Masajul Deep Tissue este cel mai bun mod de a asigura reabilitarea musculară.

Masajul Deep Tissue( Masajul țesuturilor profunde) oferă beneficii atât fizice, cât și psihologice. Spre deosebire de alte tehnici de masaj care se concentrează pe relaxare, masajul țesuturilor profunde ajută la tratarea durerilor musculare și la îmbunătățirea rigidității. Dar tot vă poate ajuta să vă relaxați și mental.

In Masajul Deep Tissue( Masajul țesuturilor profunde)  se aplică presiune straturilor specifice de mușchi, tendoane și țesuturi adânci sub piele. Această modalitate este extrem de terapeutică și funcționează pentru toată lumea, de la sportivi până la angajați care lucrează între 9-5. Rutinele zilnice, precum șederea la un birou pot duce la tensiune musculară cronică. Masajul Deep Tissue( Masajul țesuturilor profunde) ameliorează aceste dureri și este extrem de benefic pentru spate, umeri și gât.

Masajul Deep Tissue( Masajul țesuturilor profunde) este una dintre cele mai  apreciate tehnici, iar la Salon Carmen Lazuran, veți găsi o echipă de terapeuți care excelează în acest domeniu. Ce ne face unici? Ne ascultăm clienții. Fiecare persoană este potrivită cu un terapeut pe baza nevoilor și așteptărilor individuale ale acestora.

 

1. Reduce durerea

Beneficiul cel mai evident și imediat al unui masaj profund de țesut este ameliorarea durerii. Pe măsură ce pielea este masată, încetinește activitatea citokinelor inflamatorii, care contribuie la durere și inflamație. În plus, masajul ajută la creșterea proteinelor care semnalează mușchii pentru a produce mai multe mitocondrii, ceea ce ajută mușchii să se recupereze de la vătămare și activitate.   

2. Optimizează mobilitatea / flexibilitatea articulațiilor și lungimea și capacitatea musculară

Odată cu proeminența locurilor de muncă, leziunile musculare sunt acum mai proeminente decât erau acum 50 de ani. Masajele tisulare profunde pot ajuta la îmbunătățirea flexibilității și a gamei de mișcare, ajutând la stimularea lubrifianților naturali ai organismului. 

3. Previne vătămarea

În plus, acest tip de masaj poate ajuta, de asemenea, cu „eliminarea acidului lactic, debutul întârziat al durerilor musculare (DOMS), oboseala musculară ... și prevenirea și tratarea leziunilor”, motiv pentru care este atât de popular în rândul sportivilor .

4. Îmbunătățește postura

Un beneficiu mai puțin cunoscut al masajului țesutului profund este cât de mare poate fi pentru postura ta! Considerând o postură slabă este una dintre cauzele principale ale durerilor de spate, masajul este un mod minunat, natural, de a ajuta la îmbunătățirea acestui aspect important al vieții tale. În timp ce schimbările de stil de viață sunt cu siguranță necesare pentru o postură îmbunătățită, masajele tisulare profunde pot ajuta la resetarea corpului la alinierea sa naturală și la relaxarea mușchilor dureri.

5. Scade stresul și îmbunătățește starea de spirit

Nivelurile ridicate de stres determină organismul să producă exces de cortizol, ceea ce poate duce la diverse probleme de sănătate. Din fericire, masajul țesuturilor profunde s-a dovedit a scădea nivelurile de cortizol și crește nivelul de serotonină și oxitocină, hormoni care sunt responsabili de fericirea generală, încrederea și consolidarea relațiilor. 

Este important să bei multă apă după un masaj Deep Tissue pentru a ajuta la eliminarea acidului lactic din țesuturi. Dacă nu, a doua zi s-ar putea să fie dureros.

Carmen Lazuran Salon

Informațiile despre partener sunt disponibile doar pentru utilizatorii autentificați. Intră în cont

 

• Această ofertă este valabilă doar prin achiziționarea voucherului YouDeal.ro 


• Voucherul este valabil 3 Luni pentru activare/folosire din momentul achiziționării și se poate folosi în funcție de timpul tău și disponibilitatea Carmen Lazuran Salon.

• Ai la dispoziție 90 zile timp să te răzgândești și să soliciți banii înapoi fără nici o justificare, vezi Politica de Retur YouDeal.

• Același utilizator poate achiziționa maxim 10 vouchere și poate folosi 10 voucher(e) în nume propriu.

• Voucherele nu sunt nominale și se pot oferi cadou.

• După confirmarea comenzii tale, în maxim 5 minute vei primi voucherul(ele) pe e-mailul cu care te-ai înregistrat și în contul tău personal de pe YouDeal în secțiunea „Comenzile mele”

• După achiziționarea ofertei, serviciul se folosește pe bază de programare telefonică la numărul de telefon primit pe voucherul(ele) de pe e-mail sau din contul tău.

• Pentru a beneficia de ofertă, prezintă la Carmen Lazuran Salon COD-ul UNIC de pe voucherul(ele) primit(e) pe e-mail sau în contul tău.

• Pentru mai multe informații despre ofertă scrie-ne la: contact@youdeal.ro sau sună la numărul de telefon: 0754-777.716

• După ce ai intrat în posesia voucherului, programează-te online: Click aici.

Relaxati si Detensionati Corpul cu Deep Tissue Massage • Salon Carmen Lazuran

Pachetul oferit de Salon Carmen Lazuran include la alegere 1 sau 3 Ședințe Masaj Deep Tissue de 50 minute/ședința pentru eliberarea tensiunilor, durerilor si blocajelor prin actionarea asupra straturilor musculare profunde, tendoanelor, ligamentelor, tesuturilor conective!
2043 vizualizari
0419 YouDeal_modificari_oferta
Ofertă populară! Peste 1000 vizualizări
Timp rămas/ore
Returnare 14 zile

Îți returnăm banii în 14 zile dacă te răzgândești.

Voucherul în 5 min

Primești voucherul în maxim 5 minute de la confirmarea plății.

70.000 vouchere vândute

Peste 70.000 de vouchere vândute în 7 ani.