• Nefrologia este ramura medicinei interne care se ocupa cu diagnosticul si tratamentul non-chirurgical al afectiunilor aparatului reno-urinar si al complicatiilor acestora. Terapia de supleare a functiei renale cuprinde: hemodializa, hemofiltrarea, hemodiafiltrarea, hemoperfuzia, ultrafiltrarea izolata, dializa peritoneala, plasmafereza si transplantul renal.

• Majoritatea bolilor ce afectează rinichii nu sunt limitate doar la organ ci mai degraba sunt afectiuni sistemice.

• Rolul nefrologiei este diagnosticarea bolilor rinichilor si tratamentul acestora (medical, dializa) precum si urmarirea pacientilor transplantati renal.

• Mai mult decat atat, majoritatea nefrologilor se considera specializati in tratarea tulburarilor electrolitice si a hipertensiunii. Avand in vedere ca majoritatea bolilor renale sunt cronice, se poate afirma ca nefrologii “imbatranesc” alaturi de pacienții lor.

• Pacientii sunt trimisi la nefrolog pentru un consult de specialitate din diferite motive, ca de exemplu:

+ Insuficienta renala acuta (IRA) – pierderea rapida a functiei renale.
+ Insuficienta renala cronica (IRC) – alt medic a detectat cresteri ale produsilor azotati (creatinina, uree, acid uric, BUN – blood ureea nitrogen, utilizat in USA) in cadrul unor detectari de rutina sau investigarea unei alte afectiuni, semn al declinului functiei renale. Actualmente se foloseste termenul de boala cronica de rinchi (BRC).
+ Hematurie – evidentierea sangelui in urina.
+ Proteinurie – evidentierea proteinelor in urina (albumina fiind una din cele mai importante).
+ Litiaza renala – formare de calculi renali ce se pot localiza in rinichi, uretere, vezica, uretra. Pot fi detectati in cadrul unui consult nefrologic dar acesti pacienti sunt indrumati de urgenta la urolog, tratamentul litiazei (ESWL, nefrolitotomie percutana, chirurgie deschisa) fiind apanajul acestei specialitati.
+ Neoplasm renal (cancer), de obicei carcinom, acesta fiind indrumat catre urolog, tratamentul fiind decis de echipa: urolog, oncolog, radiolog, anatomopatolog.
+ Infectii urinare, recurente sau cronice, inalte (pielonefrite) sau joase (cistite, uretrite).
+ Pacient hipertensiv, al carui tratament antihipertensiv nu da rezultate si la care se suspecteaza o cauza secundara, posibil renala.
+ Tulburari hidroelectrolitice si acidobazice.

• In cadrul Departamentului de Nefroligie al ELYTIS Hospital pacientii beneficiaza de internari de zi pentru diagnosticarea si tratamentul diverselor afectiuni. Consultatiile sunt insotite de investigatii medicale.

Pachetul ELYTIS NefroCare, include:

+ Consult de Specialitate;
+ Ecografie Renala;
+ Electrocardigrama;
+ Analize medicale: hemoleucograma, uree, creatinina, rezerva alcalina, sodiu, potasiu + sumar si urocultura.
+ Interpretare Analize si Recomandari;
+ Plan tratament;
+ Prescriptii medicale.

• ELYTIS Hospital are o suprafata totala de 4500 mp si beneficiaza de personal medical de exceptie, tehnologie si echipamente medicale de ultima generatie.

• ELYTIS Hospital dispune de echipament medical performant, facand posibile proceduri complexe. Spitalul include spitalizare de zi, farmacie, sali de tratament si multe sectii specializate pe diverse domenii.

• ELYTIS Hospital a fost certificat conform standardului de calitate SR EN ISO 9001:2008 de catre CERTROM, organism acredit in domeniul certificarii, membru RENAR. * SR EN ISO 9001:2008 este un standard international care reglementeaza modul de organizare si conducere a activitatilor unei firme. Este aplicabil si firmelor care asigura servicii medicale, in conformitate cu cerintele clientului si cerintele de reglementare.

• Toate interventiile realizate aici sunt menite sa asigure cea mai buna calitate a vietii pacientului si persoanelor apropiate acestuia, in paralel cu tratamentele active curative.

• Intreg personalul clinic este instruit in modele de comunicare empatica si suport emotional si poate construi o relatie terapeutica eficienta cu pacientul si familia acestuia.

• Sanatatea ta este darul cel mai frumos al naturii!

 

 

Elytis Hospital

Informațiile despre partener sunt disponibile doar pentru utilizatorii autentificați. Intră în cont

 

• Această ofertă este valabilă doar prin achiziționarea voucherului YouDeal.ro 


• Voucherul este valabil 45 zile pentru activare/folosire din momentul achiziționării și se poate folosi în funcție de timpul tău și disponibilitatea Elytis Hospital.

• Ai la dispoziție 14 zile timp să te răzgândești și să soliciți banii înapoi fără nici o justificare, vezi Politica de Retur YouDeal.

• Același utilizator poate achiziționa maxim 10 vouchere și poate folosi 10 voucher(e) în nume propriu.

• Voucherele nu sunt nominale și se pot oferi cadou.

• După confirmarea comenzii tale, în maxim 5 minute vei primi voucherul(ele) pe e-mailul cu care te-ai înregistrat și în contul tău personal de pe YouDeal în secțiunea „Comenzile mele”

• După achiziționarea ofertei, serviciul se folosește pe bază de programare telefonică la numărul de telefon primit pe voucherul(ele) de pe e-mail sau din contul tău.

• Pentru a beneficia de ofertă, prezintă la Elytis Hospital COD-ul UNIC de pe voucherul(ele) primit(e) pe e-mail sau în contul tău.

• Pentru mai multe informații despre ofertă scrie-ne la: contact@youdeal.ro sau sună la numărul de telefon: 0754-777.716

Pachet Medical NefroCare • Elytis Hospital

Alege pachetul NefroCare, ce include: Consult de Specialitate, Ecografie Renală, Electrocardigrama, un Set de Analize Medicale specifice, Interpretare Analize și Recomandări, Plan tratament și Prescripții medicale. Elytis Hospital te ajută să ai grijă de rinichii tăi!
0419 YouDeal_modificari_oferta
Ofertă nouă! Apărută în ultimele 24h
Timp rămas/ore
Returnare 14 zile

Îți returnăm banii în 14 zile dacă te răzgândești.

Voucherul în 5 min

Primești voucherul în maxim 5 minute de la confirmarea plății.

70.000 vouchere vândute

Peste 70.000 de vouchere vândute în 7 ani.