• Durerile musculare si durerile de spate te chinuie? Descopera vindecarea prin kinetoterapie, terapii manuale, dar si masaj terapeutic.

• Trateaza chiar si cele mai profunde dureri cu pachetul oferit de Kineto Istratie, ce include:

-> Pachetul Terapeutic, contine: 1 Sedinta de Kinetoterapie de 60 minute si Masaj Terapeutic de 60 minute.
-> Pachetul de Intretinere, contine: 1 Sedinta de Kinetoterapie de 30 minute si 1 Terapie de 30 minute la alegere din: Masaj terapeutic/ Presopunctura/ Stimulare Nervoasa/ Terapie cu Ventuze.
-> Pachetul Antialgic, contine: 1 Sedinta de Kinetoterapie de 30 minute, Curenti ( TENS, Galvanic, interferential ) de 30 minute, Ultrasunet de 15 minute si Parafina de 20 minute.
-> Pachetul Complet, contine: 1 Sedinta de Kinetoterapie de 30 minute, Masaj Terapeutic de 30 minute, Curenti ( TENS, Galvanic, interferential ) de 30 minute, Ultrasunet de 15 minute si Parafina de 20 minute, Bonus: Elongatiile.
* Preturile nu includ transportul, iar costul este de 5 Lei/km ( toate pachetele pot fi facute la domiciliu exceptand elongatile).

• Kinetoterapia este o forma terapeutica individualizata care, plecind de la programe de exercitii fizice statice si dinamice, se poate folosi in programele terapeutice profilactice (de prevenire), curative si de recuperare;

• Sfera de cuprindere a specialitatilor medicale care beneficiaza de aportul kinetoterapiei este extrem de larga si vizeaza atat prevenirea imbolnavirilor, cat mai ales restabilirea starii de sanatate;

• Orice activitate cu caracter fizic constituie si o stimulare pentru muschi, carora le imbunatateste proprietatile fiziologice si calitatile fizice;

• Kinetoterapia urmareste sa redea pacientului posibilitatile sale fizice ce au fost limitate de boala sau accidente si sa aduca compensari deficitului motor instalat. Prin exercitiile fizice practicate, pacientul reuseste sa creeze adaptari motrice de inlocuire si isi recapata mobilitatea.

• Exista o gama foarte larga de afectiuni pentru care recuperarea medicala prin kinetoterapie este specifica si absolut necesara. Astfel, kinetoterapia ajuta la tratarea urmatoarelor:
+ Afectiunile aparatului locomotor (ortopedice si posttraumatice);
+ Afectiunile reumatice (spondilita, poliartrita reumatoida, artrita, reumatisme degenerative, reumatismul tesutului moale);
+ Afectiunile neurologice (accidentele vasculare cerebrale, traumatismele coloanei vertebrale, boli degenerative si inflamatorii ale sistemului nervos, sindroame neurologice);
+ Afectiunile aparatului cardio-vascular;
+ Afectiunile aparatului respirator;
+ Afectiunile neuropsihice;
+ Afectiunile metabolice (obezitatea);
+ Maladiile congenitale (distrofia neuro-musculara, luxatia congenitala de sold, tetraplegia) etc.

• Astfel ca obiectivele generale urmarite in tratamentul prin kinetoterapie sunt:
+ Refacerea fortei musculare si cresterea rezistentei musculare;
+ Cresterea si adaptarea capacitatii de efort;
+ Ameliorarea functiei de coordonare, control si echilibru a corpului;
+ Formarea capacitatii de relaxare;
+ Corectarea posturii si aliniamentului corpului;
+ Cresterea mobilitatii articulare;
+ Reeducarea respiratorie;
+ Reeducarea sensibilitatii.

• Echipa Kineto Istratie este o echipa de kinetoterapeuti cu experienta in domeniu de peste 7 ani, sunt profesionisti si pregatiti sa intampine si sa recupereze afectiunile pacientilor;

• Specialistii acorda atentie deosebita celor mai mici detalii, comunica eficient cu pacientii, dar si empatizeaza si doresc recuperarea cat mai rapida a pacientilor, toate acestea reprezentand un bonus al echipei Istratie de care te poti bucura si tu;

• Kineto Istratie te ajuta, prin serviciile furnizate, sa iti imbunatatesti calitatea vietii!

