• Terapia Bowen echilibreaza corpul in asa fel incat i se permite sa se vindece singur.

• Ce este Terapia Bowen? Terapia Bowen este un sistem dinamic de terapie pentru muschi si tesut conjunctiv, sistem care revolutioneaza domeniul sanatatii din lumea intreaga. Miscarile delicate aplicate tesuturilor moi, stimuleaza fluxul de energie, activand resursele proprii ale corpului pentru ca acesta sa se poata vindeca singur. Terapia Bowen poate fi aplicata oricui, de la nou nascuti pana la persoane de varsta inaintata si produce efecte durabile de inlaturare a durerii si disconfortului.

• Cum funcționează Terapia Bowen?
-> Miscarile Bowen stimuleaza proprioreceptorii si fibrele senzoriale ale sistemului nervos periferic. Aceasta incurajeaza organismul sa se reechilibreze si sa se reintoarca la starea naturala de sanatate. Proprioreceptorii asigura perceptia asupra pozitiei si miscarii corpului, si se gasesc in tesutul conjunctiv, muschi, tendoane, ligamente si fascie.
-> Metoda consta intr-o serie de miscari precise asupra unor puncte specifice ale corpului. Aceste miscari sunt usoare si pot fi facute peste imbracaminte. Intre fiecare dintre seriile de miscari se fac pauze frecvente, foarte importante pentru a da timp corpului sa beneficieze de fiecare dintre ele. Aceasta tehnica foloseste miscari pozitive care initiaza un flux de energie pozitiva si miscari negative care izoleaza aceasta energie pe suprafete specifice. Pentru a face aceasta, terapeutii trebuie sa-si dezvolte o sensibilitate deosebita in depistarea tensiunilor din tesuturi, pentru a sesiza corect existenta celor mai subtile instabilitati la nivelul acestora.
-> Miscarile Bowen constituie un studiu al delicatetei. Structura (muschi, tendon sau teaca nervului) este identificata cu ajutorul degetelor. Pielea relaxata este trasa usor in directia opusa miscarii dorite. Apoi, muschiul este provocat sa se miste, cu ajutorul unei presiuni usoare, in directia dorita. In final, pielea se va deplasa peste structura pana la limita pe care aceasta o permite. Chiar daca miscarile practicate individual pot produce un efect pozitiv, beneficiul integral al tehnicii este obtinut printr-o serie de proceduri complementare. Numai un numar limitat de secvente este necesar in fiecare sedinta de terapie, astfel ca tehnica este usor de aplicat si usor de suportat pentru pacient.
-> Terapia Bowen permite corpului sa se vindece, cu interventie minima, in contrast cu alte discipline manipulatorii, in care terapeutul impune mecanismul de vindecare a pacientului prin tehnica practicata.

• Cui se adresează Terapia Bowen?
-> Terapia Bowen este potrivita si folositoare oricui, de la nou-nascuti la persoane in varsta. Ofera alinare sportivilor, femeilor insarcinate si persoanelor cu nevoi speciale. Se adreseaza organismului la toate nivelele: fizic, chimic, mental si emotional si da rezultate in tratarea afectiunilor acute, cronice, neurologice sau psiho-somatice.
-> Are un efect de relaxare foarte profunda, la nivelul intregului corp si faciliteaza declansarea mecanismului de auto-vindecare. Cu toate acestea, nu este nevoie sa fiti bolnavi sau sa va doara ceva pentru a beneficia de pe urma unui tratament. Preventia este mai buna decat tratarea.

• Miscarile Bowen activeaza urmatoarele mecanisme de auto-vindecare:
+ Reflexul de contractie;
+ Proprioreceptorii articulatiilor;
+ Fascia;
+ Reechilibrarea sistemului nervos vegetativ;
+ Punctele Trigger;
+ Punctele de acupunctura si meridianele;
+ Memoria celulara.

• Terapia consta in aplicarea unor miscari delicate, efectuate cu degetele, pe anumite puncte specifice de pe corp. Aceste miscari transmit mesaje prin intermediul sistemului nervos, reactivand memoria celulara a unei stari pre-existente de bine, sanatate si echilibru;

• Rezultatele pot fi remarcabile chiar dupa prima sedinta de tratament, deoarece corpul va continua procesul de autovindecare si in zilele urmatoare;

• Terapia Bowen asigura o ameliorare substantiala chiar si dupa o singura sedinta de terapie, iar sedintele se fac cu o frecventa de una la 7 zile, pentru ca organismul continua sa lucreze si dupa sedinta;

• Procedurile Bowen sunt facute mai intai pe partea stanga a corpului, daca nu se mentioneaza altfel. Partea stanga a corpului are incarcatura negativa, iar dreapta pozitiva.

• Terapia Bowen poate fi aplicata intr-o gama variata de situatii, de la accidentele sportive pana la boli cronice si de la nou nascuti pana la batrani.

