• Alergologia este o specialitate medicala care se ocupa cu studierea, diagnosticarea si tratarea bolilor alergice. Este bine cunoscut faptul ca sistemul nostru imunitar reactioneaza diferit la contactul cu multitudinea de substante, produsi chimici, biologici, pe cale aeriana, digestiva si cutanata. Mucegaiul, polenul, acarienii si anumite substante chimice sau alimente, care in mod normal sunt inofensive pentru majoritatea oamenilor, altora le pot provoca reactii neplacute si mai ales, le pot pune viata in pericol. Bolile alergice au devenit foarte frecvente. In anul 2015 s-a estimat ca aproximativ 20% din populatia mondiala sufera de alergii, cu precadere adolescentii si copiii.

• Peste 90% dintre alergii sunt cauzate doar cateva alimente: laptele de vaca, oua, grau, soia, arahide sau peste. Factorii de si din mediu, produsele chimice de sinteza sunt si ele raspunzatoare de o buna parte dintre aceste alergii. Principalele produse sunt urmatoarele: medicamente, produse cosmetice, veninuri de animale si insecte, polen, praf, par de animale. Daca aveti cel putin unul dintre simptomele de mai jos, este nevoie sa veniti la cabinetul de alergologie de aici pentru un consult alergologic amanuntit sau sa faceti o programare in formularul de mai jos pentru a lasa medicul specialist sa trateze aceste probleme.

• Principalele simptome ale pacientilor care se confrunta cu alergiile respiratorii sunt:
+ Mancarime de nas;
+ Stranut repetat;
+ Nas infundat;
+ Rinoree apoasa.

• Medicii specialisti in alergologie sustin ca aceste tipuri de alergii respiratorii pot aparea fie zi de zi, fie sezonier, in functie de prezenta alergenului. Cei mai frecventi alergeni respiratori sunt acarienii, polenul si parul de la animalele de companie. Exista bineinteles si alergii alimentare care se manifesta extrem de rapid, imediat dupa ingerarea alimentului care contine substanta la care persoana respectiva este alergica. Acestea sunt mai periculoase decat alergiile respiratorii, deoarece se manifesta mai agresiv, prin greata, varsaturi, diaree si uneori chiar si prin soc anafilactic (scadere de tensiune arteriala). Printre cei mai cunoscuti alergeni alimentari se regasesc: laptele de vaca, ouale, alunele, arahidele si soia.

• Pentru ca alergiile sa poata fi tratate, bineinteles ca ele trebuie mai intai identificate. Un diagnostic corect care se va stabili in urma unui consult de alergologie este foarte important, deoarece ii va permite medicului alergolog sa aleaga o interventie terapeutica in functie de alergia de care suferiti.

• Consultatia include pe langa evaluarea fizica si o atenta investigare anamnestica a istoricului pacientului in ceea ce priveste tratamentele anterioare, antecedentele de reactii alergice, stabilirea unor expuneri anterioare, stabilirea unor factori potentiali declansatori, stabilirea altor afectiuni asociate de care este posibil sa sufere pacientul, evaluarea de risc individual.

• Alergologia este specialitatea care are ca obiectiv sa ofere tratamentul potrivit pacientului care are o suferinta produsa prin dereglarea unor mecanisme fine si complicate.

• Acest lucru se traduce prin utilizarea de modalitati diferite si individualizate de investigare, diagnosticare si tratare pentru numeroase boli.

• Medicul alergolog va stabili un plan de interventie pentru a elimina sau reduce aparitia sau frecventa episoadelor alergice.

• Alergologia si imunologia clinica reprezinta o parte dintre domeniile medicale care beneficiaza de descoperirea de noi mecanisme, dezvoltarea de noi posibilitati de diagnostic pentru stabilirea cu exactitate a diagnosticului, astfel incat tratamentul sa fie personalizat nevoilor pacientului.

