Recenzii (1)

5 out of 5
5 din 5 stele
  • Ana-Maria Ferdean
    Achiziție verificată
    5 out of 5

    O experienta minunata, am optat pt un tratament facial complet. Sunt foarte multumita, Emilia este o profesionista. Cu siguranta voi reveni!

 

• Alege să previi îmbătrânirea, să reintineresti tenul, să estompezi ridurile, să scapi de acnee, cicatrici sau pete pigmentare cu pachetele oferite de Salonul Ciornea Anca PMU Academy si efectuate de Mester Emilia, ce includ:

-> Tratament Facial Antirid
Etapele tratamentului: Demachiere, Tonifiere, Gomaj sau Peeling superficial, Ultrasunete/ Radiofrecvență/Lifting/Masaj facial, Mască, Cremă.
Durata tratamentului: 60-90 Minute

-> Tratament Facial Microneedling;
Etapele tratamentului: Demachiere, Tonifiere, Gomaj sau Peeling superficial, Dezinfectarea tenului, Microneedling, Cryo, Mască, Cremă.
Durata tratamentului: 60-90 Minute

-> Tratament Facial Acnee/Cicatrici;
Etapele tratamentului: Demacheiere, Tonifierea, Gomaj enzimatic sau Peeling superficial, Aburi, Extragerea comedoanelor, Cryo, Mască, Cremă.
Durata tratamentului: 60-90 Minute

-> Tratament Facial Pete Pigmentare;
Etapele tratamentului: Demachiere, Tonifiere, Gomaj sau Peeling superficial, Ultrasunete/ Radiofrecvență/Lifting/Masaj Facial, Mască, Cremă.
Durata tratamentului: 60-90 Minute

• Despre Tratamentul Antirid: Elementul fundamental în toate tratamentele anti-aging și combaterea ridurilor este acidul Hialuronic.

Fiola cu Hyaluronic acid 3% are funcția de:
+ a mentine nivelul optim de hidratare a țesuturilor;
+ a evita pierderea elasticității;
+ de a favoriza productia de colagen și elastină;
+ de a netezi ridurile;
+ de a stimula circulația periferică;
+ de a revigora ciclurile celulare.

Procesele care stau la baza unui tratament cosmetic:
+ Demachierea: Alegerea produselor demachiante va fi făcută în funcție de natura tenului: lapte pentru un ten uscat sau normal, iar pentru tenurile grase, seboreice, emulsii spumoase specifice. Aceste produse nu trebuie să pătrundă în piele, ci numai să dizolve și să antreneze fardul, impuritățile, secrețiile pielii, praful, deșeurile cutanate etc.
+ Tonifierea: Tonifierea tenului constă în aplicarea unei loțiuni fără alcool. Procedeul de tonifiere constă în ștergerea, hidratarea tuturor tenurilor cu loțiuni tonice în vederea hidratării, a tonifierii țesuturilor feței.
+ Gomajul: Gomajul este un alt procedeu de curățire prin care se îndepărtează de pe suprafața pielii celulele moarte și surplusul de sebum. Gomajul mecanic sau trifazic constă în aplicarea unei pelicule cu conținut pe suprafața facială în vederea frictionarii mecanice cu pulpele degetelor. În cazurile tenurilor cu acnee se folosesc gomaje enzimatice care se aplică cu pensula ,apoi se șterg cu dischete pentru a nu împrăștia infecția. Gomajul este indicat tenurilor grase pentru a ușura absorbția cutanată.
+ Peelingul: este un gomaj mai puternic, care, efectuat corect, îmbunătățește aspectul pielii. Peelingul ameliorează aspectul cicatricelor, inclusiv cele lăsate de acnee, îndepărtând stratul superficial al pielii. Peelingurile sunt recomanadate doar în perioadele fără soare puternic, din toamnă până în primăvară.
+ Expunerea la aburi: Durata băii de abur va fi în funcție de natura tenului:
-5 minute pentru tenul normal;
-10 minute pentru ten uscat;
-15 minute pentru ten gras:
-până la 20 de minute în cazul tenului deshidratat, deoarece efectul de hidratare al vaporilor se realizează printr-o expunere mai prelungită.
Prin baia de aburi se urmărește înmuierea stratului cornos și dilatarea porilor pentru a ușura operațiunea de extragere a comedoanelor. Acțiunea aburilor are și un efect de hrănire, producând o vasodilatație periferică, o activare a circulației sanguine, ceea ce duce la hrănirea țesuturilor. În cabinetele cosmetice aburul să realizează cu ajutorul Vapoforului. aparat care emite vapori de apă a căror intensitate poate fi reglată în funcție de necesități.
Vapoforul completează operațiunea de curățare astfel încât, condensarea vaporilor pe față să îndepărtează și eventualele urme de impurități, fard sau demachiant care au mai rămas pe piele.
+ Extragerea comedoanelor: Extragerea comedoanelor presupune extragerea pastei seboreice din pori.
Această operație se efectuează prin aplicarea de pansament steril pe pulpele degetelor de jos în sus, cu eliminarea completă a pulpii și rădăcinii comedonului. Se începe cu zona nazală, geniana, bărbie, frunte. După extracție se efectuează dezinfectarea locurilor în care să realizat extracția, cu o soluție alcolica cu un bețișor. Comedonul se localizează în porii caracteristici tenului uscat.
Extragerea comedoanelor este precedată de o baie de abur în vederea dilatării porilor, în timpul acestei operațiuni sursa de lumină trebuie să fie intensă. Comedoanele se presează între degetele index de la ambele mîini, învelite în tifon
+ Masajul facial: Procesul de hrănire se realizează prin aplicarea unor creme adecvate tipului de ten, cu substanțe active care se absorb în țesuturile feței. Acest procedeu realizează o gresare a pielii iar masajul facial, masajul gâtului și al decolteului realizează menținerea tonusului muscular.

