• Masajul terapeutic a devenit foarte popular în ultimii ani, deoarece oamenii de știință au descoperit dovezi care arată cât de benefic este masajul și ce puteri vindecătoare are acesta.

• În timp ce masajul terapeutic este deseori relaxant, scopul final al sesiunilor de masaj diferă in functie de afecțiunea tratată. De exemplu, o persoana care merge la kinetoterapeut pentru recuperarea de după o accidentare trebuie sa meargă și la masaj in scopul relaxării musculare, al îmbunătățirii tonusului muscular si al flexibilității. De asemenea, masajul este foarte important în durerile acute sau cronice de spate.

• Masajul terapeutic este o formă de tratament paramedicală, care se aplică pe zone tensionate, contracturi musculare, hipotrofii și atrofii musculare, cu scopul de a îmbunătăți mobilitatea și funcționalitatea zonei afectate. Masajul terapeutic produce efecte analgezice locale cand tehnicile sunt executate într-un ritm lent și prelungit și este contraindicat in procesele inflamatorii și hemoragice acute.

Masajul terapeutic este o combinație între masajul de relaxare și masajul de remediere, fiind folositor pentru o gamă variată de patologii. Iată cateva beneficii:

  • vindecă anumite leziuni musculare
  • îmbunătățeste circulația, livrarea de oxigen și nutrienți celulelor musculare
  • combate inflamația
  • îmbunătățeste imunitatea și tonusul muscular
  • ajută în tratamentul unor patologii inflamatorii, precum artroza
  • îmbuătățeste frecventa cardiacă, respiratorie și tensiunea arteriala
  • îmbuătățeste sistemul imunitar si ajută în combaterea stresului
  • îmbuătățeste mobilitatea articulațiilor și flexibilitatea musculară

Masajul terapeutic este indicat pentru:
-> Afecțiuni ale aparatului locomotor – reumatismale, neurologice, posttraumatice, afecțiuni articulare
-> Afectiuni ale aparatului cardiovascular – staze venoase și limfatice, cu edeme circulatorii periferice
-> Afecțiuni psihogene – forme de nevroză astenică, spasmofilii, distonii neurovegetative
-> Afecțiuni metabolice – obezitate, diabet, gută.
-> Sedentarism
-> Refacerea rapidă a elasticității țesuturilor și grăbirea cicatrizarilor
-> Ameliorarea circulației sângelui

• Terapia prin masaj este o abordare de tratament care crește în cerere și popularitate de la an la an. Pe vremuri, era considerat o abordare alternativă la medicină tradițională – în ultimii ani, însă, masajul terapeutic a devenit o componentă vitală în planul de recuperare al multor persoane (mai ales în rândul sportivilor de performanță).

• Terapia prin masaj este astăzi considerată o opțiune de tratament generală, multe companii de asigurări oferind acoperire pentru sesiunile de tratament. Această formă de terapie implică tehnici practice pentru a crește circulația, pentru a scăpa de tensiune, a reduce stresul, pentru a calma anxietatea, a îmbunătăți somnul și a promova relaxarea pe întregul corp, precum și multe alte beneficii.

• Masajul terapeutic se numără printre cele mai eficiente forme de tratare a durerilor musculare ce constă în prelucrarea manuală a țesuturilor moi în vederea decongestionării punctelor de declanșare a durerii.

• Alexandru Stefan Therapist pune la dispoziția clienților săi toată experiența acumulată in decursul anilor și se diferențiază prin tehnică și prin utilizarea produselor profesionale de înaltă calitate;

• Masajul are o mulțime de beneficii asupra sănătății și psihicului tău. Alege ceea ce ți se potriveste!

 

Beneficiile masajului terapeutic:
+ Masajul terapeutic este destinat în special persoanelor care suferă de afecțiuni precum: dureri cronice, dezechilibru postural, probleme cu greutatea, leziuni sportive, fibromialgie, sindromul Tunnel, sindromul Down sau autism.
+ Mai mult, oamenii de știintă susțin ca masajul terapeutic este folosit ca tratament complementar în tratarea unor afecțiuni dentare, în chiropractică și chiar și pentru tratarea cancerului. Terapia neuromusculară sau terapia de eliberare miofascială sunt unele dintre tehnicile utilizate în masajul terapeutic. Pacienții care suferă de depresie cronică beneficiază, de asemenea, de tratament cu ajutorul masajului terapeutic.
+ De exemplu, femeile care au suferit avorturi si au apelat apoi la masaj terapeutic au fost diagnosticate cu forme usoare de depresie sau nu au suferit deloc de depresie, spre deosebire de cele care nu au apelat la aceasta terapie.

Alte beneficii ale masajului terapeutic sunt:
+ Profilaxia leziunilor musculare la cei care fac sport;
+ Reduce spasmele și crampele musculare;
+ Crește flexibilitatea articulațiilor;
+ Ajută la creșterea imunității;
+ Îmbunătățeste calitatea somnului;
+ Stimulează eliberarea de endorfine;
+ Scurtează travaliul.

Alexandru Stefan Therapist

Informațiile despre partener sunt disponibile doar pentru utilizatorii autentificați. Intră în cont

 

• Această ofertă este valabilă doar prin achiziționarea voucherului YouDeal.ro 


• Voucherul este valabil 90 zile pentru activare/folosire din momentul achiziționării și se poate folosi în funcție de timpul tău și disponibilitatea Alexandru Stefan Therapist.

• Ai la dispoziție 14 zile timp să te răzgândești și să soliciți banii înapoi fără nici o justificare, vezi Politica de Retur YouDeal.

• Același utilizator poate achiziționa maxim 5 vouchere și poate folosi 5 voucher(e) în nume propriu.

• Voucherele nu sunt nominale și se pot oferi cadou.

• După confirmarea comenzii tale, în maxim 5 minute vei primi voucherul(ele) pe e-mailul cu care te-ai înregistrat și în contul tău personal de pe YouDeal în secțiunea „Comenzile mele”

• După achiziționarea ofertei, serviciul se folosește pe bază de programare telefonică la numărul de telefon primit pe voucherul(ele) de pe e-mail sau din contul tău.

• Pentru a beneficia de ofertă, prezintă la Alexandru Stefan Therapist COD-ul UNIC de pe voucherul(ele) primit(e) pe e-mail sau în contul tău.

• Pentru mai multe informații despre ofertă scrie-ne la: contact@youdeal.ro sau sună la numărul de telefon: 0754-777.716

• Dupa ce ai intrat in posesia voucherului, programeaza-te online: Click aici.

Uită de stres și de durere prin Masaj Terapeutic!

Alege masajul de care ai nevoie, oferit de Alexandru Ștefan Therapist, ce include: Masaj Terapeutic pentru Spate de 30 minute sau Masaj Terapeutic și Relaxare de 60 minute. Masajul terapeutic este o soluție excelentă pe termen lung, te scapă de stres și te ajută să fii mai sănătos. Descoperă beneficiile acestui masaj!
1460 vizualizari
0419 YouDeal_modificari_oferta
Ofertă populară! Peste 1000 vizualizări
Timp rămas/ore
Returnare 14 zile

Îți returnăm banii în 14 zile dacă te răzgândești.

Voucherul în 5 min

Primești voucherul în maxim 5 minute de la confirmarea plății.

70.000 vouchere vândute

Peste 70.000 de vouchere vândute în 7 ani.