• La ELYTIS Hospital veti gasi o echipa alcatuita din medici cu inalta pregatire profesionala, care trateaza cu maxima responsabilitate sanatatea ta. In completare, echipamente ultra-performante care ajuta la un diagnostic corect.

Pachetul AlergoCare, include:
+ Consultatie alergologie si imunologie clinica
+ Testare alergologica alergeni respiratori / alimentari / de contact / anestezice stomatologice - 14 alergeni
+ Analize Medicale: hemoleucograma completa, IgE
+ Interpretare Analize si Recomandari;
+ Plan tratament ( daca este cazul );
+ Prescriptii Medicale.

• ELYTIS Hospital are o suprafata totala de 4500 mp si beneficiaza de personal medical de exceptie, tehnologie si echipamente medicale de ultima generatie.

• ELYTIS Hospital dispune de echipament medical performant, facand posibile proceduri complexe. Spitalul include spitalizare de zi, farmacie, sali de tratament si multe sectii specializate pe diverse domenii.

• ELYTIS Hospital a fost certificat conform standardului de calitate SR EN ISO 9001:2008 de catre CERTROM, organism acredit in domeniul certificarii, membru RENAR. * SR EN ISO 9001:2008 este un standard international care reglementeaza modul de organizare si conducere a activitatilor unei firme. Este aplicabil si firmelor care asigura servicii medicale, in conformitate cu cerintele clientului si cerintele de reglementare.

• Toate interventiile realizate aici sunt menite sa asigure cea mai buna calitate a vietii pacientului si persoanelor apropiate acestuia, in paralel cu tratamentele active curative.

• Intreg personalul clinic este instruit in modele de comunicare empatica si suport emotional si poate construi o relatie terapeutica eficienta cu pacientul si familia acestuia.

• Sa iti doresti sa fi sanatos este o parte din sanatate!

 

 

Elytis Hospital

Informațiile despre partener sunt disponibile doar pentru utilizatorii autentificați. Intră în cont

 

• Această ofertă este valabilă doar prin achiziționarea voucherului YouDeal.ro 


• Voucherul este valabil 90 zile pentru activare/folosire din momentul achiziționării și se poate folosi în funcție de timpul tău și disponibilitatea Elytis Hospital.

• Ai la dispoziție 14 zile timp să te răzgândești și să soliciți banii înapoi fără nici o justificare, vezi Politica de Retur YouDeal.

• Același utilizator poate achiziționa maxim 10 vouchere și poate folosi 10 voucher(e) în nume propriu.

• Voucherele nu sunt nominale și se pot oferi cadou.

• După confirmarea comenzii tale, în maxim 5 minute vei primi voucherul(ele) pe e-mailul cu care te-ai înregistrat și în contul tău personal de pe YouDeal în secțiunea „Comenzile mele”

• După achiziționarea ofertei, serviciul se folosește pe bază de programare telefonică la numărul de telefon primit pe voucherul(ele) de pe e-mail sau din contul tău.

• Pentru a beneficia de ofertă, prezintă la Elytis Hospital COD-ul UNIC de pe voucherul(ele) primit(e) pe e-mail sau în contul tău.

• Pentru mai multe informații despre ofertă scrie-ne la: contact@youdeal.ro sau sună la numărul de telefon: 0754-777.716

Pachet Medical AlergoCare • Elytis Hospital

Alege pachetul AlergoCare, pus la dispoziție de Elytis Hospital, ce include: Consultație alergologie și imunologie clinică, Testare alergologică alergeni respiratori, alimentari, de contact și anestezice stomatologice ( 14 alergeni ) și Analize Medicale. Analize esențiale pentru sănătatea ta!
0419 YouDeal_modificari_oferta
Ofertă nouă! Apărută în ultimele 24h
Timp rămas/ore
Returnare 14 zile

Îți returnăm banii în 14 zile dacă te răzgândești.

Voucherul în 5 min

Primești voucherul în maxim 5 minute de la confirmarea plății.

70.000 vouchere vândute

Peste 70.000 de vouchere vândute în 7 ani.