• Alege sa redai frumusetea buzelor, ochilor sau a sprancenelor cu pachetele oferite de Salonul La DUFLOAND;

• Din ce in ce mai multe persoane, femei si barbati, apeleaza la tratamentele de dermopigmentare pentru redefinirea sprancenelor, buzelor sau chiar si al ochilor astfel industria de Permanent Make/up micropigmentarea a luat o mare amploare in ultimi ani.

• Prin dermopigmentare culoarea este indusa in piele cu ajutorul unui dispozitiv electric cu un ac extrem de fin (la fel de fin ca acul de la acupunctura) de aceea permite un tratament foarte precis.

• Acul are o mica rotatie de miscare care ajuta si nu afecteaza pielea. Acest lucru permite un tratament bland si favorabil pielii.

• De asemenea, prin dermopigmentare, culoarea este indusa doar in straturile superioare ale pielii si nu la fel de adanci ca la un tatuaj clasic, sprancenele realizate prin dermopigmentare dureaza de la 1 la 2 ani iar la conturul ochilor si buzelor de la 2 la 4 ani

• Pigmenti folositi sunt medicali si sunt testati dermatologic, alergologic, antialergic, antiseptic si dispun totodata de o gama variata de culori.

OCHII: Prin tatuajul cosmetic aplicat la baza genelor, se creeaza iluzia de gene mai dese ochi sunt evidentiati si culoarea lor iese mai mult in evidenta. Se pot crea efecte dramatice, cum ar fi codite sau contur cat eye(ochi de pisica ).

SPRANCENELE: Sprancenele sunt un element importent din punct de vedere estetic si contribuie decisiv la expresia fetei si a simetriei. Micropigmentarea in cazul sprancenelor, poate acoperi cicatricile iar tehnica fir cu fir reproduce firul de par al acestora, astfel in cat rezultatul este unul fidel si natural.

BUZELE: Prin machiajul semipermanent, senzualitatea lor este accentuata, conturul buzelor poate fi mai bine definite, de marire sau reductie, pot fi corectate asimetriile si se pot obtine efecte de volum al buzelor.

• Dermopigmentarea se face de regula, o singura sedinta, dar se recomanda si a doua sedinta la 3-4 saptamani de la prima sedinta pentru uniformizarea culorii.

Etapele dermopigmentarii:

-> Dermopigmentarea se face in urma unei programari, sedinta care dureaza aproximativ 2 ore si incepe intodeauna cu o consiliere cu priviere la dorintele si asteptarile persoanei in legatura cu rezultatul final al procedurii;
-> Se discuta despre schimbarile dorite, se pun cateva intrebari despre starea de sanatate, se ofera informatii despre metoda de lucru, aparatura folosita, masurile de igiena si ori ce alte nelamuriri;
-> In functie de tonul pielii si culoarea parului, se stabileste cea mai potrivita culoare a pigmentilor, care sunt 100% naturali, au probe USP si DAB, nu contin oxid de fier, aspect care contribuie la mentinerea unei nuante naturale, timp indelungat;
-> Noua forma a sprancenelor, a buzelor sau a ochilor va tine cont de simetria faciala si de celelalte repere specifice normelor esteticii;
-> Se trece de la trasarea cu creionul si pensarea in cazul sprancenelor daca e necesar (sprancenele nu se rad niciodata) pana cand se obtine forma dorita.
-> Anestezia se face la cerere deoarece am constatat ca marea majoritate a clientelor suporta foarte usor tatuarea si nu simt nevoia aplicarii unui anestezic.

Ce se intampla dupa procedura:

-> Inaine de a pleca i se ofera persoanei, instructiuni despre ingrijirea tatuajului si o crema pentru acasa care se aplica in zona tatuata, timp de cateva zile.
-> In primele 2 ore zona tatuata poate fi iritata. Initial, va avea o culoare usor intensa, apoi gradat excesului de pigment se estompeaza si va reveni la culoarea dorita in aproximativ 5 zile.

• Un alt aspect important este acela ca dermopigmentarea poate corecta tatuajele ratate sau vechi.

• In cele din urma acest procedeu de dermopigmentare nu este un moft ci a devenit o solutie, una salvatoare pentru femeile tinerele care stiu ca imaginea este esentiala in relatiile profesionale si in demersurile antreprenoriale.

• Misiunea Salonului La DUFLOAND este de a evidentia frumusetea si de a reda increderea in sine prin tehnici si produse de exceptie!

• Alege sa iti conturezi buzele, ochii sau sprancenele pentru a iti pune in evidenta trasaturile frumoase!

 

Contraindicatii: In timpul primei consilieri, persoana este intrebata daca are vreo afectiune contraindicata tratamentului: hemofilie, hepatita B, hepatita C, HIV/SIDA, epilepsie sarcina, diabet. In cazul in care nu are nici una din aceste afectiuni, test de alergie este efectuat si normele sanitare sunt aplicate corect, tatuajul cosmetic nu reprezinta nici un risc pentru sanatate.

LA DUFLOAND

Informațiile despre partener sunt disponibile doar pentru utilizatorii autentificați. Intră în cont

 

• Această ofertă este valabilă doar prin achiziționarea voucherului YouDeal.ro 


• Voucherul este valabil 45 zile pentru activare/folosire din momentul achiziționării și se poate folosi în funcție de timpul tău și disponibilitatea LA DUFLOAND.

• Ai la dispoziție 14 zile timp să te răzgândești și să soliciți banii înapoi fără nici o justificare, vezi Politica de Retur YouDeal.

• Același utilizator poate achiziționa maxim 5 vouchere și poate folosi 5 voucher(e) în nume propriu.

• Voucherele nu sunt nominale și se pot oferi cadou.

• După confirmarea comenzii tale, în maxim 5 minute vei primi voucherul(ele) pe e-mailul cu care te-ai înregistrat și în contul tău personal de pe YouDeal în secțiunea „Comenzile mele”

• După achiziționarea ofertei, serviciul se folosește pe bază de programare telefonică la numărul de telefon primit pe voucherul(ele) de pe e-mail sau din contul tău.

• Pentru a beneficia de ofertă, prezintă la LA DUFLOAND COD-ul UNIC de pe voucherul(ele) primit(e) pe e-mail sau în contul tău.

• Pentru mai multe informații despre ofertă scrie-ne la: contact@youdeal.ro sau sună la numărul de telefon: 0754-777.716

Dermopigmentare pentru Frumusețe Fără Machiaj • Salon La DUFLOAND

Alege pachetul de care ai nevoie, oferit de Salonul La DUFLOAND, ce include Dermopigmentarea Conturului Buzelor, Ochilor sau a Sprâncenelor cu retuș sau fără, pentru a avea trăsături perfecte, folosind efecte naturale. Tratamentele sunt sigure, iar tehnicile îți oferă un efect de durată, dar care pare natural. Lasă-te pe mâna specialiștilor!
348 vizualizari
0419 YouDeal_modificari_oferta
Puțin timp rămas Ultimele 24h
Timp rămas/ore
Returnare 14 zile

Îți returnăm banii în 14 zile dacă te răzgândești.

Voucherul în 5 min

Primești voucherul în maxim 5 minute de la confirmarea plății.

70.000 vouchere vândute

Peste 70.000 de vouchere vândute în 7 ani.