• Toxina botulinica ( botox ) actioneaza prin blocarea impulsurilor nervoase catre muschi. Atunci cand este folosita in scop estetic, tinta este blocarea muschilor de sub piele astfel incat ridurile devin mai putin adanci, fata aratand mai tanara.

• La ce se foloseste? Exista multe neintelegeri privind toxina botulinica. Multa lume asociaza injectarile de toxina botulinică cu o fata imobila, fara expresie, dar acest lucru se intampla numai in cazul in care se exagereaza.

• O injectare cu toxina botulinica facuta de catre un specialist va avea ca rezultat o fata mai neteda, mai senina si care isi pastreaza pe deplin expresivitatea.

• De asemenea se poate folosi si pentru tratarea transpiratiei excesive (hiperhidroza).

• Injectarile cu toxina botulinica ( botox ) sunt in aceste momente procedura estetica numarul 1 in SUA, o dovada a eficientei si sigurantei acestui produs. Este totusi un medicament asa ca, inainte de a incepe tratamentul este obligatoriu un consult la medicul de specialitate pentru a fi sigura ca nu exista contraindicatii, cum ar fi alergiile sau alte conditii medicale.

Tratarea ridurilor de expresie cu botox cuprinde 3 zone diferite:

-> zona fruntii ( ridurile orizontale de la nivelul fruntii );

-> zona glabelei sau zona dintre sprancene (ridurile verticale dintre sprancene);

-> zona de la coltul extern al ochilor numita si "laba gastei" ( cuprinde ambii ochi in aceeasi zona).

Pachetele oferite de Aesthetic Dental Care, special create pentru tine, sunt:

-> Pachet 1 zona: cuprinde injectarea de toxina botulinica intr-o singura zona la alegere dintre frunte, glabela (intre sprancene), coada ochilor.
-> Pachet 2 zone: cuprinde injectarea de toxina botulinica in 2 zone din 3 si anume frunte si glabela sau glabela si coada ochilor.
-> Pachet 3 zone: cuprinde injectarea de toxina botulinica in toate cele 3 zone: frunte, glabela si coada ochilor.
-> Pachet 4: cuprinde injectarea de toxina botulinica doar zona ridurilor de pe nas sau bunny lines
* Toate pachetele vin insotite de un bonus de 30% reducere la toate celelalte proceduri cu acid hialuronic, mezoterapii, lifting cu fire, terapia vampir, botox in alte zone ale fetei sau pentru hiperhidroza (transpiratie in exces). Utilizam doar produse de calitate, consacrate!

• Procedurile sunt efectuate de medic specialist chirurgie BMS si utilizam doar botox cu remanenta cat mai indelungata, special pentru a multumi pacientele.

• Tenul tau va fi mai frumos, mai tanar si mai elastic.

 

• Contraindicatii sunt la persoanele cu:
+ Alergie la ou sau albumina;
+ Afectiuni neuro-musculare;
+ Gravide;
+ Persoane sub medicatie anticoagulanta (pentru subtierea sangelui);
+ Persoane sub tratament cu chimioterapice.

AESTHETIC DENTAL CARE

Informațiile despre partener sunt disponibile doar pentru utilizatorii autentificați. Intră în cont

 

• Această ofertă este valabilă doar prin achiziționarea voucherului YouDeal.ro 


• Voucherul este valabil 90 zile pentru activare/folosire din momentul achiziționării și se poate folosi în funcție de timpul tău și disponibilitatea AESTHETIC DENTAL CARE .

• Ai la dispoziție 14 zile timp să te răzgândești și să soliciți banii înapoi fără nici o justificare, vezi Politica de Retur YouDeal.

• Același utilizator poate achiziționa maxim 5 vouchere și poate folosi 5 voucher(e) în nume propriu.

• Voucherele nu sunt nominale și se pot oferi cadou.

• După confirmarea comenzii tale, în maxim 5 minute vei primi voucherul(ele) pe e-mailul cu care te-ai înregistrat și în contul tău personal de pe YouDeal în secțiunea „Comenzile mele”

• După achiziționarea ofertei, serviciul se folosește pe bază de programare telefonică la numărul de telefon primit pe voucherul(ele) de pe e-mail sau din contul tău.

• Pentru a beneficia de ofertă, prezintă la AESTHETIC DENTAL CARE COD-ul UNIC de pe voucherul(ele) primit(e) pe e-mail sau în contul tău.

• Pentru mai multe informații despre ofertă scrie-ne la: contact@youdeal.ro sau sună la numărul de telefon: 0754-777.716

• Neprezentarea la o programare, fara anularea ei telefonica inainte cu cel putin o zi ( 24 ore ), duce la marcarea voucherului ca si "utilizat", iar contravaloarea acestuia nu poate fi returnata.

Tratează ridurile de expresie cu botox, efectuate de un medic specialist • Aesthetic Dental Care

Alege pachetul de care ai nevoie, oferit de Aesthetic Dental Care și efectuate de un medic specialist, ce include: Tratarea ridurilor de expresie de la nivelul frunții, glabelei ( între sprâncene) și coada ochilor cu toxină botulinică (botox). Poți opta pentru o zonă, două zone sau toate cele 3 zone. Descoperă și tu secretul tinereții și frumuseții vedetelor de la Hollywood și alege tratamentul estetic potrivit pentru tine!
499 vizualizari
0419 YouDeal_modificari_oferta
Puțin timp rămas Ultimele 24h
Timp rămas/ore
Returnare 14 zile

Îți returnăm banii în 14 zile dacă te răzgândești.

Voucherul în 5 min

Primești voucherul în maxim 5 minute de la confirmarea plății.

70.000 vouchere vândute

Peste 70.000 de vouchere vândute în 7 ani.