• Tu alegi ziua și ora la care să folosești voucherul;

• Alege aventura și experiența unică a unui Escape Room cu pachetul oferit de Locked-In;

Ce este "escape room"?
+ În momentul de față jocurile de tipul "escape room" sunt printre cele mai căutate atracții în marile orașe ale lumii și, în ultimul an, au cunoscut o creștere spectaculoasă a popularității în București, cât și în toată țara.
+ După cum sugerează și numele, "Escape room" este un joc de societate, prin care participanții acceptă provocarea de a fi închiși într-o cameră tematică alături de prieteni / colegi cu scopul de a reuși să evadeze într-un interval determinat de timp (cel mai adesea 60 min).
+ Evadarea presupune ca jucătorii să rezolve o serie de puzzle-uri, dileme și provocări intelectuale, lucrând în echipă.
+ Fiecare cameră de evadare are în spate o poveste care ne ajută să transpunem mai ușor jucătorii în altă "realitate".
+ Astfel, echipele de 2 până la 6 oameni trebuie să colaboreze și să comunice pentru a descoperi indiciile din camera respectivă pentru a rezolva puzzle-urile și ghicitorile existente.

De ce să alegi experiența unui escape room?
+ Este important ca jucătorii să-și folosească spiritul de observație, logică și imaginația, să se bazeze pe cunoștințele, intuiția și logica fiecăruia, pentru a avansa pe firul poveștii și a dezlega pas cu pas enigmele. Marea provocare constă în atingerea obiectivul final: să găsească cheia ce deschide ușa camerei (care poate să nu fie o cheie fizică) și să evadeze din cameră într-un interval de timp cât mai scurt, dar nu în mai mult de 60 de minute.

Despre Camera VIP Room:
+ După o lungă așteptare, artistul tău preferat concertează pentru prima dată în București și, bineînțeles, nu vei putea lipsi de la acest eveniment. La achiziționarea biletului, afli că te numeri printre norocoșii care vor primi și o legitimație VIP, ce îți oferă posibilitatea de a-ți întâlni idolul în culisele concertului, înainte ca acesta să urce pe scenă.
+ E ziua cea mare. Ai ajuns la concert și, foarte entuziasmat de ceea ce va urma, te îndrepți cu pași repezi spre VIP Room, acolo unde cel mai mare vis al tău va deveni realitate.
+ Ajuns în fața ușii, te simți copleșit de emoții, însă îți faci curaj și intri... surprizele nu se termină aici! Înăuntru, atmosfera este una extraordinară și distracția e la cote maxime, pentru că artistul tău preferat a organizat o petrecere înainte de concert, pentru noii săi prieteni. Ai primit autograful idolului tău, l-ai cunoscut îndeaproape și ai descoperit că aveți foarte multe lucruri în comun.
+ Se apropie debutul concertului, petrecerea din VIP Room este pe sfârșit, de aceea, fiecare se îndreaptă spre a-și ocupa locurile. Ai da orice pentru ca petrecerea să nu se termine niciodată, de aceea, rămâi printre ultimii care ies din cameră. Te îndrepți spre ieșire, dar constați că ai rămas cumva blocat acolo. Nu-ți rămâne decât să te folosești de tot ceea ce este în cameră, pentru a găsi o cale de a evada și ajunge la concert. Nu uita că mai sunt doar 60 minute până la începerea concertului!

• Locked-In Escape Rooms are unele dintre cele mai populare jocuri "escape room" din București, drept dovadă stau articolele (nesponsorizate) de pe site-uri de specialitate, miile de fani și review-urile de pe rețeaua de socializare Facebook, review-urile de pe tripadvisor.com și nu numai.

• Dacă doriți un mod inedit de a vă petrece timpul liber alături de prieteni și, în același timp, să vă puneți la încercare inteligență, ingeniozitatea și imaginația, Locked-In este o soluție în acest sens.

• Alege să scapi din cel mai tare Escape Room!

 

 

Locked-In ESCAPE ROOMS

Informațiile despre partener sunt disponibile doar pentru utilizatorii autentificați. Intră în cont

 

• Această ofertă este valabilă doar prin achiziționarea voucherului YouDeal.ro 


• Voucherul este valabil 45 zile pentru activare/folosire din momentul achiziționării și se poate folosi în funcție de timpul tău și disponibilitatea Locked-In ESCAPE ROOMS.

• Ai la dispoziție 14 zile timp să te răzgândești și să soliciți banii înapoi fără nici o justificare, vezi Politica de Retur YouDeal.

• Același utilizator poate achiziționa maxim 5 vouchere și poate folosi 5 voucher(e) în nume propriu.

• Voucherele nu sunt nominale și se pot oferi cadou.

• După confirmarea comenzii tale, în maxim 5 minute vei primi voucherul(ele) pe e-mailul cu care te-ai înregistrat și în contul tău personal de pe YouDeal în secțiunea „Comenzile mele”

• După achiziționarea ofertei, serviciul se folosește pe bază de programare telefonică la numărul de telefon primit pe voucherul(ele) de pe e-mail sau din contul tău.

• Pentru a beneficia de ofertă, prezintă la Locked-In ESCAPE ROOMS COD-ul UNIC de pe voucherul(ele) primit(e) pe e-mail sau în contul tău.

• Pentru mai multe informații despre ofertă scrie-ne la: contact@youdeal.ro sau sună la numărul de telefon: 0754-777.716

• Persoanele care au achiziționat, pot folosi voucherul DOAR dacă fac rezervare în prealabil la numărul de telefon de pe voucher.

Alege experiența unui Escape Room în București • Locked-In

Pachetul oferit de Locked-In include un Escape Room din camera VIP Room pentru 2, 3, 4, 5 sau 6 persoane. Adună-ți gașca și încercați să evadați cât mai repede cu ajutorul indiciilor din cameră. Povestea vă va captiva, iar adrenalina se va resimți la maxim!
153 vizualizari
0419 YouDeal_modificari_oferta
Puțin timp rămas Ultimele 24h
Timp rămas/ore
Returnare 14 zile

Îți returnăm banii în 14 zile dacă te răzgândești.

Voucherul în 5 min

Primești voucherul în maxim 5 minute de la confirmarea plății.

70.000 vouchere vândute

Peste 70.000 de vouchere vândute în 7 ani.