• Tu alegi ziua și ora la care să folosești voucherul;

• Alege un team building Escape Room cu pachetul oferit de Locked-In;

Ce este "escape room"?
+ În momentul de față jocurile de tipul "escape room" sunt printre cele mai căutate atracții în marile orașe ale lumii și, în ultimul an, au cunoscut o creștere spectaculoasă a popularității în București, cât și în toată țara.
+ După cum sugerează și numele, "Escape room" este un joc de societate, prin care participanții acceptă provocarea de a fi închiși într-o cameră tematică alături de prieteni / colegi cu scopul de a reuși să evadeze într-un interval determinat de timp (cel mai adesea 60 min).
+ Evadarea presupune ca jucătorii să rezolve o serie de puzzle-uri, dileme și provocări intelectuale, lucrând în echipă.
+ Fiecare cameră de evadare are în spate o poveste care ne ajută să transpunem mai ușor jucătorii în altă "realitate".
+ Astfel, echipele de 2 până la 6 oameni trebuie să colaboreze și să comunice pentru a descoperi indiciile din camera respectivă pentru a rezolva puzzle-urile și ghicitorile existente.

De ce să alegi experiența unui escape room?
+ Este important ca jucătorii să-și folosească spiritul de observație, logică și imaginația, să se bazeze pe cunoștințele, intuiția și logica fiecăruia, pentru a avansa pe firul poveștii și a dezlega pas cu pas enigmele. Marea provocare constă în atingerea obiectivul final: să găsească cheia ce deschide ușa camerei (care poate să nu fie o cheie fizică) și să evadeze din cameră într-un interval de timp cât mai scurt, dar nu în mai mult de 60 de minute.

Despre Camera Throne Room:
+ Ești ultimul supraviețuitor al uneia dintre cele mai temute Familii din ținut. Încă de mic, ai urmărit semnele care îți prevesteau un destin glorios și ai făcut tot ce-ți stătea în putință pentru a împlini profeția conform căreia tu ești moștenitorul de drept al Tronului de Fier.
+ Ești foarte aproape de a fi declarat conducător peste cele 7 regate. Te afli în Camera Tronului, unde ai câștigat și ultima bătălie pe care o mai aveai de dat: duelul cu predecesorul tău...
+ Mulțimea de afară își aclamă viitorul protector al ținutului, dar încă nu te poți bucura pe deplin de victorie, pentru că mai ai de înfruntat provocările pe care membrii Consiliului Mic le impun fiecărui aspirant la Tronul de Fier. Deși în bătăliile de până acum ai fost pe cont propriu, de data aceasta ai sprijin din partea persoanelor de încredere din viața ta.
+ Camera Tronului este arena în care poți dovedi că ești demn de a fi recunoscut ca adevăratul rege, provocările pentru a-ți atinge scopul fiind diferite de toate celelalte de până acum. Doar împreună cu aliații tăi poți descoperi calea către Tronul de Fier. Nu uita că ai doar 60 minute la dispoziție!

Despre Camera Dracula's Secret:
+ Cu siguranță știi legenda contelui Dracula care spune că acesta a dispărut fără urmă la sfârșitul secolului XV. Ai auzit diferite zvonuri că încă ar trăi ascuns, într-o casă veche din centrul Bucureștiului, lângă vechea Mănăstire Radu Vodă. Există chiar voci care spun că mai multe persoane care au încercat să îi dea de urmă în această casă au dispărut.
+ Curiozitatea e mai puternică decât frica și îți iei inima-n dinți pentru a afla dacă e adevărat. Descoperi casa, iar acolo afli de la vecini cele mai stranii povești. Se pare că ai ajuns unde trebuie. Îți faci curaj și intri.
+ Mirosul de lemn vechi și scârțâitul scărilor de sub pașii tăi parcă prevestesc ce va urma. Găsești ușa întredeschisă a unei încăperi întunecate. Ai vrea să intri dar simți o prezență stranie.
+ Ce se ascunde în spatele ușii? Dacă vrei să afli, acum e șansa ta! Imediat ce ai intrat în încăpere, ușa se închide brusc în spatele tău, iar sentimentul că ești urmărit devine din ce în ce mai puternic. Te vezi nevoit să cauți o cale de a scăpa! Nu ai mult timp la dispoziție, doar 60 de minute!

