• Prețul excursiei include:

+ Caiace comode de o calitate superioară cu un loc sau două locuri;
+ Padele (vâsle) cu o greutate mică și ușor de manevrat;
+ Fusta de apă (spraydeck) pentru a împiedica pătrunderea apei în interior;
+ Veste de salvare ergonomice;
+ Personal calificat în sporturi nautice

-> Vârsta minimă: 10+
-> Durată: 4ore - 6 ore
-> Dificultate: începător - Experiența anterioară nu este necesară !
-> ECHIPAMENT RECOMANDAT: Îmbrăcăminte adecvată în funcție de condițiile meteo: Pălărie sau orice protecție pentru cap. Mănuși de protecție (similare cu cele de bicicletă). Pantaloni scurți sau lungi. Încălțăminte de apă. Haine de schimb. Cel puțin 2 litri de apă. Un sandwich sau o gustare.

Program orientativ:
-> Ne întâlnim la locul stabilit și se face un instructaj (cum să ne poziționăm în caiac, cum să vâslim eficient și despre măsurile generale de siguranță). După aproximativ o oră ne punem pe apă și începem să explorăm lacul și natura înconjurătoare. După-amiază facem un mic popas, ne odihnim, vorbim și după care începe a doua parte a zilei. Experiența anterioară nu este necesară. În această excursie pot veni și copiii însoțiți de un adult (în caiacele noastre tandem)!

BENEFICIILE PRACTICĂRII DE CAIAC:

1. DESCOPERI PEISAJE NOI – PE APĂ, TOTUL ESTE DIFERIT Practicarea de caiac îți permite să descoperi, de-a lungul plimbării pe apă, numeroase peisaje inedite, care sunt, cel mai adesea, inaccesibile de pe mal. Astfel, te bucuri de liniștea naturii, scăldată în sunetul lin al apei și admiri cât de frumoasă este natura văzută din caiac. Cu siguranță vei resimți rapid cum o astfel de experiență te încarcă cu energie pozitivă și îți vei programa, cu mult entuziasm, o nouă ieșire cu caiacul!

2. PETRECI TIMP ȘI TE DISTREZI CU FAMILIA – UN SPORT ACVATIC, UȘOR DE PRACTICAT ÎN FAMILIE Practicarea de caiac este o activitate sportivă, ușor de practicat în familie. Există atât caiace pentru 1 singură persoană, cât și caiace pentru 2peroane, pentru a vă bucura de experiențe pe apă, în familie. Ne putem imagina totul: cum urcăm entuziasmați în caiac, cum vâslim pentru a avansa pe apă, cum descoperim un loc secret, cum observăm și ne bucurăm de fauna și flora acestui nou loc descoperit…pe scurt, o multitudine de descoperiri sunt posibile. Copiii vor fi nemaipomenit de încântați și foarte dornici să pornească din nou în aventuri pe apă, odată cu prima ocazie care li se va ivi!

3. PRACTICI UN NOU SPORT – FĂRĂ MODERAȚIE, APROAPE TOT TIMPUL ANULUI Progresul în practicarea de caiac te poate motiva să încerci o nouă experiență, precum drumeția în caiac, pe distanțe lungi, timp de una sau mai multe zile sau alinierea la start, în primele tale competiții de caiac. Dacă vei deveni un pasionat împătimit al acestui sport, îți vei dori să practici acest sport nu doar vara, ci poate chiar tot timpul anului. Îmbrăcat corespunzător, vei vedea că practicarea de caiac în afara sezonului are un farmec aparte, natura este diferită și pe ape nu sunt la fel de mulți practicanți precum în sezonul cald.

4. ÎȚI TONIFIEZI MUSCULATURA – TE MENȚII ÎN FORMĂ, ÎN TIMP CE TE BUCURI DE EXPERIENȚE NOI PE APĂ În timpul practicării acestui sport, partea superioară a corpului este cea mai solicitată. Utilizarea padelei pentru vâslire și rotirea trunchiului te ajută să îți tonifiezi brațele, umerii, mușchii de la nivelul spatelui și pectoralii. Mușchii de la nivelul abdomenului și mușchii oblici sunt, de asemenea, solicitați, mai ales în poziția corectă pentru a vâsli, adică cu bustul ușor aplecat spre partea din față. Partea inferioară a corpului este cea mai puțin solicitată, dar cu toate acestea, ea este activă în timpul practicii sportive, deoarece picioarele sunt folosite pentru a asigura o susținere optimă în caiac.

• Tu când îți propui să ieși la o plimbare cu caiacul și să descoperi, vâslă după vâslă, peisaje impresionante?

 

Excursii din Caiac

Informațiile despre partener sunt disponibile doar pentru utilizatorii autentificați. Intră în cont

 

• Această ofertă este valabilă doar prin achiziționarea voucherului YouDeal.ro 


• Voucherul este valabil 45 zile pentru activare/folosire din momentul achiziționării și se poate folosi în funcție de timpul tău și disponibilitatea Excursii din Caiac.

• Ai la dispoziție 14 zile timp să te răzgândești și să soliciți banii înapoi fără nici o justificare, vezi Politica de Retur YouDeal.

• Același utilizator poate achiziționa maxim 10 vouchere și poate folosi 10 voucher(e) în nume propriu.

• Voucherele nu sunt nominale și se pot oferi cadou.

• După confirmarea comenzii tale, în maxim 5 minute vei primi voucherul(ele) pe e-mailul cu care te-ai înregistrat și în contul tău personal de pe YouDeal în secțiunea „Comenzile mele”

• După achiziționarea ofertei, serviciul se folosește pe bază de programare telefonică la numărul de telefon primit pe voucherul(ele) de pe e-mail sau din contul tău.

• Pentru a beneficia de ofertă, prezintă la Excursii din Caiac COD-ul UNIC de pe voucherul(ele) primit(e) pe e-mail sau în contul tău.

• Pentru mai multe informații despre ofertă scrie-ne la: contact@youdeal.ro sau sună la numărul de telefon: 0754-777.716

• ATENŢIE!!! Organizatorii îşi rezervă dreptul de a amâna data de desfăşurare a excursiei în cazul unor condiţii meteo nefavorabile. Reprogramarea se face de comun acord.

Excursii din caiac!

Lacul este o oază de liniște cu peisaje care te reîncarcă , iar călătoria cu caiacul te va imersa printre fauna și flora specifică zonei. Este un prilej bun să petreci timp de calitate alături de persoane care îți împărtășesc pasiunile, să uiți de agitația și zgomotul urbanului, să faci mișcare și să contemplezi frumusețile naturii în timp ce aluneci lin pe apă.
224 vizualizari
0419 YouDeal_modificari_oferta
Ofertă nouă! Apărută în ultimele 24h
Timp rămas/ore
Returnare 14 zile

Îți returnăm banii în 14 zile dacă te răzgândești.

Voucherul în 5 min

Primești voucherul în maxim 5 minute de la confirmarea plății.

70.000 vouchere vândute

Peste 70.000 de vouchere vândute în 7 ani.