• Miscarea este foarte importanta pentru noi, mai ales in aceasta perioada in care tindem sa fim sedentari. De aceea, Fantastic Fit Metalurgie a venit in sprijinul tau si au lansat abonamentul 12 Sedinte la alegere de Kangoo Jumps si/sau Aerobic si acces la peste 130 antrenamente online;

• Astfel, poti sa mergi in fiecare zi la clasele de aerobic sau kangoo jumps, fara sa iti mai faci griji ca ratezi o programare sau poti sa te antrenezi direct de acasa;

• Aerobicul cuprinde exercitii ce necesita un consum mai mare de oxigen decat in restul timpului. Acest tip de exerciții au un nivel de intensitate moderat, de aceea pot fi sustinute mai mult timp, imbunatatind starea de sanatate. Ca beneficii, mentionam imbunatatirea starii mentale, mentinerea greutatii, prevenirea afectiunilor cardiovasculare, imbunatatirea somnului si chiar prevenirea diabetului;

• Spre deosebire de aerobicul obisnuit, pentru persoanele perfect sanatoase, exercitiile de Kangoo Jumps au efecte benefice asupra mobilitatii articulatiilor. In doar 10 minute, poti arde intre 150 si 200 de calorii, ceea ce face ca acest tip de miscare sa fie din ce in ce mai cautat. Orele de Kangoo Jumps pot imbunatati si functile cardio-vasculare, lucru ce poate fi sesizabil dupa numai cateva sedinte. Si tonusul psihic va avea o imbunatatire majora datorita acestui tip de antrenament ce, fiind practicat pe ghete speciale, este si mult mai distractiv.

• Atunci cand apar lucruri neprevazute si nu ai timp sa ajungi la sala poti sa faci antrenamente online. Slim ON este cea mai buna platforma cu antrenamente online din Romania, cu antrenamente de aerobic similare cu cele de la sala;

• Antrenamentele sunt filmate integral si lucrezi in acelasi timp cu antrenorii de elita din Romania, iar pe parcurs iti ofera indicatii si alternative.

• Antrenamentele in sala se desfasoara doar in prezenta antrenorului, pentru ca in urma cu cativa ani au observat ca la majoritatea salilor trebuia sa te descurci cu lucrul la aparate. De aceea Fantastic Fit Metalurgie au hotarat sa se axeze doar pe antrenamente care au loc cu antrenor;

• Antrenamentele de la Fantastic Fit Metalurgie sunt de remodelare corporala (slabire si tonifiere) si sunt sala cu cele mai multe rezultate obtinute in ultimii ani. Nu trebuie sa ne crezi pe cuvant, au expuse rezultatele pe pagina de la persoanele la care au avut acordul;

• In ultimii ani au dezvoltat un program divers. Au deschis 3 studiouri mari de aerobic in aceeasi locatie pentru a putea propune cate 2-3 activitati diferite pentru fiecare interval orar.

In acelasti timp Fantastic Fit iti propune un plan cu activitati diferite in prima luna prin care sa obtii rezultate. Iti recomanda sa imparti astfel cele 12 sedinte ( 1 luna ):

+ 4 antrenamente de Kangoo Jumps (cardio, iar la final tonifiere pentru abdomen si fesieri).
+ 2 sesiuni de Circuit Training (tonifiere si cardio cu accent pe accelerarea metabolismului).
+ Un antrenament de ABS & Butt (50 de minute cu exercitii de tonifiere pentru abdomen si fesieri).
+ O sesiune de PUMP sau Total Body (tonifiere generala).
+ Un antrenament de HIIT (cardio si tonifiere pe intervale).
+ O sesiune de Metabolic Workout (cardio la o intensitate diferita de cea de la Kangoo Jumps, dar si secvente de tonifiere).
+ Un antrenament de Lower Body Workout (se lucreaza partea inferioara a corpului).
+ O sedinta de Yoga (relaxare si mobilitate).
+ Atunci cand nu ajungi la sala poti sa inlocuiesti cu un antrenament online. Antrenorii iti pot recomanda ce sa alegi dintre antrenamentele de pe site.
* Fantastic Fit Metalurgie iti recomanda sa suplimentezi cu antrenamentele online, pe langa cele 12 sesiuni de la sala sa mai faci minim 4 lunar de acasa.
* Aceasta abordare poate suferi modificari. Fantastic Fit a gandit-o in acest mod pentru a se asigura ca iti indeplinesti obiectivele in timp ce lucrezi la dezvoltarea armonioasa a corpului, postura si dezvoltarea rezistentei (ceea ce te va ajuta la faci antrenamentele la un nivel superior si iti va aduce rezultate intr-un timp mai scurt).

