ascunderea depunerilor de țesut adipos, adică de grăsime.
+ După cele 5 ședințe de masaj anticelulitic a câte 20 minute ședința, corpul tău îți va mulțumi! Partea bună este că dacă începi tratamentul mai devreme, cu atât îți va fi mai ușor să scapi de aspectul de coajă de portocală al pielii tale.
+ Scopul masajului anticelulitic este acela de a îndepărta celulita într-o proporție cât mai mare la nivelul picioarelor, feselor, brațelor sau abdomenului. Toate zonele afectate sunt vizate de către specialiștii din cadrul salonului Solid Roots.
+ Profită și tu de ofertă și scăpă de celulită, scăpă de apă reținută în țesuturi și nu uita că acest masaj ajută și la scăderea în greutate!
+ Mai mult decât atât, salonul Solid Roots te așteaptă pe strada Memorandumului numărul 10 și cu alte servicii de înfrumusețare și remodelare corporală.

• Salonul Solid Roots este locația perfectă pentru relaxare, a răsfățului cu plăcere, a sănătății cu stare de bine și a terapiilor specifice antistres cu relaxare psihică;

• Bucură-te de un corp fantastic și răsfăță-te în cadrul salonului Solid Roots prin intermediul ofertei de nerefuzat: 10 Ședințe pentru ca tu să te simți bine și să arăți bine!

 

 

Salon Solid Roots

Informațiile despre partener sunt disponibile doar pentru utilizatorii autentificați. Intră în cont

 

• Oferta este valabilă doar prin achiziționarea voucherului YouDeal.ro!

• Voucherul trebuie activat (prima programare) în maximum 14 zile din momentul achiziționării și este valabil până se termină toate ședințele;

• Ai la dispoziție 14 zile să te răzgândești și să soliciți banii înapoi fără nici o justificare, vezi Politica de Retur YouDeal;

• Același utilizator poate achiziționa maxim 5 vouchere, însă poate folosi 1 voucher în nume propriu;

• Voucherele se pot oferi cadou;

• După confirmarea comenzii tale vei primi voucherele pe e-mailul cu care te-ai înregistrat și în contul tău personal de pe YouDeal la secțiunea „Comenzile mele”;

• După achiziționarea ofertei, voucherul se folosește pe bază de programare telefonică la numărul de telefon primit pe voucherul de pe e-mail sau din contul tău;

• Pentru a beneficia de ofertă, prezintă la Salon Solid Roots voucherul printat sau direct de pe telefon;

• Pentru mai multe informații despre oferta scrie-ne la: contact@youdeal.ro sau suna la numărul de telefon: 0754-777.716

 

 

10 Ședințe Remodelare Corporală • Salon Solid Roots

Salon Solid Roots îți ofertă oportunitatea de a îți remodela corpul, cu 5 ședințe de masaj anticelulitic și 5 ședințe de radiofrecvență corporală. Scapă de aspectul de coajă de portocală și profită de multe alte avantaje pe care aceste metode naturale le oferă!
999 vizualizari
0419 YouDeal_modificari_oferta
Ofertă nouă! Apărută în ultimele 24h
Timp rămas/ore
Returnare 14 zile

Îți returnăm banii în 14 zile dacă te răzgândești.

Voucherul în 5 min

Primești voucherul în maxim 5 minute de la confirmarea plății.

70.000 vouchere vândute

Peste 70.000 de vouchere vândute în 7 ani.