• Scapa de dureri, scapa de stres si relaxeaza-te!

 

 

Beneficiile Kinetoterapiei:

+ Trateaza afectiunile aparatului locomotor.
+ Trateaza artrita.
+ Trateaza afectiunile reumatice, neurologice, metabolice, neuropsihice.
+ Sedintele de Kinetoterapie refac forta musculara, cresc adaptarea capacitatii de efort, formeaza capacitatea de relaxare.
+ Reeducarea respiratorie si a sensibiltiatii.
+ Corectarea posturii si aliniamentului corpului.
+ Ameliorarea functiei de control si echilibru.


Beneficiile Masajului Terapeutic:
+ Este relaxant, intensifica circulatia si relaxeaza muschii.
+ Reduce spasmele, crampele si scurteaza perioada de recuperare.
+ Alunga durerile, imbunatateste flexibilitatea.
+ Amelioreaza depresia si anxietatea.
+ Tratament eficient impotriva stresului.
+ Creste mobilitatea articulatiilor.
+ Te ajuta sa te concentrezi mai bine.
+ Diminueaza durerile de cap, dar si ale muschilor.
+ Iti ofera un plus de energie si buna dispozitie!

Kineto Istratie

Informațiile despre partener sunt disponibile doar pentru utilizatorii autentificați. Intră în cont

 

• Această ofertă este valabilă doar prin achiziționarea voucherului YouDeal.ro 


• Voucherul este valabil 45 zile pentru activare/folosire din momentul achiziționării și se poate folosi în funcție de timpul tău și disponibilitatea Kineto Istratie.

• Ai la dispoziție 14 zile timp să te răzgândești și să soliciți banii înapoi fără nici o justificare, vezi Politica de Retur YouDeal.

• Același utilizator poate achiziționa maxim 10 vouchere și poate folosi 10 voucher(e) în nume propriu.

• Voucherele nu sunt nominale și se pot oferi cadou.

• După confirmarea comenzii tale, în maxim 5 minute vei primi voucherul(ele) pe e-mailul cu care te-ai înregistrat și în contul tău personal de pe YouDeal în secțiunea „Comenzile mele”

• După achiziționarea ofertei, serviciul se folosește pe bază de programare telefonică la numărul de telefon primit pe voucherul(ele) de pe e-mail sau din contul tău.

• Pentru a beneficia de ofertă, prezintă la Kineto Istratie COD-ul UNIC de pe voucherul(ele) primit(e) pe e-mail sau în contul tău.

• Pentru mai multe informații despre ofertă scrie-ne la: contact@youdeal.ro sau sună la numărul de telefon: 0754-777.716

• Preturile nu includ transportul, iar costul este de 5 Lei/km ( toate pachetele pot fi facute la domiciliu exceptand elongatile). 

Recuperare și vindecare prin Masaj și Kinetoterapie la Salon, Acasă sau la Birou • Kineto Istratie

Alege unul din pachetele oferite de Kineto Istratie, ce includ: Kinetoterapie, Masaj Terapeutic sau la alegere din Presopunctură/ Stimulare Nervoasă/ Terapie cu Ventuze, Curenți ( TENS, Galvanic, interferențial ), Ultrasunet, Parafină și Elongații, în funcție de nevoile și de preferințele tale, efectuate la salon, acasă sau la birou. Alege terapia pentru recuperarea fizică și emoțională prin masaj pentru un corp mai sănătos și o atitudine mai fericită!
1140 vizualizari
0419 YouDeal_modificari_oferta
Ofertă populară! Peste 1000 vizualizări
Timp rămas/ore
Returnare 14 zile

Îți returnăm banii în 14 zile dacă te răzgândești.

Voucherul în 5 min

Primești voucherul în maxim 5 minute de la confirmarea plății.

70.000 vouchere vândute

Peste 70.000 de vouchere vândute în 7 ani.