• Chiar daca ai probleme de sanatate poti sa anunti inainte, pentru ca antrenorii de la Fantastic Fit iti pot oferi alternative. Cu o parte se poate lucra, iar cu altele este nevoie de indrumare 1 la 1 cu antrenor sau kinetoterapeut.

• Sala Fantastic Fit Metalurgie este spatioasa (150 metri patrati o singura sala, cu inaltime de 5 metri si sistem performant de ventilatie), antrenamentele sunt coordonate de antrenori, iar seara avu disponibile intre 6 si 10 optiuni diferite pentru antrenamente.

• Energizeaza-te si du o viata sanatoasa!

 

 

Fantastic Fit Metalurgie

Informațiile despre partener sunt disponibile doar pentru utilizatorii autentificați. Intră în cont

 

• Această ofertă este valabilă doar prin achiziționarea voucherului YouDeal.ro 


• Voucherul este valabil 90 zile pentru activare/folosire din momentul achiziționării și se poate folosi în funcție de timpul tău și disponibilitatea Fantastic Fit Metalurgie.

• Ai la dispoziție 14 zile timp să te răzgândești și să soliciți banii înapoi fără nici o justificare, vezi Politica de Retur YouDeal.

• Același utilizator poate achiziționa maxim 10 vouchere și poate folosi 10 voucher(e) în nume propriu.

• Voucherele nu sunt nominale și se pot oferi cadou.

• După confirmarea comenzii tale, în maxim 5 minute vei primi voucherul(ele) pe e-mailul cu care te-ai înregistrat și în contul tău personal de pe YouDeal în secțiunea „Comenzile mele”

• După achiziționarea ofertei, serviciul se folosește pe bază de programare telefonică la numărul de telefon primit pe voucherul(ele) de pe e-mail sau din contul tău.

• Pentru a beneficia de ofertă, prezintă la Fantastic Fit Metalurgie COD-ul UNIC de pe voucherul(ele) primit(e) pe e-mail sau în contul tău.

• Pentru mai multe informații despre ofertă scrie-ne la: contact@youdeal.ro sau sună la numărul de telefon: 0754-777.716

Abonamente Kangoo Jumps și/sau Aerobic și acces la Antrenamente Online • Fantastic Fit Metalurgie

Alege abonamentul perfect pentru tine, oferit de Fantastic Fit Metalurgie, ce include Abonament timp de 1 lună, 2 luni sau 3 luni cu ședințe de Kangoo Jumps și/sau Aerobic (Circuit Training, Abs&Butt, HIIT, Abs Training, PUMP, Yoga, Metabolic Workout, Core, Lower Body Workout) și acces la peste 130 antrenamente online. Sala cu cea mai mare diversitate de antrenamente din Iași, cu mai multe opțiuni pentru fiecare interval orar. Fii în formă și obține un tonus de invidiat!
0419 YouDeal_modificari_oferta
Puțin timp rămas Ultimele 24h
Timp rămas/ore
Returnare 14 zile

Îți returnăm banii în 14 zile dacă te răzgândești.

Voucherul în 5 min

Primești voucherul în maxim 5 minute de la confirmarea plății.

70.000 vouchere vândute

Peste 70.000 de vouchere vândute în 7 ani.