• Prețul include:

✔️ Caiace comode (cu un loc sau două)

✔️ Drysuit (COSTUM USCAT) calitate premium

✔️ Padele (vâsle) ușor de manevrat (au o greutate mică)

✔️ Fustiță (spraydeck) împiedica pătrunderea apei în caiac

✔️ Veste de salvare ergonomice

✔️ Personal calificat în sporturi nautice care oferă sprijin pe tot parcursul zilei

Durată:  4-6 ore  

Dificultate: intermediar / avansat

• Iarna are o liniște care se transformă într-o experiență minunată mai ales atunci când faci o activitate în aer liber. Sa scoți caiacul pe ape calme în lunile de iarnă este incredibil de liniștitor. Relaxează-te și ascultă valurile, natura, și folosește ocazia pentru a-ți limpezi mintea și a petrece ceva timp cu tine. Deși copacii sunti golași și peisajul arată puțin mai aspru, iarna se mândrește cu un peisaj magic, iar faptul ca tu poti fi martor la toată frumusețea sa de pe un caiac este ceva unic, de neegalat. Indiferent de locul pe care îl alegeți pentru a face o ieșire iarna, peisajul va fi cu totul uimitor. Expediția vă va încuraja să aduceți o cameră foto, pe care trebuie să o păstrați în siguranță și uscată, departe de apă!

• Vremea rece nu este pentru toată lumea, dar dacă ești persoana căreia îi place să facă ceva diferit într-un sport pe care îl iubește, o plimbare cu caiacul in miezul iernii este ocazia perfectă pentru a îmbrățișa temperaturile mai scăzute și distracția.

• Nu este recomandat persoanelor începatoare.

Excursii din Caiac

Informațiile despre partener sunt disponibile doar pentru utilizatorii autentificați. Intră în cont

 

• Această ofertă este valabilă doar prin achiziționarea voucherului YouDeal.ro 


• Voucherul este valabil 45 zile pentru activare/folosire din momentul achiziționării și se poate folosi în funcție de timpul tău și disponibilitatea Excursii din Caiac.

• Ai la dispoziție 14 zile timp să te răzgândești și să soliciți banii înapoi fără nici o justificare, vezi Politica de Retur YouDeal.

• Același utilizator poate achiziționa maxim 10 vouchere și poate folosi 10 voucher(e) în nume propriu.

• Voucherele nu sunt nominale și se pot oferi cadou.

• După confirmarea comenzii tale, în maxim 5 minute vei primi voucherul(ele) pe e-mailul cu care te-ai înregistrat și în contul tău personal de pe YouDeal în secțiunea „Comenzile mele”

• După achiziționarea ofertei, serviciul se folosește pe bază de programare telefonică la numărul de telefon primit pe voucherul(ele) de pe e-mail sau din contul tău.

• Pentru a beneficia de ofertă, prezintă la Excursii din Caiac COD-ul UNIC de pe voucherul(ele) primit(e) pe e-mail sau în contul tău.

• Pentru mai multe informații despre ofertă scrie-ne la: contact@youdeal.ro sau sună la numărul de telefon: 0754-777.716

• ATENŢIE!!! Organizatorii îşi rezervă dreptul de a amâna data de desfăşurare a excursiei în cazul unor condiţii meteo extreme sau nefavorabile.

Winter caiac -DrySuit, manusi neopren incluse • Excursii din Caiac

PRACTICI UN NOU SPORT TOT TIMPUL ANULUI Progresul în practicarea de caiac te poate motiva să încerci o nouă experiență, precum drumeția în caiac pe distanțe lungi, timp de una sau mai multe zile. Dacă esti un pasionat împătimit al acestui sport, îți vei dori să practici acest sport nu doar vara, ci poate chiar tot timpul anului. Îmbrăcat corespunzător, vei vedea că practicarea caiacului în afara sezonului are un farmec aparte, natura este diferită și pe ape nu sunt la fel de mulți practicanți precum în sezonul cald. Tu când îți propui să ieși la o plimbare din caiac și să descoperi peisaje impresionante? Noi te provocam in iarna asta la o iesire pe zapada.
215 vizualizari
0419 YouDeal_modificari_oferta
Ofertă nouă! Apărută în ultimele 24h
Timp rămas/ore
Returnare 14 zile

Îți returnăm banii în 14 zile dacă te răzgândești.

Voucherul în 5 min

Primești voucherul în maxim 5 minute de la confirmarea plății.

70.000 vouchere vândute

Peste 70.000 de vouchere vândute în 7 ani.