• Tehnologia pentru decarbonizarea motoarelor cu ardere interna conceputa de catre specialistii CARBON CLEANING USA are o capacitate remarcabila de curatare a motoarelor pe benzina sau diesel;

• Prin aceasta tehnologie avansata, dezvoltata in SUA, dupa mai multi ani de cercetari, hidrogenul este pulsat prin conductele de admisie a aerului in motor, arzand peste 75% din depozitele de carbon care impiedica motorul masinii sa functioneze normal;

Cum functioneaza?

-> Statia de decarbonizare Carbon Cleaning este usor de utilizat, rapida, eficienta si complet autonoma, gestionand automat fluxul de hidrogen pulsat in motorul masinii. Arderea hidrogenului duce la cresterea temperaturii, declasand piroliza, in esenta o reactie chimica care duce la arderea, dezintegrarea si eliminarea sub forma de praf fin a depunerilor de carbon din interiorul motoarelor.

-> Pentru instalare, pur si simplu se introduce furtunul statiei in conducta de admisie a aerului si apoi se conecteaza clemele la bornele pozitive si negative ale bateriei vehiculului;

-> Prin activarea timerului, avem posibilitatea de a alege durata de curatare, care variaza in functie de nivelul de contaminare al vehiculului. In timp ce utilajul functioneaza, se lasa motorul vehicolului sa mearga la ralanti;

-> Si in sfarsit, dupa sesiunea de decarbonizare, pentru a obtine cele mai bune rezultate, va recomandam sa conduceti 25-30 de minute cu viteza redusa, la turatii de cca. 3000 rot / min, eliminand astfel ultimele reziduuri ramase in zona de evacuare a esapamentului.

• Ca masura preventiva, va sfatuim sa decarbonizati motorul vehiculului la fiecare cca. 20000 de km sau o data pe an;

Ce se obtine prin procedeul CARBON CLEANING USA:

+ Restabilirea performantelor motorului;
+ Eliminarea acceleratiei intarziate
+ Reducerea zgomotului motorului;
+ Prevenirea uzurii pieselor scumpe ale motorului;
+ Reducerea fumului la evacuare;
+ Facilitarea trecerii testelor de noxe la ITP;
+ Cresterea duratei de viata a motorului;
+ Economisirea combustibilului.

 

 

CARBON CLEANING CLUJ

Informațiile despre partener sunt disponibile doar pentru utilizatorii autentificați. Intră în cont

 

• Această ofertă este valabilă doar prin achiziționarea voucherului YouDeal.ro 


• Voucherul este valabil 3 Luni pentru activare/folosire din momentul achiziționării și se poate folosi în funcție de timpul tău și disponibilitatea CARBON CLEANING CLUJ.

• Ai la dispoziție 90 zile timp să te răzgândești și să soliciți banii înapoi fără nici o justificare, vezi Politica de Retur YouDeal.

• Același utilizator poate achiziționa maxim 5 vouchere și poate folosi 5 voucher(e) în nume propriu.

• Voucherele nu sunt nominale și se pot oferi cadou.

• După confirmarea comenzii tale, în maxim 5 minute vei primi voucherul(ele) pe e-mailul cu care te-ai înregistrat și în contul tău personal de pe YouDeal în secțiunea „Comenzile mele”

• După achiziționarea ofertei, serviciul se folosește pe bază de programare telefonică la numărul de telefon primit pe voucherul(ele) de pe e-mail sau din contul tău.

• Pentru a beneficia de ofertă, prezintă la CARBON CLEANING CLUJ COD-ul UNIC de pe voucherul(ele) primit(e) pe e-mail sau în contul tău.

• Pentru mai multe informații despre ofertă scrie-ne la: contact@youdeal.ro sau sună la numărul de telefon: 0754-777.716

Accelerare intarziatata? Motorul nu trage normal? Consum de combustibil ridicat? Fum negru? • Carbon Cleaning Cluj

Alege să îți revitalizei motorul mașinii tale fără demontarea nici unei piese, oferit de Carbon Cleaning Cluj, ce include: Decarbonizare motor 60/90/120 minute și Citire/Ștergere erori cu Tester Profesional. Decarbonizare motoare diesel și benzină prin tehnologia CARBON CLEANING USA, #1 mondial! Deplasarea în Municipiul Cluj-Napoca este gratuit!
207 vizualizari
0419 YouDeal_modificari_oferta
Puțin timp rămas Ultimele 24h
Timp rămas/ore
Returnare 14 zile

Îți returnăm banii în 14 zile dacă te răzgândești.

Voucherul în 5 min

Primești voucherul în maxim 5 minute de la confirmarea plății.

70.000 vouchere vândute

Peste 70.000 de vouchere vândute în 7 ani.