• Tu alegi ziua și ora la care să folosești voucherul;

Protejează-ți vederea în orice anotimp cu pachetul oferit de Avantaj Optik, ce include: Ochelari de soare Polarizați + 100% Protecție UV, la alegere din peste 50 de modele.

De ce să alegeți ochelarii de soare Polarizați, cu 100% Protecție UV?
+ Lumina soarelui reflectată de pe apa, de pe zăpada sau de pe drumurile umede poate fi cauza unor străluciri orbitoare și reflexii neplăcute. Lentilele polarizate reduc fără efort strălucirea și intensifică contrastul, oferind o vedere clară și relaxată când aveți nevoie cel mai mult.
+ Cu o eficientă de polarizare de peste 98%, aceste lentile elimină strălucirea și blochează 100% din razele UV, asigurând protecție maximă pentru ochi.
+ Lentilele polarizate vă asigură un grad mai mare de siguranță, și vă oferă multe beneficii importante pentru vedere: datorită culorii speciale a sticlei, ele oferă o sensibilitate la contrast îmbunătățită substanțial și culori mai strălucitoare.
+ Ochelarii de soare cu lentile polarizate sunt foarte bune pentru condus, pentru sporturi de iarnă, pentru pescuit și alte activități în aer liber.
+ În această ofertă, stocul este limitat, iar clienții pot alege dintr-o gamă variată, selecționată pentru această promoție. În magazin vor fi și alte modele care nu intră în promoție. Dacă se va dori să se achiziționeze alte modele, clientul va trebui să achite diferența de preț pe loc.

Când se poartă ochelarii de soare?
+ Este bine să purtați ochelari de soare atât vara, când soarele este puternic, cât și iarna. Sezonul rece este o perioadă a anului în care lumina solară este extrem de intensă mai ales când este reflectată de zăpadă. Totuși, nu este bine să abuzați de ei, pentru că ochiul se poate obișnui și apoi este posibil să înceapă să vă deranjeze lumina.

Ce riscuri există dacă nu alegeți să purtați ochelari de soare?
+ Razele ultraviolete (UV), depinzând de intensitate și de timpul de expunere, sunt nocive pentru ochi, putând determina afecțiuni oculare grave.
+ Corneea fiind cea mai expusă, este prima care poate fi afectată de razele ultraviolete, afecțiunea se numește keratită și reprezintă o arsură provocată de expunerea îndelungată la soare. Necesită îngrijiri medicale de specialitate și se manifestă prin durere puternică, vedere încețoșată, înroșirea ochilor, lăcrimare, fotofobie.
+ Conjunctiva poate dezvolta afecțiuni degenerative provocate de temperaturile extreme și expunerea îndelungată la soare, pinguecula și pterigionul sunt două exemple de astfel de afecțiuni.
+ Cristalinul, lentila ochiului, este specific afectat de razele ultraviolete, se consideră că expunerea îndelungată, fără protecție, contribuie la apariția cataractei. Țările cu mult soare sunt o dovadă în acest sens.
+ Retinopatiile solare sau chiar arsura maculară sunt afecțiuni grave care pot duce în unele cazuri la scăderea mare de vedere și sunt rezultatul expunerii fără protecție la soare.

• Avantaj Optik este o echipă tânără, dinamică, cu experiență în domeniu.

• Cabinetul Avantaj OPTIK oferă servicii personalizate de oftalmologie și optică medicală, potrivite pentru fiecare client în parte, ținând cont de orice fel buget;

• Avantaj Optik te ajută să alegi ochelarii ideali pentru că vederea ta să nu aibă de suferit din cauza razelor dăunătoare!

• Ai grijă de vederea ta și bucură-te de ochi sănătoși pentru mult timp!

 

 

Avantaj Optik

Informațiile despre partener sunt disponibile doar pentru utilizatorii autentificați. Intră în cont

 

• Această ofertă este valabilă doar prin achiziționarea voucherului YouDeal.ro 


• Voucherul este valabil 3 Luni pentru activare/folosire din momentul achiziționării și se poate folosi în funcție de timpul tău și disponibilitatea Avantaj Optik.

• Ai la dispoziție 90 zile timp să te răzgândești și să soliciți banii înapoi fără nici o justificare, vezi Politica de Retur YouDeal.

• Același utilizator poate achiziționa maxim 5 vouchere și poate folosi 5 voucher(e) în nume propriu.

• Voucherele nu sunt nominale și se pot oferi cadou.

• După confirmarea comenzii tale, în maxim 5 minute vei primi voucherul(ele) pe e-mailul cu care te-ai înregistrat și în contul tău personal de pe YouDeal în secțiunea „Comenzile mele”

• După achiziționarea ofertei, serviciul se folosește pe bază de programare telefonică la numărul de telefon primit pe voucherul(ele) de pe e-mail sau din contul tău.

• Pentru a beneficia de ofertă, prezintă la Avantaj Optik COD-ul UNIC de pe voucherul(ele) primit(e) pe e-mail sau în contul tău.

• Pentru mai multe informații despre ofertă scrie-ne la: contact@youdeal.ro sau sună la numărul de telefon: 0754-777.716

Peste 50 modele Ochelari de soare Polarizați POLAROID, 100% Protecție UV • Avantaj Optik

Ochelarii de soare contrafăcuți dau falsa impresie că protejează ochii, însă ei nu au filtre de protecție UV. Acești ochelari blochează doar lumina, nu și razele nocive pentru ochi. Avantaj Optik îți oferă peste 50 de modele de ochelari din care poți alege, cu 100% protecție UV!
811 vizualizari
0419 YouDeal_modificari_oferta
Puțin timp rămas Ultimele 24h
Timp rămas/ore
Returnare 14 zile

Îți returnăm banii în 14 zile dacă te răzgândești.

Voucherul în 5 min

Primești voucherul în maxim 5 minute de la confirmarea plății.

70.000 vouchere vândute

Peste 70.000 de vouchere vândute în 7 ani.