Tatuajul cosmetic aflat si sub denumirea de micropigmentare, machiaj semipermanent defineste si produce efectele similare machiajului venind la pachet cu multe beneficii (consulta lista de mai jos).

Cum se realizeaza? Prin introducerea in stratul superficial al pielii a unor pigmenti organici, de diferite culori, cu un aparat de tatuaj special conceput pentru machiajul semipermanent cu ace de unica folosinta si in conditii si norme de igiena. Microblading, powder sau ombre brows sunt tehnici utilizate in tatuajul cosmetic, cu diferite efecte si rezultate si metode de lucru precise si distincte, potivit nevoilor tale.

-> Microblading - tehnica folosita pentru a evidentia naturaletea, realizandu-se simularea firelor naturale prin tehnica manuala sau cu ajutorul unui aparat (derivand de aici tehnica de hairstoke).
- Rezultat natural: fir cu fir utilizand metoda 3D predata de si insusita la Academia internationala” PHI BROWS”!
- Se recomanda aceasta tehnica pentru persoanele cu fir de par gros sau subtire, insa preferabil putin ca si cantitate,si combinat cu shading pentru par des!

-> Haistroke - o noua tehnica pe piata din Romania pe care o ador si o recomand persoanelor care doresc sa fie unice, deoarece aceasta tehnica permite artistului inovare si flexibilitate, tehnica personalizata in functie de orientarea firelor voastre de par, vor fi construite mai lungi, cu radacini si efecte naturale, spatii naturale intre fire, se pot de-asemenea intersecta firele intre ele datorita adaptarii si permisiunii pe care il confera aceasta tehnica prin utilizarea aparatului!
- Alfel spus acest efect emana latura masculina a ta concomitent cu senzualitatea sau, privirea inocent-fioroasa evidentiind personalitatea ta „sofisticata” si indrazneata!
- Se recomanda pentru firul de par al sprancenei de orice fel, gros sau subtire dar mai potrivit vizual pentru spranceana mai putin deasa!

-> Powder brows - efect de pudrare, ca un fard de sprancene.
- Se recomanda celor care au fire de par destul de dese, care doresc doar o conturare sau simetrie si totusi un rezultat mai natural din aceste tehnici de micropigmentare pe langa hairstoke si microblading!

-> Ombre brows – creere efect naturalete prin pixelare sau intensitate scazuta a culorii in partea din fata a sprancenei, continuadu-se cu pigmentarea in intregime a sprancenei pentru forma, simetrie sau contur.
- Se recomanda aceasta tehnica celor care au nevoie de culoare, definire, care au fir de par des si gros ingrosare spranceana sau pur si simplu schimbare forma.

Cat de sigura este micropigmentarea ? Micropigmentarea sprancenelor este un proces foarte sigur, necesitand:

-> un ac de unica folosinta desigilat in fata ta;
-> ustensile sterilizate conform normelor in vigoare;
-> pigmentii medicali sunt testati alergenic si antiseptic, majoritatea fiind produsi in afara tarii conform normelor europene.

Ce trebuie sa faci inainte de micropigmentare?

-> Reguli de preferinta:
+ nu bea cafea, alcool sau energizante cu o zi inainte de tratament
+ nu te expune excesiv la soare cel putin trei zile inainte de a merge la salon
+ evita gomajul chimic
+ evitarea sau te prezinti dupa cel putin o saptamana daca ai efectuat poceduri injectabile, cu botox sau hialuronic.

-> Reguli obligatorii:
+ Ma anunti de eventuale boli, tratamente efectuate sau contraindicatii;
+ In cazul tatuajului de buze o sa administrezi in ziua respectiva a procedurii ACICLOVIR pastile 400 mg de 3 ori pe zi a cate 3-5 zile consecutiv !
+ In cazul in care suferiti de alergii prezentati-va cu 2 zile inainte de procedura pentru efectuarea unui test anticipat de alergie.

Cum se desfasoara procesul de la intrarea in salon si pana la finalizarea procedurii:

-> Etapa 1 - Consultatie! Discutam ce asteptari aveti si va recomand ce vi se potrivest, va ascult, va raspund eventualelor intrebari, va arat poze si va explic cat pot mai clar pentru a decide impreuna ce tehnica si forma vom alege!

-> Etapa 2 - Semnam un formular de acord efectuare procedura care specifica explicatiile de LA ETAPA l si acordul dumneavoastra!

-> Etapa 3 - Simulare spranceana sau creionare, conturare, dupa caz.

-> Etapa 4 - Aplicare anestezic. Timp de asteptare in functie de procedura aleasa intre 15-40 minute.

