• Endocrinologia este o specialitate medicala ce urmareste diagnosticul si tratamentul specific al patologiei glandelor endocrine si a tulburarilor hormonale.

• Dezvoltarea endocrinologiei este strans legata de progresul recent al stiintei astfel ca in ultimul secol si jumatate intelegerea mecanismelor de reglare a sistemului endocrin si explorarile functionale si imagistice ale sistemului endocrin au intregistrat progrese uriase.

• Sistemul endocrin include glandele endocrine: tiroida, hipofiza, paratiroide, suprarenale, pancreasul endocrin si gonadele.

• Patologia endocrina este foarte frecvent intalnita si foarte variata, cuprinzand o gama larga de afectiuni ce pot fi intalnite la orice varsta, dintre care:

+ Patologia tiroidiana este reprezentata de: hipo si hiperfunctia, patologia autoimuna tiroidiana, patologia tiroidiana, nodulii tiroidieni, cancerele tiroidiene;
+ Tulburarile metabolismului fosfo-calcic, osos si al vitaminei D;
+ Tulburarile de ciclu menstrual, excesul de pilozitate (hirsutism), infertilitate feminina;
+ Tulburarile legate de menopauza;
+ Disfunctiile erectile, tulburarile de sexualizare, infertilitate masculina;
+ Hipertensiunea de cauza endocrina;
+ Excesul ponderal de cauza endocrina sau scaderea ponderala inexplicabila;
+ Tulburarile de crestere;

• Pentru diagnosticul afectiunilor endocrine sunt necesare evaluari hormonale specifice, evaluari imagistice: ecografie tiroidiana, osteodensitometrie, scintigrafie, RMN cranio-cerebral, CT glande suprarenale.

• La ELYTIS Hospital veti gasi o echipa alcatuita din medici cu inalta pregatire profesionala, care trateaza cu maxima responsabilitate sanatatea ta. In completare, echipamente ultra-performante care ajuta la un diagnostic corect.

Pachetul EndoCare - Osteoporoza, include:
+ Consult de Specialitate;
+ Analize Medicale: bilant fosfo-calcic ( calciu total, calciu ionic, fosfat, Mg );
+ BMD-DXA 3 segmente;
+ Interpretare Analize si Recomandari;
+ Plan tratament ( daca este cazul );
+ Prescriptii Medicale.

Pachetul EndoCare - Diabet, include:
+ Consult de Specialitate;
+ Masurarea Tensiunii Arteriale;
+ Electrocardiograma;
+ Examinare fund ochi;
+ Consiliere nutritionala;
+ Analize Medicale: hemoleucograma completa, colesterol ( total, LDL, HDL ), trigliceride, glicemie, hemoglobina glicozilata, uree, creatinina, TGO si TGP;
+ Interpretare Analize si Recomandari;
+ Plan tratament ( daca este cazul );
+ Prescriptii Medicale.

Pachetul EndoCare - Tiroida, include:
+ Consult de Specialitate;
+ Ecografie Tiroida;
+ Set Analize Medicale: hemoleucograma completa, TSH, FT4, Ac. anti-TPO, TGO, TGP, bilant fosfo-calcic ( calciu total, calciu ionic, fosfat, Mg );
+ Consiliere Nutritionala;
+ Interpretare Analize si Recomandari;
+ Plan tratament ( daca este cazul );
+ Prescriptii Medicale.

• Consultul endocrinologic este util in supravegherea sanatatii, in depistarea si tratarea afectiunilor ce tin de tulburari hormonale (tiroida, gonade, hipofiza, etc.);

• ELYTIS Hospital are o suprafata totala de 4500 mp si beneficiaza de personal medical de exceptie, tehnologie si echipamente medicale de ultima generatie.

• ELYTIS Hospital dispune de echipament medical performant, facand posibile proceduri complexe. Spitalul include spitalizare de zi, farmacie, sali de tratament si multe sectii specializate pe diverse domenii.

• ELYTIS Hospital a fost certificat conform standardului de calitate SR EN ISO 9001:2008 de catre CERTROM, organism acredit in domeniul certificarii, membru RENAR. * SR EN ISO 9001:2008 este un standard international care reglementeaza modul de organizare si conducere a activitatilor unei firme. Este aplicabil si firmelor care asigura servicii medicale, in conformitate cu cerintele clientului si cerintele de reglementare.

• Toate interventiile realizate aici sunt menite sa asigure cea mai buna calitate a vietii pacientului si persoanelor apropiate acestuia, in paralel cu tratamentele active curative.

• Intreg personalul clinic este instruit in modele de comunicare empatica si suport emotional si poate construi o relatie terapeutica eficienta cu pacientul si familia acestuia.

• Fii la zi cu serviciile si analizele medicale endocrinologice!

 

 

Elytis Hospital

Informațiile despre partener sunt disponibile doar pentru utilizatorii autentificați. Intră în cont

 

• Această ofertă este valabilă doar prin achiziționarea voucherului YouDeal.ro 


• Voucherul este valabil 90 zile pentru activare/folosire din momentul achiziționării și se poate folosi în funcție de timpul tău și disponibilitatea Elytis Hospital.

• Ai la dispoziție 14 zile timp să te răzgândești și să soliciți banii înapoi fără nici o justificare, vezi Politica de Retur YouDeal.

• Același utilizator poate achiziționa maxim 10 vouchere și poate folosi 10 voucher(e) în nume propriu.

• Voucherele nu sunt nominale și se pot oferi cadou.

• După confirmarea comenzii tale, în maxim 5 minute vei primi voucherul(ele) pe e-mailul cu care te-ai înregistrat și în contul tău personal de pe YouDeal în secțiunea „Comenzile mele”

• După achiziționarea ofertei, serviciul se folosește pe bază de programare telefonică la numărul de telefon primit pe voucherul(ele) de pe e-mail sau din contul tău.

• Pentru a beneficia de ofertă, prezintă la Elytis Hospital COD-ul UNIC de pe voucherul(ele) primit(e) pe e-mail sau în contul tău.

• Pentru mai multe informații despre ofertă scrie-ne la: contact@youdeal.ro sau sună la numărul de telefon: 0754-777.716

Pachete Medicale EndoCare • Elytis Hospital

Alege pachetul de care ai nevoie, oferit de Elytis Hospital, ce include: Osteoporoză, Diabet sau Tiroidă cu Interpretare, Recomandări și Plan Tratament. Depistează la timp eventualele probleme și ai grijă de sănătatea ta, pentru că este cea mai de preț!
0419 YouDeal_modificari_oferta
Ofertă nouă! Apărută în ultimele 24h
Timp rămas/ore
Returnare 14 zile

Îți returnăm banii în 14 zile dacă te răzgândești.

Voucherul în 5 min

Primești voucherul în maxim 5 minute de la confirmarea plății.

70.000 vouchere vândute

Peste 70.000 de vouchere vândute în 7 ani.