• Yumeiho este una din terapiile care se bazează pe acțiuni manuale, efectuate pe întregul corp uman, avandu-se in vedere păstrarea sau ameliorarea stării generale de sănătate. Tehnica yumeiho cuprinde peste 100 de procedee (miscari) specifice, acestea fiind efectuate asupra întregului corp.

Cum a aparut Yumeiho? Această metodă a fost facută publică de către Saionji Masayuki, un medic din Japonia. Acesta, a combinat diferite metode din mai multe tari de pe glob si le-a selectat pe cele mai bune, pentru a concepe o nouă tehnică. Tehnica Yumeiho se bazează în principal, pe metoda antică denumită Setaiho, folosită pentru a preveni anumite afecțiuni, prin exerciții de recuperare. Combinația acestor metode inventată de catre Saionji Masayuki, s-a dovedit a fi foarte eficienta. Terapeutul masează muschii și intervine de asemenea asupra articulatiilor, la nivelul intregului corp al pacientului. Această tehnica este foarte benefică pentru ameliorarea afecțiunilor musculare și ale articulațiilor.

Ce reprezintă yumeiho? Această tehnica constă în aplicarea unui sistem complex de procedee manuale, completat cu exercitii fizice, care au ca scop restabilirea echilibrului functional al organismului, fiind astfel eliminate sau ameliorate, anumite tulburări existente, care se pot agrava, ducand la îmbolnăviri acute si/sau suferințe cronice. Desi Yumeiho este o metoda concepută pentru o aplicare în scop preventiv, scopul principal al acesteia este tratarea sau ameliorarea cauzelor unor tulburări funcționale, ce pot genera in timp, suferințe cronice. De asemenea, terapia yumeiho poate fi aplicată și în scopul încetinirii sau chiar prevenirii unor evoluții ale afecțiunilor deja prezente, la un anumit pacient.

• Procedeele terapeutice  manuale aplicate în scop profilactic sau corectiv în cadrul terapiei Yumeiho sunt urmatoarele:

-Tehnici de manipulare a oaselor si articulatiilor (osteoarticulare) + gimnastica mioarticulara pasiva;
-Procedee de puncto-terapie (asemanatoare cu cele utilizate in tehnicile de presopunctura si/sau reflexotrerapie);
-Tehnici și procedee speciale de masaj;
-Tehnici de “stretching” (elongatii sau întinderi);
-Anumite metode de corectare sau echilibrare a posturii,   ale mersului sau pozitiei statice;
-Exerciții de optimizare a biomecanicii corpului.

• Exercitiile fizice practicate in cadrul terapiei Yumeiho constau în: exerciții de gimnastica specială, denumite și Yumeiho Taiso, acestea fiind însoțite de tehnici de respirație și metode de relaxare.

• Terapia yumeiho se aplică echilibrat iar durata întregului proces poate varia, fiind diferită in funcție de afecțiunea care se dorește a fi tratată. De asemenea, tehnica poate avea un efect benefic și asupra stărilor de oboseală, pacienții raportând că după o sedință de yumeiho, se simt mai confortabil și mai revigorati.

• Cu toate acestea, terapia Yumeiho nu este chiar pentru oricine. Persoanele care suferă de anumite afecțiuni,  cum ar fi osteoporoza, tuberculoza, alte boli pulmonare sau renale, nu pot apela la această terapie. De asemenea, nu se recomandă sedințe de yumeiho pentru femeile aflate în perioada de menstruație. Nu mergeti la o ședință de yumeiho dupa ce ați mâncat consistent și aveți stomacul plin, trebuie să așteptați cel puțin 2-3 ore după masă, pentru a efectua o astfel de terapie.

