• Tu alegi ziua și ora la care să folosești voucherul;

Tratează eficient celulită și vergeturile cu pachetul oferit de Dasada Remodelling, ce include 20 Împachetari Corporale si conține: 5 Împachetări în termocuverta cu cofeina/alge/ceai verde 30 min/sed + 5 ședințe radiofrecvența 20 min/sed + 5 ședințe presoterapie 30 min/sed + 5 ședințe vibromasaj cu Vibromatique (masaj anticelulitic sau relaxare) 20 min/sed + Bonus: 1 analiză corporală.

De ce să alegi împachetările corporale la termocuverta?
+ Termocuverta este un aparat utilizat în scopuri atât estetice cât și medicale (contribuie la remedierea unor probleme de sănătate, cum ar fi cele articulare, artrite, probleme reumatismale sau ginecologice, etc.)
+ Termocuverta este folosită pentru tratamentele de remodelare corporală și are aspectul unui sac de dormit;
+ Termocuverta este confecționată asemenea unei paturi electrice și creează un efect de saună prin razele de infraroșu cu care este dotată;
+ Prin termocuverta se îmbunătățește astfel circulația sanguină, schimburile celulare și reoxigenarea tisulara;
+ Împachetările cu ceai verde, cofeină și struguri te ajută să scapi de celulită;
+ Ceaiul verde te ajută să elimini excesul de apă din organism;
+ Ingredientele catifelează pielea și o lasă mai fermă;
+ Previne îmbătrânirea prematură a pielii;
+ Au efect anti-aging, iar vergeturile se diminuează;
+ Celulita este redusă cu până la 40%.

Care sunt beneficiile ședințelor cu radiofrecvență?
+ Scapă de aspectul de coajă de portocală și tratează orice tip de celulită cu ajutorul radiofrecvenței;
+ Prin ședințele de radiofrecventă se stimulează producția de colagen;
+ Folosește această metodă eficientă pentru a elimina flaciditatea și pentru a reduce vizibil vergeturile;
+ Scapă de grăsime și vei avea din nou corpul pe care l-ai visat;
+ Radiofrecvența este eficientă chiar și pentru celulita din stadiile 3 și 4;
+ Acest tratament este non-invaziv, iar undele de radiofrecvență ce sunt aplicate au efect de încălzire a dermei favorizând astfel crearea de colagen;
+ Radiofrecvență acționează ca un corset care reușește să strângă țesuturile musculare și grase și să reducă grăsimea.

Analizatorul corporal, computerizat, indică:
+ Excesul de grăsime din organism;
+ Excesul de apă din organism;
+ Necesarul caloric zilnic (calculat în funcție și de necesarul de calorii pentru efectuarea activităților zilnice, ținându-se cont de tipul de activitate fizică efectuat: lejer, mediu, intens),
+ Masa celulară (reprezintă raportul dintre masă musculară și apa totală, necesar pentru a afla dacă există sau nu carențe musculare);
+ Apa totală (intracelulară și extracelulară);
+ Masă musculară;
+ Masa grasă.

• În urma analizelor corporale, specialiștii salonului pot recomanda cu precizie tipul de tratament de care ai nevoie pentru a avea rezultate imediate;

Masajul cu Vibromatique:
+ Vibromatique este un aparat de vibromasaj excelent pentru tratamente anticelulitice. Deși este o terapie străveche, vibromasajul aplică automat mișcări oscilatorii, ritmice, cu presiuni intermitente.
+ Efectele sunt cu mult mai profunde decât în cazul unui masaj clasic.
+ Vibromasajul presupune aplicarea automată a tehnicilor de masaj asupra structurii musculare și a țesuturilor moi ale corpului. Mai exact tehnici de constrângere, legănare, fricționare, frământare, presare ? produse prin intermediul vibrațiilor emise.
+ Astfel sunt realizate diferite tipuri de masaj: anticelulitic, drenaj limfatic, spargere a micro și macro nodulilor celulitici, tonifiere a tegumentului, fermitate musculară, peeling.
+ Vibromatique este aparatul profesional de vibromasaj care asigură cele mai plăcute tratamente anti celulită și de tonifiere a musculaturii.
+ Aparat de vibromasaj cu terapie anticelulitică, tonifiere, drenaj limfatic, remodelare corporală, pentru slăbit în centimetri.
+ Elimină celulită și "sparge" nodulii celulitici permițând eliminarea lor prin drenaj limfatic.

