• Tratează eficient durerile articulațiilor, dar profită și de celelalte beneficii pe care Chiropractica le oferă, cu pachetul oferit de Salon Carmen Lazuran, ce include:

o Opțiunea 1: 1 Ședință de Drenaj Limfatic de 90 Minute;
o Opțiunea 2: 2 Ședințe de Drenaj Limfatic de 30 Minute;
o Opțiunea 3: 1 Ședință de Drenaj Limfatic de 90 Minute + 1 Ședință de Împachetare cioco/alge de 60 min.

Beneficiile drenajului limfatic:
+ Drenajul limfatic se face prin mișcări de presiune la nivelul pielii prin care se stimulează canalul limfatic;
+ Masajul este blând, nu doare, nu lasă semne și este plăcut;
+ Drenajul limfatic curăță organismul și este recomandat pentru persoanele care vor să slăbească;
+ Drenajul te ajută să ai un somn mai plăcut și astfel, să te simți mai odihnit;
+ Este un excelent detoxifiant;
+ Îmbunătățește aspectul pielii, fiind ideală pentru perioadă verii;
+ Întărește imunitatea organismului;
+ Elimină balonarea și ameliorează problemele circulatorii.

Efectele drenajului limfatic:
-> Anti-edematos (edemele sunt provocate de stagnarea sângelui în vene sau de prezența unei cantități mari de clorură de sodiu și apa în sânge; de obicei, edemele sunt localizate la nivelul picioarelor și al mâinilor).
-> Cicatrizant: Drenajul limfatic mărește numărului de celule constructoare și elimină substanțele iritante; cu cât este mai crescută cantitatea de limfă din jurul unei răni, cu atât vasele limfatice afectate sunt stimulate să se vindece.
-> Imunizant: Drenajul limfatic stimulează fabricarea de anticorpi; este, de asemenea, regenerant (util în cazul unei pieli uscate, descuamate).
-> Relaxant (la nivelul musculaturii și nu numai); stimulant la nivelul microcirculației.
-> Detoxifiant: Drenajul limfatic reduce retenția de apă și elimină celulită edematoasă.

• În principiu, drenajul limfatic este un masaj ușor combinat cu aplicarea presiunii ușoare asupra ganglionilor limfatici, puncte cheie din organism unde se adună toxine pentru a fi drenate în sistemul circulator limfatic.

• Printre beneficii, specialiștii menționează îmbunătățirea sistemului imunitar, combaterea senzației de picior greu care apare din cauza sedentarismului și deshidratării, ameliorarea calității somnului, a unor probleme circulatorii.

• Tot prin drenajul limfatic se stimulează eliminarea apei stagnante din organism și se ameliorează aspectul de coajă de portocală a pielii, mult temută și nedorită celulită, care deși nu este o boală, afectează starea de bine a majorității femeilor.

• Specialiștii spun că drenajul limfatic asigură o curățire și o regenerare profundă a organismului, de aceea, îl recomandă în completarea regimurilor de detoxifiere pentru un rezultat optim.

• În timpul unei ședințe sunt montate manșetele pneumatic pe membre și abdomen și se setează programul stabilit de medic, în funcție de nevoile fiecărui client. Manșetele se vor umfla progresiv de jos în sus, cu presiuni diferite, și sunt special setate până la terminarea terapiei.

Beneficii împachetări cu alge:
+ Algele reprezintă o mînă de aur în lupta cu excesul de țesut adipos și aspectul inestetic cauzat de acesta, datorită oligoelementelor, sărurilor minerale și proteinelor care le conțin.
+ Scopul principal al acestor tratamente sunt ameliorarea celulitei, pierderea kilogramelor în plus, eliminarea excesului de lichid din țesuturi și detoxifierea organismului, scăderea în centimentri.
+ De asemenea, aceste împachetări îți oferă o senzație de prospețime după fiecare aplicare, revigorând întregul organism, și îți hrănesc pielea cu vitamine și minerale, prevenind îmbătrânirea prematură.
+ Împachetarea cu alge asigură și o curățare a pielii în profunzime.
+ Prin provocarea transpirației se elimină și toxinele. În plus, tratramentul este foarte bine primit de clientele obosite și stresate, pentru că permite o relaxare a tensiunilor nervoase și constituie o excelentă pregătire pentru somn.
+ Pentru rezultate optime este necesar că ședințele de împachetare cu alge să fie efectuate cu o frecvență de 3 ori pe săptămână până la obținerea rezultatului dorit, iar apoi săptămânal să se efectueze cel puțin o ședință de întreținere.
+ Dacă urmezi o perioadă mai lungă de timp astfel de tratamente corporale, vei observă cum aspectul de coajă de portocală se diminuează și că se reduc treptat câțiva centimetri din zonele pe care le-ai aplicat (abdomen, picioare, brațe, posterior).
+ Rezultatele sunt deseori spectaculoase, cu pierderi de până la 7 kilograme în 3 săptămâni de tratament. Combinate cu o dietă corespunzătoare, împachetările cu alge pot reprezenta comnbinatia perfectă de remodelare corporală și slăbire eficientă.