Principii de aplicare yumeiho:
-> Exista o stransa interdependenta intre starea de sanatate a coloanei vertebrale si cea a intregului corp uman.
-> Pozitia dominanta a centrului de greutate al corpului poate influenta starea de sanatate in mod direct prin solicitari anormale ale articulatiilor, muschilor si indirect prin tulburarile induse la nivelul coloanei vertebrale – cifoze, scolioze, hiper/hipo lordoze, artroza vertebrala, discopatii, etc.
-> Starea articulatiilor centurii pelviene (sacro-iliaca, coxo-femurala) afecteaza coloana vertebrala si pozitionarea dominanta a centrului de greutate al corpului. Astfel pe langa suferinta prezenta la nivelul centurii pelviene se vor induce si tulburari functionale la nivelul intregului organism. Aceste tulburari functionale genereaza, in timp, suferinte cronice ale aparatului locomotor, inclusiv imbolnaviri grave ale organelor interne, sistemului nervos si aparatului circulator.
-> Asimetriile oaselor coxale (ale bazinului) respectiv anomaliile de pozitie ale centrului de greutate pot induce modificari vizibile la nivelul intregului organism: fata asimetrica, membrele inferioare si superioare asimetrice, torace asimetric, suferinte care apar dominant pe o parte a corpului, etc.
-> Activitatea sistemului nervos vegetativ este influentata atat de starea de sanatate a coloanei vertebrale cat si de pozitia dominanta a centrului de greutate, dezechilibre functionale putand sa apara fara o cauza decelabila prin investigatii clinice de specialitate.

• Indicatii Yumeiho:
-Tulburări de statică și dinamică ale aparatului locomotor cum ar fi: asimetrii de bazin, cifoze, scolioze, hiperlordoze  și complicții ale acestora (cifoscolioze, etc.). Distribuția necorespunzătoare a greutății corpului la nivelul bazinului respectiv la nivelul membrelor inferioare (prevenirea patologiei induse de aceste tulburari sau ameliorarea patologiei prezente). Rigiditate musculo-articulara, laxitate ligamentară, tulburări de mers, echilibru, statică, datorate cauzelor mai sus mentionate și a complicațiilor induse, etc.
-Afecțiuni și suferințe ale aparatului cardiovascular, periferice și centrale: staze venoase si limfatice, cu edeme circulatorii periferice, ischemii vasculare periferice în stadii funcționale, incipiente, hipertensiuni arteriale în stadii funcționale;
 -Afecțiuni dismetabolice: obezitate, diabet, gută;
-Afecțiuni din sfera ginecologică: hipotrofii și dezaxări ale   uterului,  inflamații cronice etc.
-Pregătirea gravidei pentru naștere;
-Pediatrie: anemii diverse, rahitism, sindroame   hipoanabolice de diferite cauze;
-Geriatrie: tratament de întreținere și stimulare a musculaturii scheletice, a articulațiilor.
-Diminuarea sau chiar eliminarea efectelor nocive induse de sedentarism;
-Pregătirea sportivului pentru performanță; Recuperarea capacității de mișcare și efort la sportivi.
-Recuperarea pacienților care au suferit imobilizări prelungite;
-Ameliorarea, corectarea și cresterea ventilației pulmonare   în cazurile în care se diminuează capacitatea respiratorie prin rigidizarea cutiei toracice (contracturi musculare, artroze vertebrale toracale, etc.), sau printr-o respirație incorecta (insuficienta).
-Bineînțeles că pe lângă indicațiile mai sus menționate, mai mult sau mai puțin precise, sunt numeroase alte cazuri în care aplicarea terapiei Yumeiho poate fi benefică.

• Alexandru Stefan Therapist pune la dispoziția clienților săi toată experiența acumulată în decursul anilor și se diferențiază prin tehnică și prin utilizarea produselor profesionale de înaltă calitate;

• De azi sanatatea este in mainile tale!

 

Beneficiile terapiei YUMEIHO:
+ Produce caldura, învigorare și plăcere;
+ Înlatură oboseala dă o senzție de confort;
+ Crește imunitatea;
+ Face corpul mai elastic și învigorează mișcările;
+ Înfrumusețează chipul;
+ Înalță corpul;
+ Armonizează funcțile psihice.

