Masajul cervical este recomandat atunci când știi că postura ta este incorectă, când petreci foarte multe ore în poziți inconfortabile la birou sau atunci când zona cervicală îți este predispusă la dureri. Acest tip de terapie poate fi aplicat preventiv sau atunci când durerea îți afectează dispoziția zilnică

Cum se deruleaza o sedinta de masaj cervical ?

Incepe usor prin ungerea cu ulei aromat a zonei dintre omoplati si a umerilor si masarea usoara acesteia. Se incalzeste astfel regiunea cervicala pregatind-o pentru masajul in profunzime ; Procedeul continua prin masajul muschilor para-vertebrali care sustin coloana, de cele mai multe ori inflamati din cauza pozitiilor incorecte din timpul sezutului sau mersului ; Se continua cu masajul muschiului trapez. Prin miscari lente si ferme, urmarind directia fibrei musculare, maseurul va avea grija sa elimine toate punctele de tensiune ; Urmeaza zona omoplatilor, locul unde se acumuleaza tensiune, iar apoi se urca catre zona gatului si a cefei.

Impreuna cu ameliorarea disconfortului dureros la nivelul gatului, masajul cervical, practicat cu regularitate, ajuta, de asemenea, la pastrarea mobilitatii articulatiilor, ceea ce reduce sansele de a face intinderi musculare. Totodata, imbunatateste postura si flexibilitatea, mareste capacitatea de miscare fizica, scade tensiunea arteriala si incurajeaza relaxarea.

Carmen Lazuran Salon

Informațiile despre partener sunt disponibile doar pentru utilizatorii autentificați. Intră în cont

 

• Această ofertă este valabilă doar prin achiziționarea voucherului YouDeal.ro 


• Voucherul este valabil 3 Luni pentru activare/folosire din momentul achiziționării și se poate folosi în funcție de timpul tău și disponibilitatea Carmen Lazuran Salon.

• Ai la dispoziție 90 zile timp să te răzgândești și să soliciți banii înapoi fără nici o justificare, vezi Politica de Retur YouDeal.

• Același utilizator poate achiziționa maxim 10 vouchere și poate folosi 10 voucher(e) în nume propriu.

• Voucherele nu sunt nominale și se pot oferi cadou.

• După confirmarea comenzii tale, în maxim 5 minute vei primi voucherul(ele) pe e-mailul cu care te-ai înregistrat și în contul tău personal de pe YouDeal în secțiunea „Comenzile mele”

• După achiziționarea ofertei, serviciul se folosește pe bază de programare telefonică la numărul de telefon primit pe voucherul(ele) de pe e-mail sau din contul tău.

• Pentru a beneficia de ofertă, prezintă la Carmen Lazuran Salon COD-ul UNIC de pe voucherul(ele) primit(e) pe e-mail sau în contul tău.

• Pentru mai multe informații despre ofertă scrie-ne la: contact@youdeal.ro sau sună la numărul de telefon: 0754-777.716

• După ce ai intrat în posesia voucherului, programează-te online: Click aici.

Uita de durere cu MASAJUL pentru SPONDILOZA CERVICALA • Salon Carmen Lazuran

Masajul terapeutic "CERVICAL" te scapa de migrene , insomnii si contracturile musculare din zona cervicala. Pachetul oferit de Salon Carmen Lazuran include la alegere 1 sau 3 ședințe a câte 30 minute/ședința de masaj terapeutic pentru zona cervicala! Salonul Carmen Lazuran te așteaptă să te răsfeți!
1546 vizualizari
0419 YouDeal_modificari_oferta
Ofertă populară! Peste 1000 vizualizări
Timp rămas/ore
Returnare 14 zile

Îți returnăm banii în 14 zile dacă te răzgândești.

Voucherul în 5 min

Primești voucherul în maxim 5 minute de la confirmarea plății.

70.000 vouchere vândute

Peste 70.000 de vouchere vândute în 7 ani.