Beneficii împachetări cu ciocolată:
+ Împachetările cu ciocolată ajută la eliminarea aspectului de coajă de portocală și la redobândirea elasticității și fermității pielii.
+ De asemenea, are proprietăți relaxante (fiind un bun medicament contra stresului), de hidratare și detoxifiere.
+ Împachetările anticelulită cu ciocolată sunt împachetări autotermice cu cacao și guarana cu efect relaxant, antioxidant, remodelant și anticelulitic.
+ Cacaoa este o sursă semnificanta de oligoelemente, în mod particular de magneziu care are o activitate relaxanta și antistres.
+ Este stimulată producerea de endorfine ce dau o senzație plăcută de stare de bine.
+ Rezultatele sunt vizibile după 2- 3 ședințe intesive, pielea schimbându-și aspectul radical.

Rezultatele și beneficiile împachetărilor cu ciocolată:
+ Scăderea în centimetri, aprox 4-6 cm în circumferință după un tratament și reducerea de până la 30% a celulitei vizibile;
+ Stimulează în mod eficient dizolvarea depozitelor de grăsime;
+ Elimină surplusul de apă reținute în corp;
+ Detoxifică celulele și îmbunătățește circulația sanguină;
+ Hidratează, înmoaie, asigură elasticitate pielii, previne îmbătrânirea prematură;
+ Îndepărtează celulele moarte;
+ Catifelează și regenerează pielea;
+ Intensifică microcirculația la nivelul pielii, îmbunătățindu-se astfel elasticitatea tegumentului;
+ Accelerează catabolismul grăsimilor.

• Salonul Carmen Lazuran oferă clienților săi masaj terapeutic pentru sănătatea corpului, masaj de relaxare, masaj anticelulitic, dar și împachetări cu nămol;

• Răsfață-te și vei obține rezultate satisfăcătoare pe termen lung!

 

Carmen Lazuran Salon

Informațiile despre partener sunt disponibile doar pentru utilizatorii autentificați. Intră în cont

 

• Oferta este valabilă doar prin achiziționarea voucherului YouDeal.ro!

• Voucherul trebuie activat (prima programare) în maximum 14 zile din momentul achiziționării;

• Ai la dispoziție 14 zile timp să te răzgândești și să soliciți banii înapoi fără nici o justificare, vezi Politica de Retur YouDeal;

• Același utilizator poate achiziționa maxim 5 vouchere, însă poate folosi 1 voucher în nume propriu;

• Voucherele se pot oferi cadou;

• După confirmarea comenzii tale vei primi voucherele pe e-mailul cu care te-ai înregistrat și în contul tău personal de pe YouDeal la secțiunea „Comenzile mele”;

• După achiziționarea ofertei, voucherul se folosește pe bază de programare telefonică la numărul de telefon primit pe voucherul de pe e-mail sau din contul tău;

• Pentru a beneficia de ofertă, prezintă la Carmen Lazuran voucherul printat sau direct de pe telefon;

• Pentru mai multe informații despre oferta scrie-ne la: contact@youdeal.ro sau suna la numărul de telefon: 0754-777.716

• ATENȚIE!!! După ce ai intrat în posesia voucherului, programează-te online: Click aici.

 

Pachet Drenaj Limfatic și Împachetări cu Alge/Ciocolată • Salon Carmen Lazuran

Pachetul oferit de Salon Carmen Lazuran include Drenaj Limfatic pentru detoxifiere și relaxare, Împachetări cu Ciocolată eficiente și dulci, Împachetări cu Alge ideale pentru corp și mult răsftat pentru tine și corpul tău!
553 vizualizari
0419 YouDeal_modificari_oferta
Ofertă nouă! Apărută în ultimele 24h
Timp rămas/ore
Returnare 14 zile

Îți returnăm banii în 14 zile dacă te răzgândești.

Voucherul în 5 min

Primești voucherul în maxim 5 minute de la confirmarea plății.

70.000 vouchere vândute

Peste 70.000 de vouchere vândute în 7 ani.