Contraindicații Yumeiho:
+ Stari febrile (infectioase sau de alta natura);
+ Afectiuni infectioase osoase si osteoarticulare (osteita, osteomielita, artrita, etc.);
+ Osteoporoza medie sau avansata – se recomandă precautie;
+ Tuberculoza cu diferite localizari: pulmonara, osteoarticulara, cutanata etc.;
+ Tromboflebite, flebotromboze, arterite, cu manifestari acute (sau daca sunt prezente complicatii);
+ Afectiuni cardio-circulatorii acute: angina pectorala, infarct miocardic, tulburari de ritm, insuficienta cardiaca decompensata si manifesta, anevrisme confirmate, embolii cu diferite localizari, hipertensiunea arteriala in decompensare, etc;
+ Ateroscleroza cu manifestari periferice sau centrale (coronariana, cerebrala, renala, intestinala etc.);
+ Suferinte pulmonare acute;
+ Afectiuni acute ale tubului digestiv: gastrice, intestinale, hepatice, biliare si pancreatice etc. In cazurile colitei ulceroase (ulcero-hemoragice, boala Crohn), litiazei biliare, colecistitei, ulcerului gastric sau/si duodenal netratat corespunzator (sau in puseu acut), de asemenea se contraindica aplicarea terapiei yumeiho;
+ Boli renale severe (pacient supus dializei);
+ Boli de sange, mai ales cele cu manifestari (sau tendinte) hemoragice (fragilitate capilara severa, hemofilia, tratamente cu medicatie anticoagulanta, etc.)
+ In bolile psihice cu caracter excitant si confuzional sau in starea de ebrietate;
+ Traumatismele severe (echimoze, hematoame, rupturi ale muschilor sau tesuturilor de orice fel), fracturi neconsolidate sau insuficient consolidate, (in aceste cazuri terapia se va aplica numai dupa confirmarea clinica a vindecarii leziunilor si dupa evaluarea eventualelor sechelelor ramase);
+ Herniile de disc cu manifestari neurologice severe, luxatiile vertebrale, etc.
+ Cancerul, de orice fel, la orice nivel (daca nu este alta recomandare data de oncolog);
+ Herniile de orice fel (eventratii, hernie hiatala, etc.)
+ Nu se aplica manipulari la articulatiile care au fost supuse la interventii chirurgicale (proteze de sold, genunchi, tije de fixare a fracturilor, grefoane osoase, etc.)
-> Se va evita aplicarea terapiei yumeiho in timpul menstruatiei, mai ales daca este mai abundenta sau supra-abundenta (in hipermenoree se contraindica aplicarea terapiei)
-> Nu se va aplica terapia yumeiho mai devreme de 2-3 ore dupa servirea mesei, dupa mese copioase.

Alexandru Stefan Therapist

Informațiile despre partener sunt disponibile doar pentru utilizatorii autentificați. Intră în cont

 

• Această ofertă este valabilă doar prin achiziționarea voucherului YouDeal.ro 


• Voucherul este valabil 90 zile pentru activare/folosire din momentul achiziționării și se poate folosi în funcție de timpul tău și disponibilitatea Alexandru Stefan Therapist.

• Ai la dispoziție 14 zile timp să te răzgândești și să soliciți banii înapoi fără nici o justificare, vezi Politica de Retur YouDeal.

• Același utilizator poate achiziționa maxim 5 vouchere și poate folosi 5 voucher(e) în nume propriu.

• Voucherele nu sunt nominale și se pot oferi cadou.

• După confirmarea comenzii tale, în maxim 5 minute vei primi voucherul(ele) pe e-mailul cu care te-ai înregistrat și în contul tău personal de pe YouDeal în secțiunea „Comenzile mele”

• După achiziționarea ofertei, serviciul se folosește pe bază de programare telefonică la numărul de telefon primit pe voucherul(ele) de pe e-mail sau din contul tău.

• Pentru a beneficia de ofertă, prezintă la Alexandru Stefan Therapist COD-ul UNIC de pe voucherul(ele) primit(e) pe e-mail sau în contul tău.

• Pentru mai multe informații despre ofertă scrie-ne la: contact@youdeal.ro sau sună la numărul de telefon: 0754-777.716

• Dupa ce ai intrat in posesia voucherului, programeaza-te online: Click aici.

Terapia Yumeiho – masaj terapeutic japonez!

Alege ședințele de care ai nevoie, oferite de Alexandru Ștefan Therapist, ce includ: ședințe de Masaj Yumeiho de 90 Minute sau Yumeiho combinat cu Masaj pentru Spate de 120 minute. Scapă de durerea de spate, de migrene și de efectele neplăcute ale stresului venind la ședințele de masaj Yumeiho și restabilește echilibrul funcțional al biomecanicii și fiziologiei corpului tău!
995 vizualizari
0419 YouDeal_modificari_oferta
Puțin timp rămas Ultimele 24h
Timp rămas/ore
Returnare 14 zile

Îți returnăm banii în 14 zile dacă te răzgândești.

Voucherul în 5 min

Primești voucherul în maxim 5 minute de la confirmarea plății.

70.000 vouchere vândute

Peste 70.000 de vouchere vândute în 7 ani.