• Terapia Bowen da rezultate in tratarea unor afectiuni precum:
+ Probleme scheleto-musculare si articulare (accidentari sportive, sciatica, umar intepenit, probleme la genunchi, luxatii ale gleznei, dureri de spate etc.);
+ Afectiuni ale organelor interne (probleme la rinichi, ficat, vezica biliara, stomac si intestine);
+ Infertilitate, chisturi ovariene si fibroame uterine;
+ Dezechilibre hormonale si emotionale;
+ Stres si oboseala cronica, migrene, dureri de cap;
+ Afectiuni respiratorii, bronsite si astm;
+ Boli ale sistemului imunitar;
+ Sechele dupa accidente vasculare;
+ Enuresis (incontinenta nocturna la copii);

• Terapia Bowen nu este:
+ Terapia Bowen nu este masaj – Masarea sau atingerea prelungita a unei zone recent tratate cu metoda Bowen pot afecta eficienta acestei tehnicii. Miscarile Bowen nu sunt mai profunde de nivelul fasciei muschilor superficiali accesibili si este necesara doar o presiune foarte delicata.
+ Terapia Bowen nu este presopunctura – Unele zone de actiune vor coincide cu punctele de acupunctura, ultimele fiind atat de numeroase, dar Bowen nu este presopunctura.
+ Terapia Bowen nu este chiropractica – Nu exista o ajustare a structurii oaselor. Majoritatea terapeutilor si multi pacienti observa o deplasare vertebrala, dar aceasta este rezultatul realinierii corpului prin propria actiune.
+ Terapia Bowen nu este o practica a directionarii energiei – Practica energetica poate fi invaziva si concentrata pe obtinerea unui rezultat dorit, care poate sau nu sa coincida cu nevoile pacientul. Prin contrast, terapeutii Bowen sunt incurajati sa se concentreze numai pe executia corecta a unei miscari precise, dupa care, vor pleca din camera unde are loc tratamentul.
+ Terapia Bowen nu este fizioterapie sau reeducare neuro-musculara – Fizioterapia se adreseaza pacientului printr-o varietate de exercitii si terapii, avand drept tinta diferite, probleme de sanatate. Se crede ca rezultatele sunt obtinute prin aceasta tehnica. Prin contrast Bowen consta intr-o serie de miscari care stimuleaza corpul sa-si rezolve singur propriile probleme.
+ Terapia Bowen nu este o tehnica de relaxare a tesutului conjunctiv – Cu fiecare miscare, fascia este deplasata pe moment, dar nu separata fortat. Dupa o serie de sedinte de terapie Bowen, aderentele se pot slabi si tesuturile cicatrizate se pot relaxa, ca urmare a stimularii procesului de vindecare naturala.

• Echipa Kineto Istratie este o echipa de kinetoterapeuti cu experienta in domeniu de peste 7 ani, sunt profesionisti si pregatiti sa intampine si sa recupereze afectiunile pacientilor;

• Specialistii acorda atentie deosebita celor mai mici detalii, comunica eficient cu pacientii, dar si empatizeaza si doresc recuperarea cat mai rapida a pacientilor, toate acestea reprezentand un bonus al echipei Istratie de care te poti bucura si tu;

• Kineto Istratie te ajuta, prin serviciile furnizate, sa iti imbunatatesti calitatea vietii!

• Invinge durerile rapid si fara efort!

 

 

Kineto Istratie

Informațiile despre partener sunt disponibile doar pentru utilizatorii autentificați. Intră în cont

 

• Această ofertă este valabilă doar prin achiziționarea voucherului YouDeal.ro 


• Voucherul este valabil 45 zile pentru activare/folosire din momentul achiziționării și se poate folosi în funcție de timpul tău și disponibilitatea Kineto Istratie.

• Ai la dispoziție 14 zile timp să te răzgândești și să soliciți banii înapoi fără nici o justificare, vezi Politica de Retur YouDeal.

• Același utilizator poate achiziționa maxim 10 vouchere și poate folosi 10 voucher(e) în nume propriu.

• Voucherele nu sunt nominale și se pot oferi cadou.

• După confirmarea comenzii tale, în maxim 5 minute vei primi voucherul(ele) pe e-mailul cu care te-ai înregistrat și în contul tău personal de pe YouDeal în secțiunea „Comenzile mele”

• După achiziționarea ofertei, serviciul se folosește pe bază de programare telefonică la numărul de telefon primit pe voucherul(ele) de pe e-mail sau din contul tău.

• Pentru a beneficia de ofertă, prezintă la Kineto Istratie COD-ul UNIC de pe voucherul(ele) primit(e) pe e-mail sau în contul tău.

• Pentru mai multe informații despre ofertă scrie-ne la: contact@youdeal.ro sau sună la numărul de telefon: 0754-777.716

Autovindecare prin Terapia Bowen • Kineto Istratie

Permite organismului să se vindece singur cu pachetul oferit de Kineto Istratie, ce include: 1, 2 sau 4 ședințe de Terapie Bowen, utilă pentru toate vârstele. Este o metodă de tratare holistica, bazată pe forța de auto-vindecare pe care o are organismul uman atunci când este relaxat și ajutat din exterior, prin care s-au obținut rezultate remarcabile. Puterea de vindecare se află în fiecare dintre noi!
703 vizualizari
0419 YouDeal_modificari_oferta
Puțin timp rămas Ultimele 24h
Timp rămas/ore
Returnare 14 zile

Îți returnăm banii în 14 zile dacă te răzgândești.

Voucherul în 5 min

Primești voucherul în maxim 5 minute de la confirmarea plății.

70.000 vouchere vândute

Peste 70.000 de vouchere vândute în 7 ani.