Terapia Theta Healing este recunoscută ca fiind o terapie de vindecare din subconștient, cu ajutorul undelor cerebrale. Încă din copilărie, suntem programați cu niște convingeri ce rulează mereu în subconștientul nostru. Ele ne blochează aspecte din viață și ne împiedică să fim pe deplin fericiți. În provocările de de zi cu zi, suntem obișnuiți să acționăm pe pilot automat, din instinct, fără a ne întreba de ce lucrurile nu se schimbă și de ce le repetăm la nesfărșit.

Acum există o soluție pentru rezolvarea acestor blocaje inconștiente. Terapia Theta Healing accesează undele cerebrale Theta, cu ajutorul lor putând identifica și modifica acele convingeri care rulează mereu în subconștientul nostru și ne blochează în a fi pe deplin fericiți. 

Anxietate, depresie, griji, atacuri de panică, tristețe de neexplicat, lipsa poftei de viață, schimbări bruște de dispoziție, dificultăți în relaționarea cu cei apropiați, toate aceste procese pot fi vindecate azi cu ajutorul terapiei prin Theta Healing. 

Dacă și tu simți aceste lucruri, atunci terapia Theta Healing este pentru tine! Prin starea de relaxare, accesând undele cerebrale Theta, se accesează programele sau convingerile care rulează în subconștientul nostru, se identifică și se schimbă cu alte convingeri care sunt funcționale și ne pot ajuta pe termen lung să ne trăim viața într-un mod diferit. Doar fiind conștienți despre aceste lucruri, putem descoperi ceea ce ne face cu adevărat fericiți și ne motivează pentru a deveni cea mai bună versiune a noastră.

Nu mai sta pe gânduri și acționează pentru binele tău! Cu ajutorul sedințelor de Theta Healing vei reuși să învingi stările de anxietate, depresie, dificultatea de a lua decizii sau de a modifica tipare comportamentale negative, adicții. 

Rezervă-ți o sedință chiar azi pentru a te convinge despre cum te poate ajuta terapia Theta Healing. 

Casa Holvital

Informațiile despre partener sunt disponibile doar pentru utilizatorii autentificați. Intră în cont

 

• Această ofertă este valabilă doar prin achiziționarea voucherului YouDeal.ro 


• Voucherul este valabil 45 zile pentru activare/folosire din momentul achiziționării și se poate folosi în funcție de timpul tău și disponibilitatea Casa Holvital.

• Ai la dispoziție 14 zile timp să te răzgândești și să soliciți banii înapoi fără nici o justificare, vezi Politica de Retur YouDeal.

• Același utilizator poate achiziționa maxim 5 vouchere și poate folosi 5 voucher(e) în nume propriu.

• Voucherele nu sunt nominale și se pot oferi cadou.

• După confirmarea comenzii tale, în maxim 5 minute vei primi voucherul(ele) pe e-mailul cu care te-ai înregistrat și în contul tău personal de pe YouDeal în secțiunea „Comenzile mele”

• După achiziționarea ofertei, serviciul se folosește pe bază de programare telefonică la numărul de telefon primit pe voucherul(ele) de pe e-mail sau din contul tău.

• Pentru a beneficia de ofertă, prezintă la Casa Holvital COD-ul UNIC de pe voucherul(ele) primit(e) pe e-mail sau în contul tău.

• Pentru mai multe informații despre ofertă scrie-ne la: contact@youdeal.ro sau sună la numărul de telefon: 0754-777.716

Terapie cu unde cerebrale Theta Healing • Casa Holvital

Te simti blocat/ă? Ai dificultăți în relaționarea cu cei apropiați? Simți că ai pierdut pofta de viață? Te confrunți cu schimbări ale stării de dispoziție bruște? Ai anxietate, griji, atacuri de panică, tristețe de neexplicat? Rezervă acum o sedință de terapie alternativa Theta Healing live sau online de 60 de minute, pentru a da un nou curs vieții tale!
480 vizualizari
0419 YouDeal_modificari_oferta
Puțin timp rămas Ultimele 24h
Timp rămas/ore
Returnare 14 zile

Îți returnăm banii în 14 zile dacă te răzgândești.

Voucherul în 5 min

Primești voucherul în maxim 5 minute de la confirmarea plății.

70.000 vouchere vândute

Peste 70.000 de vouchere vândute în 7 ani.