• Tu alegi ziua și ora la care să folosești voucherul;

• Alege aventura și experiența unică a unui Escape Room cu pachetul oferit de Locked-In;

Ce este "escape room"?
+ În momentul de față jocurile de tipul "escape room" sunt printre cele mai căutate atracții în marile orașe ale lumii și, în ultimul an, au cunoscut o creștere spectaculoasă a popularității în București, cât și în toată țara.
+ După cum sugerează și numele, "Escape room" este un joc de societate, prin care participanții acceptă provocarea de a fi închiși într-o cameră tematică alături de prieteni / colegi cu scopul de a reuși să evadeze într-un interval determinat de timp (cel mai adesea 60 min).
+ Evadarea presupune ca jucătorii să rezolve o serie de puzzle-uri, dileme și provocări intelectuale, lucrând în echipă.
+ Fiecare cameră de evadare are în spate o poveste care ne ajută să transpunem mai ușor jucătorii în altă "realitate".
+ Astfel, echipele de 2 până la 6 oameni trebuie să colaboreze și să comunice pentru a descoperi indiciile din camera respectivă pentru a rezolva puzzle-urile și ghicitorile existente.

De ce să alegi experiența unui escape room?
+ Este important ca jucătorii să-și folosească spiritul de observație, logică și imaginația, să se bazeze pe cunoștințele, intuiția și logica fiecăruia, pentru a avansa pe firul poveștii și a dezlega pas cu pas enigmele. Marea provocare constă în atingerea obiectivul final: să găsească cheia ce deschide ușa camerei (care poate să nu fie o cheie fizică) și să evadeze din cameră într-un interval de timp cât mai scurt, dar nu în mai mult de 60 de minute.

Despre Camera Throne Room:
+ Ești ultimul supraviețuitor al uneia dintre cele mai temute Familii din ținut. Încă de mic, ai urmărit semnele care îți prevesteau un destin glorios și ai făcut tot ce-ți stătea în putință pentru a împlini profeția conform căreia tu ești moștenitorul de drept al Tronului de Fier.
+ Ești foarte aproape de a fi declarat conducător peste cele 7 regate. Te afli în Camera Tronului, unde ai câștigat și ultima bătălie pe care o mai aveai de dat: duelul cu predecesorul tău...
+ Mulțimea de afară își aclamă viitorul protector al ținutului, dar încă nu te poți bucura pe deplin de victorie, pentru că mai ai de înfruntat provocările pe care membrii Consiliului Mic le impun fiecărui aspirant la Tronul de Fier. Deși în bătăliile de până acum ai fost pe cont propriu, de data aceasta ai sprijin din partea persoanelor de încredere din viața ta.
+ Camera Tronului este arena în care poți dovedi că ești demn de a fi recunoscut ca adevăratul rege, provocările pentru a-ți atinge scopul fiind diferite de toate celelalte de până acum. Doar împreună cu aliații tăi poți descoperi calea către Tronul de Fier. Nu uita că ai doar 60 minute la dispoziție!

• Locked-In Escape Rooms are unele dintre cele mai populare jocuri "escape room" din București, drept dovadă stau articolele (nesponsorizate) de pe site-uri de specialitate, miile de fani și review-urile de pe rețeaua de socializare Facebook, review-urile de pe tripadvisor.com și nu numai.

• Dacă doriți un mod inedit de a vă petrece timpul liber alături de prieteni și, în același timp, să vă puneți la încercare inteligență, ingeniozitatea și imaginația, Locked-In este o soluție în acest sens.

• Alege povestea și pregătește-te să îi descoperi secretele!

 

 

Locked-In ESCAPE ROOMS

Informațiile despre partener sunt disponibile doar pentru utilizatorii autentificați. Intră în cont

 

• Această ofertă este valabilă doar prin achiziționarea voucherului YouDeal.ro 


• Voucherul este valabil 45 zile pentru activare/folosire din momentul achiziționării și se poate folosi în funcție de timpul tău și disponibilitatea Locked-In ESCAPE ROOMS.

• Ai la dispoziție 14 zile timp să te răzgândești și să soliciți banii înapoi fără nici o justificare, vezi Politica de Retur YouDeal.

• Același utilizator poate achiziționa maxim 5 vouchere și poate folosi 5 voucher(e) în nume propriu.

• Voucherele nu sunt nominale și se pot oferi cadou.

• După confirmarea comenzii tale, în maxim 5 minute vei primi voucherul(ele) pe e-mailul cu care te-ai înregistrat și în contul tău personal de pe YouDeal în secțiunea „Comenzile mele”

• După achiziționarea ofertei, serviciul se folosește pe bază de programare telefonică la numărul de telefon primit pe voucherul(ele) de pe e-mail sau din contul tău.

• Pentru a beneficia de ofertă, prezintă la Locked-In ESCAPE ROOMS COD-ul UNIC de pe voucherul(ele) primit(e) pe e-mail sau în contul tău.

• Pentru mai multe informații despre ofertă scrie-ne la: contact@youdeal.ro sau sună la numărul de telefon: 0754-777.716

• Persoanele care au achiziționat, pot folosi voucherul DOAR dacă fac rezervare în prealabil la numărul de telefon de pe voucher.

Evadează din Cotidian • Locked-In ESCAPE ROOMS

Pachetul oferit de Locked-In include un Escape Room din camera Throne Room pentru 2, 3, 4, 5 sau 6 persoane. Alege să îți iei cei mai buni prieteni și puneți-vă mintea la contribuție pentru a scăpa din camera înainte ca timpul să se scurgă!
645 vizualizari
0419 YouDeal_modificari_oferta
Puțin timp rămas Ultimele 24h
Timp rămas/ore
Returnare 14 zile

Îți returnăm banii în 14 zile dacă te răzgândești.

Voucherul în 5 min

Primești voucherul în maxim 5 minute de la confirmarea plății.

70.000 vouchere vândute

Peste 70.000 de vouchere vândute în 7 ani.