+ Folosirea aparatului cosmetic
A.Ultrasunte
Combină cosmetica profesională cu ultrasunetele! Aceasta fost special creată de profesioniștii în domeniu pentru îmbunătățirea tratamentelor profesionale în cabinetele cosmetice.
Ultrasunetele sunt partenerul ideal al saloanelor în tratamente pentru introducerea substanțelor active în piele, pentru regenerarea țesuturilor sau pentru sterilizare după tratamente.
Modulul cu ultrasunete permite introducerea substanțelor liposolubile și hidrosolubile la nivelul celulelor pielii.
Este unul dintre aparatele cosmetice ale secolului XXI cu cele mai multe modalități de utilizare.
B.Radiofrecvență
Radiofrecvență facială este una dintre noile tehnologii folosite în tratamentele faciale anti-îmbătrânire. Acest lucru se datorează beneficiilor evidente încă de la prima ședință de tratament prin radiofrecvență tripolară facială.
C.Cryo: Ideal de efectuat înainte de nuntă sau petreceri.

Beneficii:
+ În 10 minute, îți conferă o piele energizată și luminoasă;
+ Ajută la tratarea inflamației cearcănelor;
+ Contribuie la reducerea vârstei biologice a tenului;
+ Micșorează porii;
+ Stimulează producția de elastină și colagen;
+ Singurul tratament care se poate aplica și peste machiaj
+ Acționează asupra zonei ochilor, conferind tonus pleoapei superioare;
+ Ajută la reducerea cuperozei și a rozaceei, la vindecarea eczemelor, dermatitelor și ameliorează psoriazisul;

Microneedling:
+ Pielea este expusă permanent la factorii nocivi din atmosferă și de aceea, îngrijirea este esențială dacă vrei să-ți menții un chip frumos, luminos, catifelat, hidratat.
+ Tratamentele noastre faciale contribuie la o stare de sănătate optimă a tenului tău și îți oferă beneficii multiple.
+ Microneedlingul este numit și mezoterapie fracționată și este recomandat tuturor tipurilor de piele și poate fi folosit cu succes pe întreg corpul: față, gât, decolteu, mâini, cearcăne sau zone extinse de pe corp, în cazul vergeturilor și a pielii lipsite de tonus, etc.
+ Tratamentul poate fi aplicat și la nivelul zonelor mai sensibile, conturul ochilor, al nasului și al buzelor. Ridurile fine de expresie se diminuează până la dispariție.

Indicații pentru Microneedling:
+ Piele palidă și lipsită de viață.
+ Linii fine și riduri;
+ Riduri de expresie;
+ Cicatrici post-acnee;
+ Pori dilatați;
+ Cicatrici mari și arsuri;
+ Vergeturi și cicatrici;
+ Căderea părului;
+ Zonele de hiperpigmentație;
+ Pielea flască din zona gâtului și decolteului;
+ Celulită.

