În timpul masajului, terapeuții folosesc pietre de sare din Himalaya încălzite  pentru a aplica presiune, folosind tehnici de masaj suedez. Pe parcursul tratamentului, mineralele sunt absorbite prin piele. Efectul este un sentiment profund de bunăstare.

Sarea din Himalaya conține mai mult de 80 de minerale urme care sunt absorbite de corpul dvs. în timpul unui masaj fierbinte din Himalaya, ajutând la refacerea mineralelor pierdute în timpul antrenamentelor dure sau al stresului continuu. Sarea Himalaya este antimicrobiană naturală și ajută la detoxifierea și hrănirea pielii și corpului. Pielea ta se va simți mai înviorată și ușor exfoliată de alunecare de la un masaj din piatră cu sare din Himalaya, cu pietre netede și rotunjite. Pietrele de sare sunt încălzite, iar atunci când sunt combinate cu masaj terapeutic, un semnal este trimis corpului pentru a opri răspunsul la stres și a activa starea de relaxare a ființei. Atunci când mușchii noștri sunt capabili să se relaxeze, terapeutul este capabil să ajute zonele cu probleme să se elibereze mai ușor. . Când ne permitem să ne odihnim și să ne relaxăm, suntem capabili să întinerim și să fim cele mai bune versiuni ale noastre.

Datorită naturii relaxante și echilibrante a masajului cu piatră de sare din Himalaya, ajută la durerile comune, circulația precară, dureri de artrită, stres, anxietate, tensiune, depresie și chiar insomnie.

Carmen Lazuran Salon

Informațiile despre partener sunt disponibile doar pentru utilizatorii autentificați. Intră în cont

 

• Această ofertă este valabilă doar prin achiziționarea voucherului YouDeal.ro 


• Voucherul este valabil 3 Luni pentru activare/folosire din momentul achiziționării și se poate folosi în funcție de timpul tău și disponibilitatea Carmen Lazuran Salon.

• Ai la dispoziție 90 zile timp să te răzgândești și să soliciți banii înapoi fără nici o justificare, vezi Politica de Retur YouDeal.

• Același utilizator poate achiziționa maxim 10 vouchere și poate folosi 10 voucher(e) în nume propriu.

• Voucherele nu sunt nominale și se pot oferi cadou.

• După confirmarea comenzii tale, în maxim 5 minute vei primi voucherul(ele) pe e-mailul cu care te-ai înregistrat și în contul tău personal de pe YouDeal în secțiunea „Comenzile mele”

• După achiziționarea ofertei, serviciul se folosește pe bază de programare telefonică la numărul de telefon primit pe voucherul(ele) de pe e-mail sau din contul tău.

• Pentru a beneficia de ofertă, prezintă la Carmen Lazuran Salon COD-ul UNIC de pe voucherul(ele) primit(e) pe e-mail sau în contul tău.

• Pentru mai multe informații despre ofertă scrie-ne la: contact@youdeal.ro sau sună la numărul de telefon: 0754-777.716

• După ce ai intrat în posesia voucherului, programează-te online: Click aici.

Masaj cu Pietre de Sare • Salon Carmen Lazuran

Pachetul oferit de Carmen Lazuran îți oferă Masaj relaxant cu piatră de sare din Himalaya, conceput pentru a echilibra sistemul nervos central și a-ți hrăni corpul cu 84 de minerale și săruri naturale. Pielea este ușor exfoliată în timp ce nutrienții liniștitori intră în organism pentru a-și restabili echilibrul natural și a reduce tensiunea, stresul, durerea și inflamația. Alege unul dintre pachetele oferite de salon, ai grijă de sănătatea ta și pune-te pe tine pe primul loc!
677 vizualizari
0419 YouDeal_modificari_oferta
Ofertă nouă! Apărută în ultimele 24h
Timp rămas/ore
Returnare 14 zile

Îți returnăm banii în 14 zile dacă te răzgândești.

Voucherul în 5 min

Primești voucherul în maxim 5 minute de la confirmarea plății.

70.000 vouchere vândute

Peste 70.000 de vouchere vândute în 7 ani.