-> Etapa 5 - reprezinta micropigmentarea propriu-zisa. Despre ingrijirea post-procedura va vor fi prezentate instructiuni pentru ca vindecarea procedurii sa fie una de succes!

Mentiuni:
+ Rezultatul final la buze se va vedea in decurs de o saptamana de la vindecarea completa sau caderea cojitei! Culoarea se schimba in decursul acestor zile datorita fixarii pigmentului in buze.
+ Culoarea se va estompa cu aproximativ 75% la buze si 40% sprancene, de aceeaeste recomandata o sedinta de retus la 4 saptamani.

 

Beneficiile Tatuajului de Sprancene:

+ Schimbare forma;
+ Reglarea asimetriei;
+ Definire;
+ Efect machiaj de lunga durata (de 1-2 ani), timp in care se poate reveni pentu revitalizarea culorilor;
+ Rezistanta la apa in cazul sportivilor cu transpiratie in exces, innot etc.

Beneficiile Tatuajului de buze:

+ Creare volum;
+ Simetrie in cazul unei buze mai mici decat cealalta, cazuta intr-o parte etc.
+ Marire milimetrica a buzelor subtiri;
+ Conturarea in urma aparitiei ridurilor care “franjureaza” buza;
+ Conferirea unei culori cat mai naturale pentru a nu obstructiona culoarea unui ruj de culoare mai inchisa spre exemplu in cazul machiajului ocazional;
+ Colorarea unei buze care a devenit in timp “palida” ;
+ Colorare a buzelor reci in cazul persoanelor de culoare;

Afectiuni care impiedica procesul de vindecare corect/Contraindicatii:

+ sarcina – nu este recomandata femeilor insarcinate sau care alapteaza;
+ boli autoimune.
+ boli ale sangelui • boli care implică alergii ale pielii • arsuri solare.
+ boli cardiovasculare • diabet • hepatită B si C • SIDA.
+ herpes in zona de tatuaj • conjunctivită • boli transmisibile • cicatrici cheloidale • existenta unor capilare sparte in zona sprancenelor • epilare chimica (trebuie sa astepti trei zile) • acnee • conjunctivita • boli transmisibile • cicatrici cheloidale.
+ epilare chimica (trebuie sa astepti trei zile).

Defined Brows

Informațiile despre partener sunt disponibile doar pentru utilizatorii autentificați. Intră în cont

 

• Această ofertă este valabilă doar prin achiziționarea voucherului YouDeal.ro 


• Voucherul este valabil 3 Luni pentru activare/folosire din momentul achiziționării și se poate folosi în funcție de timpul tău și disponibilitatea Defined Brows.

• Ai la dispoziție 90 zile timp să te răzgândești și să soliciți banii înapoi fără nici o justificare, vezi Politica de Retur YouDeal.

• Același utilizator poate achiziționa maxim 5 vouchere și poate folosi 5 voucher(e) în nume propriu.

• Voucherele nu sunt nominale și se pot oferi cadou.

• După confirmarea comenzii tale, în maxim 5 minute vei primi voucherul(ele) pe e-mailul cu care te-ai înregistrat și în contul tău personal de pe YouDeal în secțiunea „Comenzile mele”

• După achiziționarea ofertei, serviciul se folosește pe bază de programare telefonică la numărul de telefon primit pe voucherul(ele) de pe e-mail sau din contul tău.

• Pentru a beneficia de ofertă, prezintă la Defined Brows COD-ul UNIC de pe voucherul(ele) primit(e) pe e-mail sau în contul tău.

• Pentru mai multe informații despre ofertă scrie-ne la: contact@youdeal.ro sau sună la numărul de telefon: 0754-777.716

Servicii Machiaj Semipermanent / Dermopigmentare • Defined Brows

Alege unul dintre serviciile de tatuaj pentru un efect de lungă durată oferit de Defined Brows, ce include: Tatuaj Sprâncene, Tatuaj Buze sau Tatuaj Ochi ( Eyeliner ). Fără schimbare de culoare în timp, executate de artist după tehnicile cele mai căutate ale Academiei PHIBROWS - cea mai cunoscută academie internațională! Bonus: la achiziționarea a 2a vouchere ( buze + sprâncene ), indiferent de tehnică, vei primi retușul la o luna GRATUIT! Consultă descrierea pentru a afla detaliile dar și beneficiile pentru a fi convinsă că merită!
238 vizualizari
0419 YouDeal_modificari_oferta
Puțin timp rămas Ultimele 24h
Timp rămas/ore
Returnare 14 zile

Îți returnăm banii în 14 zile dacă te răzgândești.

Voucherul în 5 min

Primești voucherul în maxim 5 minute de la confirmarea plății.

70.000 vouchere vândute

Peste 70.000 de vouchere vândute în 7 ani.