Despre Microneedling:
+ Microneedlingul este procedura ce oferă o îmbunătățire generală a tenului, tonifiere, hidratare intensă și estomparea a ridurilor, ameliorarea petelor, lifting facial și iluminare.
+ Microneedling-ul este o procedură estetică ce folosește un dispozitiv sub forma de stilou, care are foarte multe ace fine care perforează pielea.
+ Prin crearea acestor înțepături fine se produc mici leziuni invizibile cu ochiul liber care ajută produsele să între mai profund în piele. Rezultatele sunt mai eficiente în proporție de 90%.
+ Acele mici leziuni obligă organismul să producă mai mult colagen pentru a se regenera.
+ Este recomandat persoanelor care doresc o îmbunătățire majoră asupra ridurilor, cicatricilor post acnee, pentru pete, cearcăne, hidratare intensă, pori dilatați.
+ Rezultate vizibile după prima ședință.
+ După tratament este posibil ca pielea să rămână roșie, timp de o zi două și să se descuameze pe parcursul urmatorelor zile.
+ În funcție de zonă și problema tratată se pot recomanda cure de câte 4,6 tratamente la interval de 3 săptămâni.
+ Soarele nu este recoamndat în următoarele zile, perioada fiind influențată de profunzimea cu care se lucrează.
+ Acele se pot introduce între 0,25 și 2,5 mm în piele.
+ În funcție de problemă pe care o tratăm se utilizează diferite fiole.
+ Masca: Hrănirea se completează cu aplicarea unei măști cosmetice hrănitoare.
+ Crema de zi: La finalul tratementului se aplică diferite creme pentru hidratare, tonere sau pentru protecția solară, dacă procedura a fost făcută în tipul zilei. Apoi veți primi recomandări cum să vă ingijiti pielea în continuare și vă va recomanda anumite produse cometice.

• Misiunea Salonului Ciornea Anca PMU Academy este de a evidenția frumusețea și de a reda încrederea în sine prin tehnici și produse de excepție!

• Salonului Ciornea Anca PMU Artist așteaptă cu servicii de calitate, cu produse excepționale, cu zâmbetul pe buze într-o atmosferă prietenoasă și relaxantă!  

• Alege de pentru fii mereu !

 

 

Ciornea Anca PMU Academy

Informațiile despre partener sunt disponibile doar pentru utilizatorii autentificați. Intră în cont

 

• Această ofertă este valabilă doar prin achiziționarea voucherului YouDeal.ro 


• Voucherul este valabil 90 zile pentru activare/folosire din momentul achiziționării și se poate folosi în funcție de timpul tău și disponibilitatea Ciornea Anca PMU Academy.

• Ai la dispoziție 14 zile timp să te răzgândești și să soliciți banii înapoi fără nici o justificare, vezi Politica de Retur YouDeal.

• Același utilizator poate achiziționa maxim 5 vouchere și poate folosi 5 voucher(e) în nume propriu.

• Voucherele nu sunt nominale și se pot oferi cadou.

• După confirmarea comenzii tale, în maxim 5 minute vei primi voucherul(ele) pe e-mailul cu care te-ai înregistrat și în contul tău personal de pe YouDeal în secțiunea „Comenzile mele”

• După achiziționarea ofertei, serviciul se folosește pe bază de programare telefonică la numărul de telefon primit pe voucherul(ele) de pe e-mail sau din contul tău.

• Pentru a beneficia de ofertă, prezintă la Ciornea Anca PMU Academy COD-ul UNIC de pe voucherul(ele) primit(e) pe e-mail sau în contul tău.

• Pentru mai multe informații despre ofertă scrie-ne la: contact@youdeal.ro sau sună la numărul de telefon: 0754-777.716

Tratament Riduri Profunde, Acnee, Pete Pigmentare și Terapia Microneedling • Ciornea Anca PMU Academy

Pachetul oferit de Salonul Ciornea Anca PMU Academy include un Fratament Facial Antirid, Antiacneic, împotriva petelor pigmentare și o Terapie Microneedling pentru ca pielea palidă, cu riduri de expresie și lipsită de fermitate să fie îmbunătățită și reîntinerită! Alege să crești elasticitatea pielii și să îi îmbunătățești textura cu tratamentele de ultimă generație, efectuate de tehnicianul Meșter Emilia!
5 out of 5
1 recenzii
3179 vizualizari
0419 YouDeal_modificari_oferta
Ofertă populară! Peste 1000 vizualizări
Timp rămas/ore
Returnare 14 zile

Îți returnăm banii în 14 zile dacă te răzgândești.

Voucherul în 5 min

Primești voucherul în maxim 5 minute de la confirmarea plății.

70.000 vouchere vândute

Peste 70.000 de vouchere vândute în 7 ani.