Mâinile unei persoane sunt ca o carte de vizită, ele fiind mereu la vedere. Acestea pot arata caracterul, personalitatea, munca desfășurată sau chiar starea de spirit a acelei persoane. Manichiura este importantă atât pentru femei cât și pentru bărbați. Unghiile trebuie să arate perfect, în orice moment al zilei, fie că este vorba de participarea la un eveniment, fie că este o zi obișnuită de cumpărături. Din acest motiv tot mai multe femei apelează la saloane de specialitate pentru a avea o manichiură impecabilă.

Nici picioarele nu trebuie neglijate, ele având nevoie de atenție din partea noastră la fel de mult ca și mâinile. 

Pedichiura clasică cuprinde deopotrivă îngrijirile ce trebuie acordate piciorului cât și unghiilor, pentru a avea picioare cu aspect sănătos și frumos. Pedichiura clasică cuprinde următoarele servicii:

  • îngrijirea unghiilor normale și estetica unghiilor
  • îngrijirea unghiilor îngroșate
  • îngrijirea unghiilor încarnate
  • extagerea bătăturilor îngroșate                                                       
  • tăierea straturilor cornoase de pe falange, călcâi și talpa piciorului
  • masajul piciorului.


Aspectul unghiilor este în primul rând influențat de starea generală de sănătate. Datorită unor tulburări la nivelul organismului  se pot produce anumite deformații și îngroșări la nivelul unghiei. Aceste deformări întâlnite la nivelul unghiei necesită manevre mai atente, adecvate la grosimea, duritatea și forma unghiei. Bătăturile și staturile cornoase se formează de obicei pe falange între falange, pe călcâi sau talpa piciorului, respectiv în locurile unde greutatea corpului apasă mai mult. Pielea îngroșată se curăță după ce picioarele au stat la înmuiat folosind  bisturiul  sau briciul cu lamă interschimbabilă, iar dacă stratul este superficial, se pot folosi creme abrazive în asociere cu piatra ponce.

La Hermosa Beauty Center poți avea acum manichiura și pedichiura mult dorită, la un preț de doar 40 de lei. Unghiile tale vor străluci, iar tu vei face senzație cu ele de fiecare dată.
 

Hermosa Beauty Center

Informațiile despre partener sunt disponibile doar pentru utilizatorii autentificați. Intră în cont

 

• Această ofertă este valabilă doar prin achiziționarea voucherului YouDeal.ro 


• Voucherul este valabil 45 zile pentru activare/folosire din momentul achiziționării și se poate folosi în funcție de timpul tău și disponibilitatea Hermosa Beauty Center.

• Ai la dispoziție 14 zile timp să te răzgândești și să soliciți banii înapoi fără nici o justificare, vezi Politica de Retur YouDeal.

• Același utilizator poate achiziționa maxim 5 vouchere și poate folosi 5 voucher(e) în nume propriu.

• Voucherele nu sunt nominale și se pot oferi cadou.

• După confirmarea comenzii tale, în maxim 5 minute vei primi voucherul(ele) pe e-mailul cu care te-ai înregistrat și în contul tău personal de pe YouDeal în secțiunea „Comenzile mele”

• După achiziționarea ofertei, serviciul se folosește pe bază de programare telefonică la numărul de telefon primit pe voucherul(ele) de pe e-mail sau din contul tău.

• Pentru a beneficia de ofertă, prezintă la Hermosa Beauty Center COD-ul UNIC de pe voucherul(ele) primit(e) pe e-mail sau în contul tău.

• Pentru mai multe informații despre ofertă scrie-ne la: contact@youdeal.ro sau sună la numărul de telefon: 0754-777.716

Pachet Avantajos de Manichiură si/sau Pedichiură • Hermosa Beauty Center

Mâinile sunt cartea de vizită a unei femei, de aceea, manichiura trebuie să fie impecabilă. Hermosa Beauty Center te ajută să ai manichiura mult visată. Pachetul oferit de Hermosa Beauty Center, conține la alegere Manichiură și/sau Pedichiură Semipermanentă, la un preț avantajos.
177 vizualizari
0419 YouDeal_modificari_oferta
Ofertă nouă! Apărută în ultimele 24h
Timp rămas/ore
Returnare 14 zile

Îți returnăm banii în 14 zile dacă te răzgândești.

Voucherul în 5 min

Primești voucherul în maxim 5 minute de la confirmarea plății.

70.000 vouchere vândute

Peste 70.000 de vouchere vândute în 7 ani.