Presoterapia și beneficiile ei:
+ Presoterapia este un tratament exclusiv pentru detoxifiere, care prin eficiența drenajului limfatic, ajută la eliminarea toxinelor naturale ale corpului.
+ În timpul tratamentului de detoxifiere, țesutul este revitalizat și oxigenat, lucru care ajută la subțierea și redefinirea picioarelor, abdomenului și brațelor iar pielea devine mult mai fermă.
+ Presoterapia este echivalentul unui masaj de drenaj limfatic efectuat de mâinile pricepute ale unui terapeut.
+ Funcția de bază a aparatelor de presoterapie este de a îmbunătăți circulația sanguină și limfatică a picioarelor, a brațelor și a taliei prin umflarea și dezumflarea camerelor aflate în costumul de presoterapie.
+ Presoterapia este ideală pentru persoanele care suferă de probleme circulatorii cum ar fi: reținerea de apă în țesuturi, celulita, edeme veno-limfatice, insuficientă a microcirculației periferice. Prin masajul de drenaj limfatic realizat, se deblochează ganglionii limfatici, se elimină stazele reducând circumferințele, se normalizează circulația venoasă și cea limfatică.

• Dasada Remodelling este un concept inovator, un spațiu dedicat relaxării și remodelării corporale.

• Salonul oferă servicii de relaxare, dar și de remodelare corporală prin masaj, iar echipa profesionistă este formată și din persoane cu dizabilitați de vedere, persoane care își depășesc zilnic limitele.

• Echipa profesionistă Dasada Remodelling te ajută să îți transformi starea într-o stare pozitivă, energică!

• Masajul este o terapie pentru minte, dar și pentru suflet și trup!

• Răsfăță-te și vei obține rezultate eficiente pe termen lung!

 

 

Dasada Remodelling

Informațiile despre partener sunt disponibile doar pentru utilizatorii autentificați. Intră în cont

 

• Această ofertă este valabilă doar prin achiziționarea voucherului YouDeal.ro 


• Voucherul este valabil 90 zile pentru activare/folosire din momentul achiziționării și se poate folosi în funcție de timpul tău și disponibilitatea Dasada Remodelling.

• Ai la dispoziție 14 zile timp să te răzgândești și să soliciți banii înapoi fără nici o justificare, vezi Politica de Retur YouDeal.

• Același utilizator poate achiziționa maxim 5 vouchere și poate folosi 1 voucher(e) în nume propriu.

• Voucherele nu sunt nominale și se pot oferi cadou.

• După confirmarea comenzii tale, în maxim 5 minute vei primi voucherul(ele) pe e-mailul cu care te-ai înregistrat și în contul tău personal de pe YouDeal în secțiunea „Comenzile mele”

• După achiziționarea ofertei, serviciul se folosește pe bază de programare telefonică la numărul de telefon primit pe voucherul(ele) de pe e-mail sau din contul tău.

• Pentru a beneficia de ofertă, prezintă la Dasada Remodelling COD-ul UNIC de pe voucherul(ele) primit(e) pe e-mail sau în contul tău.

• Pentru mai multe informații despre ofertă scrie-ne la: contact@youdeal.ro sau sună la numărul de telefon: 0754-777.716

Pachet Avantajos - Remodelare Corporala • Dasada Remodelling

Pachetul oferit de Dasada Remodelling include 20 Ședințe de Radiofrecvență, Vibromasaj, Presoterapie și Împachetări în termocuverta benefice pentru piele, organism, dar și pentru relaxarea completă. Ai grijă de pielea ta!
1139 vizualizari
0419 YouDeal_modificari_oferta
Ofertă populară! Peste 1000 vizualizări
Timp rămas/ore
Returnare 14 zile

Îți returnăm banii în 14 zile dacă te răzgândești.

Voucherul în 5 min

Primești voucherul în maxim 5 minute de la confirmarea plății.

70.000 vouchere vândute

Peste 70.000 de vouchere vândute în 7 ani.