• Tu alegi ziua și ora la care să folosești voucherul;

• Alege să te distrezi și să descoperi și experiența unică a unui Escape Room cu pachetul oferit de Project X, ce include:
+ Opțiunea 1: Escape Room pentru 2 Persoane.
+ Opțiunea 2: Escape Room pentru 3 Persoane.
+ Opțiunea 3: Escape Room pentru 4 Persoane.
+ Opțiunea 4: Escape Room pentru 5 Persoane.
+ Opțiunea 5: Escape Room pentru 6 Persoane.
* Poți folosi voucherul DOAR cu rezervare în prealabil la numărul de telefon de pe voucher.

Ce este "escape room"?
+ În momentul de față jocurile de tipul "escape room" sunt printre cele mai căutate atracții în marile orașe ale lumii și, în ultimul an, au cunoscut o creștere spectaculoasă a popularității în București, cât și în toată țara.
+ După cum sugerează și numele, "Escape room" este un joc de societate, prin care participanții acceptă provocarea de a fi închiși într-o cameră tematică alături de prieteni / colegi cu scopul de a reuși să evadeze într-un interval determinat de timp (cel mai adesea 60 min).
+ Evadarea presupune ca jucătorii să rezolve o serie de puzzle-uri, dileme și provocări intelectuale, lucrând în echipă.
+ Fiecare cameră de evadare are în spate o poveste care ne ajută să transpunem mai ușor jucătorii în altă "realitate".
+ Astfel, echipele de 2 până la 6 oameni trebuie să colaboreze și să comunice pentru a descoperi indiciile din camera respectivă pentru a rezolva puzzle-urile și ghicitorile existente.

De ce să alegi experiența unui escape room?
+ Este important ca jucătorii să-și folosească spiritul de observație, logică și imaginația, să se bazeze pe cunoștințele, intuiția și logica fiecăruia, pentru a avansa pe firul poveștii și a dezlega pas cu pas enigmele. Marea provocare constă în atingerea obiectivului final: să găsească cheia ce deschide ușa camerei (care poate să nu fie o cheie fizică) și să evadeze din cameră într-un interval de timp cât mai scurt, dar nu în mai mult de 60 de minute.

Despre Mayan Civilisation:
+ Anul 506 e.n. Orașul Teotihuacan este în plină dezvoltare, iar populația lui crește considerabil. Zeii atotputernici sunt buni cu mayașii, însă toate acestea cer tot mai multe sacrificii.
+ Tu și prietenii tăi tocmai ați fost atacați și capturați de un trib mayaș și vă așteptați judecata.
+ Într-o perioadă în care sacrificiile umane reprezintă ofranda supremă către zei, în care preoții dețin puterea absolută și sunt îngropați împreună cu averile, iar prizonierii de război au șanse mici de supraviețuire, lucrurile nu arată foarte bine pentru voi...
+ Găsiți drumul către libertate și scăpați de sacrificiu cu orice preț, însă aveți mare grijă la obstacolele întâmpinate. Orice ați face, nu deranjați spriritele adormite!

Despre Jungle:
+ S.O.S.!!! S.O.S.!!! Pierdem altitudine! Aeronava este instabilă! Voi încerca o aterizare de urgență! Coordonatele actuale: latitudine 4... sunt ultimele cuvinte ale căpitanului Edward Ross, înainte ca avionul să dispară de pe radar.
+ După ce călătoria spre Yaounde, capitala Camerunului, se sfârșește abrupt, tu și prietenii tăi vă treziți în mijlocul junglei africane, acolo unde avionul cu care zburați a reușit, cu greu, o aterizare forțată.
+ După ce vă reveniți din șocul evenimentului, este timpul să vă mișcați rapid pentru a găsi o cale de scăpare. Jungla nu este un loc prietenos, iar pericolele sunt la tot pasul.
+ Încercați să înțelegeți secretele junglei și să vă lăsați călăuziți de animalele pe care le întâlniți, căci ele sunt singurele care vă pot arăta calea spre ieșire. Bine ați venit în Junglă!

Despre Project X:
+ The Escape Concept este un escape room află în centrul Bucureștiului, în cunoscutul magazin Unirea, la demi-sol, și are acces direct la metrou.
+ Project X va pune la dispoziție 2 camere de escape, cu 2 scenarii diferife: Jungle și Mayan Civilisation, fiecare putând găzdui grupuri de 2-6 persoane.
+ Construite pe o succesiune de puzzle uri care fac apel la logică, spiritul de observație, dar și cel de echipă ale jucătorilor, camerele noastre va teleportează încă din primul moment în care le-ați trecut pragul, în locuri fascinante, în care atenția, ingeniozitatea și viteza de reacție sunt elemente-cheie pentru a găsi calea spre ieșire. Are you ready to have fun?

• Vezi dacă ai abilitățile necesare pentru a scăpa din acest Escape Room!

 

 

Project X - The Escape Concept

Informațiile despre partener sunt disponibile doar pentru utilizatorii autentificați. Intră în cont

 

• Oferta este valabilă doar prin achiziționarea voucherului YouDeal.ro!

• Voucherul trebuie activat(prima programare) în maximum 14 zile din momentul achiziționării;

• Ai la dispoziție 14 zile să te răzgândești și să soliciți banii înapoi fără nici o justificare, vezi Politica de Retur YouDeal;

• Același utilizator poate achiziționa maxim 5 vouchere și le poate folosi pe toată în nume propriu;

• Voucherele se pot oferi cadou;

• După confirmarea comenzii tale vei primi voucherele pe e-mailul cu care te-ai înregistrat și în contul tău personal de pe YouDeal la secțiunea „Comenzile mele”;

• După achiziționarea ofertei, voucherul se folosește pe bază de programare telefonică la numărul de telefon primit pe voucherul de pe e-mail sau din contul tău;

• Pentru a beneficia de ofertă, prezintă la Project X - The Escape Concept voucherul printat sau direct de pe telefon;

• Pentru mai multe informații despre oferta scrie-ne la: contact@youdeal.ro sau suna la numărul de telefon: 0754-777.716;

• ATENȚIE!!! Persoanele care au achiziționat, pot folosi voucherul DOAR dacă fac rezervare în prealabil la numărul de telefon de pe voucher.

 

Trăiești aventuri ca în filme • Project X - The Escape Concept

Pachetul oferit de Project X include aventura unui Escape Room cu două scenarii diferite: Jungle și Mayan Civilisation. Jocul este pentru 2, 3, 4, 5 sau 6 persoane. Pregătește-te de aventură și află cum poți evada din cameră, folosindu-te de indiciile pe care le găsești!
360 vizualizari
0419 YouDeal_modificari_oferta
Ofertă nouă! Apărută în ultimele 24h
Timp rămas/ore
Returnare 14 zile

Îți returnăm banii în 14 zile dacă te răzgândești.

Voucherul în 5 min

Primești voucherul în maxim 5 minute de la confirmarea plății.

70.000 vouchere vândute

Peste 70.000 de vouchere vândute în 7 ani.