• Urologia este specialitatea care se ocupa de diagnosticarea si tratamentul afectiunilor renourinare masculine si feminine (rinichi, uretere, vezica urinara) si ale sistemului reproductiv masculin (testicule, epididim, vas deferent, vezicule seminale, prostata si penis).

• Atunci cand ai probleme la nivelul aparatului urinar este posibil sa fie nevoie sa consulti un medic urolog specializat in astfel de afectiuni.

• Medicii urologi au experienta in diagnosticul si tratamentul medicamentos si chirurgical al unei game variate de afectiuni, de la calculi (pietre) la rinichi, pana la cancer de prostata. Contrar a ceea ce ai putea crede, medicii urologi consulta atat barbati, cat si femei.

• Departamentul de Urologie din cadrul ELYTIS Hospital pune la dispozitie medicii si tehnologia necesara pentru diagnosticarea si tratamentul bolilor ce tin de urologie.

• Tratamentul afectiunilor urologice poate fi medical (de exemplu: in infectiile urinare) sau chirurgical (de exemplu: in adenomul de prostata).

• Echipa medicala de la ELYTIS Hospital este formata din:

-> Dr. Adelina MIRON – medic primar
-> Dr. Viorel Dragoş RADU – medic primar
-> Dr. Bogdan NOVAC – medic primar – INTERVENTII UROLOGIE
-> Dr. Iurie TOMAC – medic primar

• Cand trebuie sa mergi la un consult la urolog? Medicul de familie poate trata afectiuni urinare minore, cum ar fi o infectie urinara. In schimb, iti va recomanda un consult de specialitate urologic atunci cand afectiunea nu se amelioreaza sau cand boala necesita un tratament chirurgical sau de alta natura pe care ti-l poate face doar medicul urolog. Uneori, ca de exemplu in cazul unui cancer de prostata, este nevoie sa fii consultat atat de catre medicul urolog, cat si de catre un medic specialist oncolog.

Pachet ELYTIS UroCare include:

+ Set analize medicale: hemoleucograma completa, PSA + sumar, urocultura ( analizele trebuie facute inaintea examenului clinic )
+ Examen Clinic
+ Ecografie
+ Interpretare analize si Recomandari;
+ Plan tratament;
+ Prescriptii medicale.
*recomandat barbatilor peste 50 ani.

• Urmatoarele semne si simptome sugereaza ca ai o problema la nivelul tractului urinar si necesita un consult la medicul urolog:

-> La Barbati:
+ Mictiuni frecvente - in special noaptea
+ Senzatia imperioasa de urinare ce nu poate fi amanata
+ Pierderi involuntare de urina
+ Urinare dificila cu scaderea presiunii jetului urinar (jetul urinar este slab)
+ Senzatia de urinare incompleta
+ Durere sau usturimi la mictiune
+ Durere lombara (in spate)
+ Durere testiculara, tumefactie sau marirea in dimensiune a testiculului
+ Prezenta sangelui in urina sau sperma
+ Scaderea capacitatii de a obtine sau mentine erectia
+ Scaderea dorintei sexuale
+ Investigarea cauzelor de infertilitate masculina
+ Screening cancer de prostata - daca ai > 50 ani se recomanda efectuarea unui control de rutina

-> La Femei:
+ Senzatia imperioasa de urinare ce nu poate fi amanata
+ Pierderi involuntare de urina
+ Infectii urinare recurente
+ Durere lombara (in spate)
+ Prezenta sangelui in urina

• ELYTIS Hospital are o suprafata totala de 4500 mp si beneficiaza de personal medical de exceptie, tehnologie si echipamente medicale de ultima generatie.

• ELYTIS Hospital dispune de echipament medical performant, facand posibile proceduri complexe. Spitalul include spitalizare de zi, farmacie, sali de tratament si multe sectii specializate pe diverse domenii.

• ELYTIS Hospital a fost certificat conform standardului de calitate SR EN ISO 9001:2008 de catre CERTROM, organism acredit in domeniul certificarii, membru RENAR. * SR EN ISO 9001:2008 este un standard international care reglementeaza modul de organizare si conducere a activitatilor unei firme. Este aplicabil si firmelor care asigura servicii medicale, in conformitate cu cerintele clientului si cerintele de reglementare.

• Toate interventiile realizate aici sunt menite sa asigure cea mai buna calitate a vietii pacientului si persoanelor apropiate acestuia, in paralel cu tratamentele active curative.

• Intreg personalul clinic este instruit in modele de comunicare empatica si suport emotional si poate construi o relatie terapeutica eficienta cu pacientul si familia acestuia.

• Sanatatea ta este darul cel mai frumos al naturii!

 

 

Elytis Hospital

Informațiile despre partener sunt disponibile doar pentru utilizatorii autentificați. Intră în cont

 

• Această ofertă este valabilă doar prin achiziționarea voucherului YouDeal.ro 


• Voucherul este valabil 90 zile pentru activare/folosire din momentul achiziționării și se poate folosi în funcție de timpul tău și disponibilitatea Elytis Hospital.

• Ai la dispoziție 14 zile timp să te răzgândești și să soliciți banii înapoi fără nici o justificare, vezi Politica de Retur YouDeal.

• Același utilizator poate achiziționa maxim 10 vouchere și poate folosi 10 voucher(e) în nume propriu.

• Voucherele nu sunt nominale și se pot oferi cadou.

• După confirmarea comenzii tale, în maxim 5 minute vei primi voucherul(ele) pe e-mailul cu care te-ai înregistrat și în contul tău personal de pe YouDeal în secțiunea „Comenzile mele”

• După achiziționarea ofertei, serviciul se folosește pe bază de programare telefonică la numărul de telefon primit pe voucherul(ele) de pe e-mail sau din contul tău.

• Pentru a beneficia de ofertă, prezintă la Elytis Hospital COD-ul UNIC de pe voucherul(ele) primit(e) pe e-mail sau în contul tău.

• Pentru mai multe informații despre ofertă scrie-ne la: contact@youdeal.ro sau sună la numărul de telefon: 0754-777.716

Pachet Medical UroCare • Elytis Hospital

Alege pachetul UroCare, oferit de Elytis Hospital, ce include un set de analize medicale: (hemoleucogramă completă, PSA + sumar, urocultură ), Examen Clinic, Ecografie, Interpretare analize și Recomandări, Plan tratament și Prescripții medicale. Protejează-te și recâștigă echilibrul sănătății tale!
168 vizualizari
0419 YouDeal_modificari_oferta
Ofertă nouă! Apărută în ultimele 24h
Timp rămas/ore
Returnare 14 zile

Îți returnăm banii în 14 zile dacă te răzgândești.

Voucherul în 5 min

Primești voucherul în maxim 5 minute de la confirmarea plății.

70.000 vouchere vândute

Peste 70.000 de vouchere vândute în 7 ani.