• Alege sa ai dinti frumosi si sanatosi sau scapa de maseaua din minte fara durere, cu o tehnica inovativa si tratamente complexe oferite de cabinetul Drex Dent;

-> Optiunea Igienizare Profesionala Dentara Completa, contine: Consultatie de Specialitate, Detartraj Ultrasunete pe ambele arcade, Periaj Profesional pe ambele arcade, Instructaj pentru un periaj corect si o igiena orala corecta.

-> Optiunea Extractie Dinte Monoradicular, contine: Consultatie de Specialitate, Anestezie, Extractie Monoradicular si Plan Tratament.

-> Optiunea Extractie Dinte Pluriradicular, contine: Consultatie de Specialitate, Anestezie, Extractie Pluriradicular si Plan Tratament.

• Igiena dentara este esentiala pentru a avea o dantura sanatoasa si implicit frumoasa.

• Lipsa igienei dentare sau o igiena orala precara determina complicatii locale, cum ar fi cariile dentare sau boala parodontala, afectiuni ce conduc la pierderea dintilor si atrofia oaselor maxilare precum si complicatii generale, de la simple la complicate (boli cardio-vasculare, metabolice, renale, respiratorii, neurologice, nastere prematura si multe altele).

• Scopul igienizarii profesionale este acela de a indeparta orice depozit de placa bacteriana si tartru din cavitatea orala (dinti, gingii, limba, lucrari dentare, implanturi, etc) precum si orice coloratie extrinseca, lasand suprafete perfect plane, netezite si lustruite perfect, de care sa nu mai poata adera cu usurinta placa bacteriana.

• Vei avea nevoie de o extractie a maselei de minte atunci cand: Maseaua de minte nu a erupt complet (jumatate din aceasta este inca in gingie), lucru care poate duce la aparitia inflamatiilor, gingivitei, abceselor, durerilor, cariilor sau altor complicatii, sau atunci cand a erupt dar in pozitii anormale, inclinata, basculata, afectand interiorul obrajilor sau limba.

• Eruperea molarului de minte poate cauza o inghesuire a celorlalti dinti, provoaca modificari in felul in care dintii calca unii peste altii iar zambetul devine inestetic;

• Igiena orala poate fi greu de intretinut datorita locului ingust si indepartat in care se dezvolta maseaua de minte sau ingreuneaza igiena molarului din fata sa. Maseaua de minte provoaca dureri, este cariata (sau sufera de alte afectiuni) si/sau poate afecta si alti dinti.

• Consultatie si plan de tratament:
-> Consultatia este necesara pentru ca medicul sa iti cunoasca istoricul dentar si sa analizeze toata cavitatea bucala;
-> Planul de tratament complet este necesar pentru ca tu sa afli ce trebuie sa faci pentru a avea o dantura puternica si sanatoasa;

• Detartrajul:
+ Detartrajul te ajuta sa indepartezi tartrul ce se formeaza pe suprafata dintilor, dar si placa bacteriana;
+ Vei feri dantura de efectele negative pe care le provoaca placa bacteriana si tartrul;
+ Placa bacteriana si tartrul irita gingia, produc sangerare la periaj, mascheaza cariile si reprezinta o sursa de bacterii si toxine ce trebuie inlaturata cat mai repede;
+ Detartrajul nu este daunator si trebuie efectuat periodic pentru a avea o dantura puternica si sanatoasa!

• Periajul profesional:
+ Periajul profesional ajuta la indepartarea placii bacteriene si a microbilor;
+ Vine in completarea periajului facut acasa, de catre pacient;
+ Periajul profesional nu se poate realiza decat intr-un cabinet stomatologic;
+ Ajuta la curatarea locurilor greu accesibile;
+ Cu periajul profesional se pot corecta unele coloratii ale dintilor ce apar din cauza unor alimente precum: vinul rosu, cafeaua sau din cauza tutunului;

• Cabinetul Drex Dent este situat in agitatia orasului pe Soseaua Stefan cel Mare, langa Metrou Obor, dar odata ce pacientul paseste in interiorul cabinetului se va simti inconjurat de o ambianta linistitoare, contrastand cu viata urbana agitata;

• Echipa Drex Dent foloseste tehnici moderne, aparatura si materiale de calitate, oferind servicii medicale de inalta calitate;

• Pentru echipa Drex Dent este importanta starea de spirit a pacientilor in timpul procesului medical si multumirea acestora in urma rezultatelor obtinute.

• Drex Dent are grija de zambetul tau!

 

 

Drex Dent

Informațiile despre partener sunt disponibile doar pentru utilizatorii autentificați. Intră în cont

 

• Această ofertă este valabilă doar prin achiziționarea voucherului YouDeal.ro 


• Voucherul este valabil 45 zile pentru activare/folosire din momentul achiziționării și se poate folosi în funcție de timpul tău și disponibilitatea Drex Dent.

• Ai la dispoziție 14 zile timp să te răzgândești și să soliciți banii înapoi fără nici o justificare, vezi Politica de Retur YouDeal.

• Același utilizator poate achiziționa maxim 10 vouchere și poate folosi 10 voucher(e) în nume propriu.

• Voucherele nu sunt nominale și se pot oferi cadou.

• După confirmarea comenzii tale, în maxim 5 minute vei primi voucherul(ele) pe e-mailul cu care te-ai înregistrat și în contul tău personal de pe YouDeal în secțiunea „Comenzile mele”

• După achiziționarea ofertei, serviciul se folosește pe bază de programare telefonică la numărul de telefon primit pe voucherul(ele) de pe e-mail sau din contul tău.

• Pentru a beneficia de ofertă, prezintă la Drex Dent COD-ul UNIC de pe voucherul(ele) primit(e) pe e-mail sau în contul tău.

• Pentru mai multe informații despre ofertă scrie-ne la: contact@youdeal.ro sau sună la numărul de telefon: 0754-777.716

Tratamente stomatologice pret criza CENTRAL sos Stefan cel Mare - Metrou

Pachetele oferit de cabinetul Drex Dent include Igienizare Profesională Dentară Completă ce conține: Consulatie, Detartraj și Periaj Profesional pe ambele arcade și Instructaj pentru Periaj sau Extracție Dentară Monoradicular, ce iconține: Consultație, Anestezie, Extracție și Plan Tratament sau Extactie Dentară Pluriradicular, ce conține: Consultație, Anestezie, Extracție și Plan Tratament, obturatii dentare (plombe) Nimic nu se compară cu puterea zâmbetului, așa că profita de pachetele de îngrijire dentară, pentru ca tu să ai un zâmbet cuceritor!
0419 YouDeal_modificari_oferta
Ofertă nouă! Apărută în ultimele 24h
Timp rămas/ore
Returnare 14 zile

Îți returnăm banii în 14 zile dacă te răzgândești.

Voucherul în 5 min

Primești voucherul în maxim 5 minute de la confirmarea plății.

70.000 vouchere vândute

Peste 70.000 de vouchere vândute în 7 ani.