• Alege sa ai piele fina, fara fire de par cu pachetele oferit de Pure Beauty Lounge;

• Fie ca iti doresti sa scapi de parul de pe picioare, axila sau alte zone ale corpului, Pure Beauty Lounge este aici pentru a te ajuta sa obtii pielea neteda si catifelata pe care ti-o doresti.

• Epilarea poate fi un procedeu care ne da batai de cap, insa cu epilarea definitiva cu laser poti scapa de aceasta grija. Aparatul cu 3 lungimi de unda este o inovatie de ultima ora;

• De ce sa alegi pachetul cu Epilare Definitiva?
-> Epilare definitiva cu laser este procedeul de indepartare a firelor de par folosind tehnologia cu 3 lungimi de unda Alexandrite, Dioda, Nd Yag;
-> Tehnologia foloseste unde laser a carei energie luminoase este absorbita de melanina si transformata in caldura;
-> Temperatura distruge foliculul de par fara sa afecteze pielea;
-> Sedintele de epilare definitiva se pot face in orice anotimp;

• Beneficiile Epilare Definitiva Laser Dioda cu 3 lungimi de unda:

+ In functie de culoarea pielii, structurii și intensitatea pigmentului din firul de par, precum si densitatea lui se seteaza parametrii de lucru a aparatului;
+ Scapa de grija epilatului!
+ Prin fototermoliza este distrus doar foliculul de par, fara afectarea tesuturilor invecinate.
+ Durata sedintelor de epilare cu laser depinde de zona si de pilozitatea, astfel ca poate fi de 10 minute pentru zona buzei superioare sau 120 de minute pentru full body.
+ Ședintele de epilare definitiva pot avea loc si vara! Spre deosebire de epilarea SPL care avea restrictii in perioada verii, tehnologia laser elimina aceasta restrictie. Astfel poti beneficia de epilarea definitiva atunci cand ai mai mare nevoie de ea, vara. Sau in orice alt anotimp crezi ca este potrivit.
Un alt avantaj al tehnologiei epilarii definitive cu laser este posibilitatea epilarii si dupa expunerea la ultraviolete, fie naturale, fie la solar. Acum nu mai trebuie sa alegi intre epilare definitiva si un ten bronzat, le poti avea pe amandoua!
+ Laserul Dioda distruge foliculul de par aflat in stare activa. Foliculii de par care se afla in stare inactiva vor fi eliminati la urmatoarea sedinta de epilare.

• La Pure Beauty Lounge te bucuri de o experienta de epilare progresiv definitiva cu laser prietenoasa si profesionala;

• Personalul Pure Beauty Lounge te asteapta intr-un mediu cald, pozitiv, unde empatia si grija pentru tine si bunastarea ta fizica si psihică sunt pe primul loc.

• Intreg personalul Pure Beauty Lounge are la baza formare medical si certificare in epilare definitiva, precum si cursuri anuale de perfectionare.

• Alege sa scapi de firele de par, o data pentru totdeauna!

Contraindicatii:

+ Expunerea la soare cu 4-7 zile inainte de efectuarea sedintei;
+ Sarcina/Alaptare;
+ Boli de piele;
+ Autobronzant;
+ Alte boli care necesita tratament cu pastile fotosesibilizante.

Pure Beauty Lounge

Informațiile despre partener sunt disponibile doar pentru utilizatorii autentificați. Intră în cont

 

• Această ofertă este valabilă doar prin achiziționarea voucherului YouDeal.ro 


• Voucherul este valabil 45 zile pentru activare/folosire din momentul achiziționării și se poate folosi în funcție de timpul tău și disponibilitatea Pure Beauty Lounge .

• Ai la dispoziție 14 zile timp să te răzgândești și să soliciți banii înapoi fără nici o justificare, vezi Politica de Retur YouDeal.

• Același utilizator poate achiziționa maxim 10 vouchere și poate folosi 10 voucher(e) în nume propriu.

• Voucherele nu sunt nominale și se pot oferi cadou.

• După confirmarea comenzii tale, în maxim 5 minute vei primi voucherul(ele) pe e-mailul cu care te-ai înregistrat și în contul tău personal de pe YouDeal în secțiunea „Comenzile mele”

• După achiziționarea ofertei, serviciul se folosește pe bază de programare telefonică la numărul de telefon primit pe voucherul(ele) de pe e-mail sau din contul tău.

• Pentru a beneficia de ofertă, prezintă la Pure Beauty Lounge COD-ul UNIC de pe voucherul(ele) primit(e) pe e-mail sau în contul tău.

• Pentru mai multe informații despre ofertă scrie-ne la: contact@youdeal.ro sau sună la numărul de telefon: 0754-777.716

Epilare Definitivă cu Aparat de Ultimă Generație • Pure Beauty Lounge

Pachetele oferite de Pure Beauty Lounge, include Ședințe de Epilare Definitivă cu un aparat nou, de ultimă generație cu Laser Diodă cu 3 Lungimi de undă Alexandrite, Diodă, Nd Yag. Aparatul te scapă de orice tip de fir de păr, indiferent de culoarea sau grosimea lui. Alege să ai pielea fină pe care ți-ai dorit-o mereu chiar din prima ședință!
0419 YouDeal_modificari_oferta
Ofertă nouă! Apărută în ultimele 24h
Timp rămas/ore
Returnare 14 zile

Îți returnăm banii în 14 zile dacă te răzgândești.

Voucherul în 5 min

Primești voucherul în maxim 5 minute de la confirmarea plății.

70.000 vouchere vândute

Peste 70.000 de vouchere vândute în 7 ani.