• Tu alegi ziua și ora la care să folosești voucherul;

• Ai grijă de tenul tău cu pachetul oferit de Gold Silhouette, ce include:

-> Opțiunea 1: 3 Ședințe Tratament Facial, ce conține: 1 Ședință de Microdermabraziune cu pulbere de diamant, 1 Ședință Ultrasunete, 1 Ședință Cold Hammer.
-> Opțiunea 2: 4 Ședințe Tratament Facial, ce conține: 1 Ședință de Microdermabraziune cu pulbere de diamant, 1 Ședință Mezoterapie Virtuală cu (multivitamine sau elastină și colagen sau acid hialuronic ) la alegere, 1 Ședință Ultrasunete, 1 Ședință Cold Hammer.
-> Opțiunea 3: 2 Ședințe Tratament Facial, ce conține: 1 Ședință de Microdermabraziune cu pulbere de diamant, 1 Ședință Oxigen Hiperbaric (30 min/șed).
-> Opțiunea 4: 4 Ședințe Tratament Facial, ce conține: 1 Ședință de Microdermabraziune cu pulbere de diamant, 1 Ședință Mezoterapie Virtuală cu ( multivitamine sau elastină și colagen sau acid hialuronic ) la alegere, 1 Ședință Oxigen Hiperbaric (30 min/șed), 1 Ședință Cold Hammer.
-> Opțiunea 5: 16 Ședințe Tratament Facial, ce conține: 4 Ședințe de Microdermabraziune cu pulbere de diamant, 6 Ședințe Mezoterapie Virtuală cu ( multivitamine sau elastină și colagen sau acid hialuronic ) la alegere, 6 Ședințe Cold Hammer.

• Tratamentul cu oxigen hiperbaric este un tratament facial utilizat în cele mai exclusiviste clinici și centre de frumusețe din lume.

• Principiul de funcționare se bazează pe infuzia cu oxigen în profunzime, în straturile dermale ale tenului.

• Tratamentul este unul revoluționar, non-invaziv destinat tratării ridurilor, acesta înlocuind cu succes tradiționalele tratamente invazive cu substanțe active injectabile precum Botox, Acid Hialuronic.

• Prin infuzia de oxigen hiperbaric se suplimentează direct, din exterior și fără ace medicale necesarul de oxigen al dermului, restabilind astfel elasticitatea, fermitatea, vitatlitatea și luminozitatea specifică unui ten tânăr și îngrijit.

• Oxigenul hiperbaric se infuzează concomitent cu substanțe medicale active ce pătrund până în cel mai profund strat al pielii.

• Pielea se hidratează, capătă prospețime, devine mai fermă. În timpul acestui proces, se stimulează și producerea de colagen și elastină, se distrug radicalii liberi care îmbătrânesc pielea, iar efectele se văd instant.

Beneficiile tratamentului cu Oxigen Hiperbaric:
+ Tratamentul facial cu Oxigen Hiperbaric este folosit în cele mai exclusiviste clinici din lume;
+ Acest tratament a devenit popular în toate centrele de frumusețe ale marilor vedete;
+ Oxigenul Hiperbaric este tratamentul pe care îl folosește și Madonna pentru a avea un ten mai tânăr, mai luminos;
+ Tratamentul este non-invaziv, tratează ridurile și este revoluționar;
+ Oxigenul Hiperbaric înlocuiește cu succes tratamentele invazive cu substanțe injectabile;
+ Pielea se hidratează și capătă prospețime;
+ Vei avea un ten mai tânăr și mai ferm;
+ Rezultatele sunt vizibile încă de la prima ședință;
+ Oxigenul Hiperbaric este considerat o "fântână" a tinereții;
+ Efectele de reîntinerire sunt uimitoare.