Despre Camera VIP Room:
+ După o lungă așteptare, artistul tău preferat concertează pentru prima dată în București și, bineînțeles, nu vei putea lipsi de la acest eveniment. La achiziționarea biletului, afli că te numeri printre norocoșii care vor primi și o legitimație VIP, ce îți oferă posibilitatea de a-ți întâlni idolul în culisele concertului, înainte ca acesta să urce pe scenă.
+ E ziua cea mare. Ai ajuns la concert și, foarte entuziasmat de ceea ce va urma, te îndrepți cu pași repezi spre VIP Room, acolo unde cel mai mare vis al tău va deveni realitate.
+ Ajuns în fața ușii, te simți copleșit de emoții, însă îți faci curaj și intri... surprizele nu se termină aici! Înăuntru, atmosfera este una extraordinară și distracția e la cote maxime, pentru că artistul tău preferat a organizat o petrecere înainte de concert, pentru noii săi prieteni. Ai primit autograful idolului tău, l-ai cunoscut îndeaproape și ai descoperit că aveți foarte multe lucruri în comun.
+ Se apropie debutul concertului, petrecerea din VIP Room este pe sfârșit, de aceea, fiecare se îndreaptă spre a-și ocupa locurile. Ai da orice pentru ca petrecerea să nu se termine niciodată, de aceea, rămâi printre ultimii care ies din cameră. Te îndrepți spre ieșire, dar constați că ai rămas cumva blocat acolo. Nu-ți rămâne decât să te folosești de tot ceea ce este în cameră, pentru a găsi o cale de a evada și ajunge la concert. Nu uita că mai sunt doar 60 minute până la începerea concertului!

• Locked-In Escape Rooms are unele dintre cele mai populare jocuri "escape room" din București, drept dovadă stau articolele (nesponsorizate) de pe site-uri de specialitate, miile de fani și review-urile de pe rețeaua de socializare Facebook, review-urile de pe tripadvisor.com și nu numai.

• Dacă doriți un mod inedit de a petrece un team building alături de colegi și, în același timp, să vă puneți la încercare inteligență, ingeniozitatea și imaginația, Locked-In este o soluție în acest sens.

• Dezvolta-ți gândirea analitică, începeți distracția și porniți în aventură acum!

 

 

Locked-In ESCAPE ROOMS

Informațiile despre partener sunt disponibile doar pentru utilizatorii autentificați. Intră în cont

 

• Această ofertă este valabilă doar prin achiziționarea voucherului YouDeal.ro 


• Voucherul este valabil 45 zile pentru activare/folosire din momentul achiziționării și se poate folosi în funcție de timpul tău și disponibilitatea Locked-In ESCAPE ROOMS.

• Ai la dispoziție 14 zile timp să te răzgândești și să soliciți banii înapoi fără nici o justificare, vezi Politica de Retur YouDeal.

• Același utilizator poate achiziționa maxim 5 vouchere și poate folosi 5 voucher(e) în nume propriu.

• Voucherele nu sunt nominale și se pot oferi cadou.

• După confirmarea comenzii tale, în maxim 5 minute vei primi voucherul(ele) pe e-mailul cu care te-ai înregistrat și în contul tău personal de pe YouDeal în secțiunea „Comenzile mele”

• După achiziționarea ofertei, serviciul se folosește pe bază de programare telefonică la numărul de telefon primit pe voucherul(ele) de pe e-mail sau din contul tău.

• Pentru a beneficia de ofertă, prezintă la Locked-In ESCAPE ROOMS COD-ul UNIC de pe voucherul(ele) primit(e) pe e-mail sau în contul tău.

• Pentru mai multe informații despre ofertă scrie-ne la: contact@youdeal.ro sau sună la numărul de telefon: 0754-777.716

• Persoanele care au achiziționat, pot folosi voucherul DOAR dacă fac rezervare în prealabil la numărul de telefon de pe voucher.

Alege un team building distractiv • Locked-In ESCAPE ROOMS

Pachetul oferit de Locked-In include un Escape Room din camerele Throne Room, Dracula's Secret sau VIP Room pentru 12-18 sau 18-24 persoane ( Se Închiriază 3 camere pentru 3 ore ). Dezvolta-ți gândirea analitică și provoacă-i pe colegii tăi să evadeze împreună cu tine din camerele pline de mister și secrete!
0419 YouDeal_modificari_oferta
Puțin timp rămas Ultimele 24h
Timp rămas/ore
Returnare 14 zile

Îți returnăm banii în 14 zile dacă te răzgândești.

Voucherul în 5 min

Primești voucherul în maxim 5 minute de la confirmarea plății.

70.000 vouchere vândute

Peste 70.000 de vouchere vândute în 7 ani.