Care sunt efectele Mezoterapiei Faciale Virtuale asupra tenului?
+ Se reduc vizibil ridurile, liniile fine, cicatricile, petele pigmentare, cuperoză și acneea;
+ Este îmbunătățită structura și textura pielii;
+ Se stimulează producerea de noi celule ale pielii prin sintetizarea producției de colagen și elastină;
+ Porii sunt vizibil micșorați;
+ Hidratarea și regenerarea pielii la nivel celular;
+ Pungiile de sub ochi sunt ameliorate, cearcănele sunt estompate;
+ Tratează gâtul și bărbia dublă;
+ Recontureaza ovalul facial;
+ Efect de lifting facial pe termen lung;
+ Redă luminozitatea și fermitatea pielii îmbătrânite;
+ Contracarează factorii externi nocivi;
+ Nu există efecte secundare ale mezoterapiei faciale virtuale, spre deosebire de mezoterapia clasică cu ace, în urmă căreia se pot resimți usturimi, mâncărimi ale pielii, precum și mici dureri ce pot dura câteva minute.
+ Rezultatele sunt vizibile încă de la prima ședință de tratament: pacientul observă o piele mult mai fermă, mai luminoasă cu un aspect întinerit și odihnit.
+ Rezultatele tratamentului nu dispar pur și simplu, dar odată cu trecerea timpului, apar mici riduri și linii de expresie care trebuie estompate prin hrănire și hidratare în profunzime a țesutului cutanat.
+ Pentru rezultate susținute și o piele cu un aspect radiant și întinerit sunt necesare ședințe de întreținere lunară de mezoterapie facială.
+ În funcție de problemele pielii mezoterapia facială oferă soluții non-invazive și cu efecte rapide și de durată pentru orice: o piele îmbătrânită cu riduri și linii fine, o piele flască cu un tonus scăzut, lipsită de strălucire și vitalitate, este un excelent tratament pentru tenul gras și pentru acnee dar și tratează cu succes cearcănele și inesteticile pungi de sub ochi.
+ Mezoterapia este un procedeu inovator, non-invaziv ce are la bază introducerea intradermica a unor substanțe concentrate active, complexe cu rolul de a stimula regenerarea celulară, sinteza fibrelor de colagen, precum și o biorevitalizare a țesutului conjuctiv prin hidradare și hrănire în profunzime la nivel celular.
+ Mezoterapia virtuală este cea mai avansată formă de mezoterapie care permite absorbția substanțelor active prin intermediul unui proces care are la bază două tipuri de curenți, complementari și simultani: electroporatia și electroforeză.

Care sunt efectele microdermabraziunii?
+ Tenul este curățat și devine mai luminos;
+ Sunt eliminate petele, punctele negre și coșurile;
+ Ridurile sunt estompate;
+ Are loc regenerare celulară și tisulară;
+ Cicatricile sunt uniformizate (cele superficiale);
+ Pielea produce mai mult colagen și elastină;
+ Îmbunătățește elasticitatea pielii;
+ Pielea se hidratează mai rapid natural;
+ Reface tenul afectat de soare;
+ Zonele decolorate sunt uniformizate cu restul tenului;
+ Regenerează și întinerește tenul;
+ Tratează keratozele.

Care sunt avantajele microdermabraziunii?
+ Rezultatele sunt vizibile încă de la prima ședință;
+ Microdermabraziunea poate fi repetată la intervale scurte de timp (7 zile);
+ Straturile superioare de celule moarte și impurități sunt îndepărtate;
+ Tratează inclusiv zone mai dificile precum nasul și zona de sub ochi;
+ Crește puterea de absorbție a ingredienților activi din produsele aplicate ulterior pe ten;
+ Realizează o curățare foarte minuțioasă a pielii;
+ Pentru efectuarea tratamentului nu este nevoie de anestezie, deoarece este complet nedureros;
+ Tratamentul este rapid și simplu;
+ Nu este necesară perioadă de recuperare;
+ Catifelează și reduce liniile și ridurile;
+ Ajută la netezirea texturii pielii;
+ Reduce aspectul cicatricilor;
+ Minimizează dimensiunea porilor și elimină petele de vârstă, adesea cunoscute și sub numele de pete pigmentare;
+ Accelerează producția de colagen și elastină;
+ Realizează o curățare extremă a pielii;
+ Elimină punctele negre și urmele de acnee.

Microdermabraziunea cu Diamante:
+ Tratamentul, cunoscut și sub numele de "lunch peeling", este o bună alternativă la peelingul chimic, fiind o metodă rapidă, non-invaziva și complet nedureroasă de a îndepărta stratul cornos al pielii.
+ Îndepărtarea celulelor moarte la suprafața pielii ajută la o mai bună regenerare celulară și la reechilibrarea fibrelor de colagen și elastină, fiind stimulată producția de noi celule.
+ Microdermabraziunea cu diamante este folosită cu succes pe orice tip de ten, indiferent de vârstă, având rezultate spectaculoase atât în ceea ce privește îmbunătățirea aspectului tenului, cât și în ameliorarea imperfecțiunilor faciale cauzate de acnee, îmbătrânire sau expunerea la soare.
+ Microdermabraziunea cu diamante este un peeling mecanic, unde fascicolul de microcristale este înlocuit cu o baghetă ce are un cap cu diamante, care printr-o abraziune ușoară elimină stratul de celule moarte de la suprafața pielii, stimulând astfel regenerarea celulară.
+ Spre deosebire de tratamentul cu cristale, microdermabraziunea cu diamante se poate folosi pentru a trata zone mai sensibile, specialiștii preferând capul de diamant natural deoarece nu irită pielea și este mult mai ușor de manevrat.
+ Prin îndepărtarea celulelor moarte de la suprafața pielii cu ajutorul dischetelor abrazive cu pulbere de diamant hipoalergenic, tratamentul stimulează membrana bazată să producă noi celule, ce sunt împinse la suprafață, realizându-se astfel o regenarare a pielii din interior spre exterior.
+ Mai mult, tratamentul de microdermabraziune facială deschide temporar o fereastră către straturile profunde ale pielii, astfel că absorbția substanțelor active aplicate ulterior pe piele este mult crescută.
+ Tratamentul facial de microdermabraziune este un peeling mecanic, care printr-o șlefuire controlată a pielii elimină stratul cornos al epidermului, alcătuit din celule moarte, și îndepărtează cu ajutorul vacuumului particulele reziduale.
+ Tipul de abraziune care va exista pe dischetele folosite se stabilește în funcție de particularitățile tenului și de zonă în care se aplică, existând discuri de diferite dimensiuni și grade de abraziune.

Ce beneficii are tratamentul cu ultrasunete?
+ Remodelare, prin reconturarea adipozitatilor localizate;
+ Detoxifiere, prin eliminarea toxinelor;
+ Uniformizarea culorii pielii;
+ Pielea devine mai fermă, mai elastică și mai luminoasă;
+ Lifting pentru piele, datorită stimulării activității celulare;
+ Zonele încordate de relaxează;
+ Se activează microcirculația cutanată, datorită acțiunii termice a ultrasunetelor.

• Terapia Cold Hammer se aplică pentru calmarea zonei tratate.

• Cold hammer folosește temperaturi scăzute pentru decongestionarea tenului sensibilizat, micșorarea porilor și pentru redarea tonusului pielii.

• Gold Silhouette este o echipă profesionistă, gata să te ajute să te relaxezi și să ai grijă de tine, dar și cu un personal calificat;

• Gold Silhouette îți oferă servicii de înaltă calitate, atât pentru ten, cât și pentru corp!

• Răsfață-te și vei obține rezultate satisfăcătoare pe termen lung!

 

 

 

Gold Silhouette

Informațiile despre partener sunt disponibile doar pentru utilizatorii autentificați. Intră în cont

 

• Oferta este valabilă doar prin achiziționarea voucherului YouDeal.ro!

• Voucherul trebuie activat (prima programare) în maximum 14 zile din momentul achiziționării;

• Ai la dispoziție 14 zile timp să te răzgândești și să soliciți banii înapoi fără nici o justificare, vezi Politica de Retur YouDeal;

• Același utilizator poate achiziționa maxim 5 vouchere și poate să le folosească pe toate în nume propriu;

• Voucherele se pot oferi cadou;

• După confirmarea comenzii tale vei primi voucherele pe e-mailul cu care te-ai înregistrat și în contul tău personal de pe YouDeal la secțiunea "Comenzile mele";

• După achiziționarea ofertei, voucherul se folosește pe bază de programare telefonică la numărul de telefon primit pe voucherul de pe e-mail sau din contul tău;

• Pentru a beneficia de ofertă, prezintă la Gold Silhouette voucherul printat sau direct de pe telefon;

• Pentru mai multe informații despre oferta scrie-ne la: contact@youdeal.ro sau suna la numărul de telefon: 0754-777.716

 

Tratamente faciale pentru un ten tânăr și sănătos • Gold Silhouette

Pachetul oferit de Gold Silhouette include Ședințe de Microdermabraziune, Ultrasunete, Cold Hammer, Mezoterapie virtuală, Oxigen Hiperbaric pentru că tu să ai un ten mai elastic, mai hidratat și care să nu arate semne ale îmbătrânirii premature. Ai grijă de tenul tău!
0419 YouDeal_modificari_oferta
Puțin timp rămas Ultimele 24h
Timp rămas/ore
Returnare 14 zile

Îți returnăm banii în 14 zile dacă te răzgândești.

Voucherul în 5 min

Primești voucherul în maxim 5 minute de la confirmarea plății.

70.000 vouchere vândute

Peste 70.000 de vouchere vândute în 7 ani.