Recenzii (1)

5 out of 5
5 din 5 stele
  • Alex
    Achiziție verificată
    5 out of 5

    Mulțumită de procedura și salon

 

• Tu alegi ziua și ora la care să folosești voucherul;

• Descoperă cum poți avea un ten mereu tânăr cu pachetul oferit de Salon Mstudio by Andrei Maier, ce include: Tratament hidrodermabraziune și oxigen hiperbaric;

• Pregătește-ți tenul pentru temperaturile ce cresc simțitor și oferă-i îngrijirea de care are nevoie acum, primăvara, cu următoarele tratamente cosmetice recomandate de noi:

-> Hidrodermabraziunea:
+ Este un procedeu non-invaziv, non-chirurgical;
+ Curăță, exfoliază și hidratează tenul;
+ Elimină ridurile și liniile fine;
+ Curăță porii;
+ Elimină punctele negre fără a leza zona așa cum se întâmplă în cazul extracțiilor manuale.
+ Este o nouă tehnologie de curățare și exfoliere a pielii pentru eliminarea celulelor moarte și a hiperpigmentarii( pete și culoare neuniforma a tenului).
+ Ceea ce face ca procedura să fie mai puțin dureroasă iar iritația pielii nu mai există. Exfolierea se face astfel într-o manieră eficientă și fără efort.
+ Această procedura se adresează mai ales persoanelor cu tenul sensibil. Folosind acest tip de exfoliere, persoanele cu un ten sensibil vor scăpa de toate acele efecte mai puțin plăcute experiementate cu alte tratamente, hidrodermabraziunea fiind un procedeu delicat cu pielea tocmai datorii apei.
+ Hidrodermabraziuna poate fi folosită și de persoanele care își doresc să aibă un ten strălucitor și vizibil întinerit după numai o ședința.
+ Specialiștii confirmă că acest tip de tratament facilitează asimiliarea produselor dermatocosmetice. În funcție de problemele tenului pot fi administrate diverse tratamente precum vitamina C pentru prevenirea îmbătrânirii, acild salicilic pentru ten gras și acnee, etc.

-> Oxigen hiperbaric cu OxySpray:
+ Redă tonusul și elasticitatea pielii;
+ Diminuează ridurile și liniile fine;
+ Tratament NON-invaziv fără efecte secundare;
+ Efect AntiAging;
+ Reducerea petelor hiperpigmentare.

Beneficiile tratamentului cu Oxigen Hiperbaric:
+ Tratamentul facial cu Oxigen Hiperbaric este folosit în cele mai exclusiviste clinici din lume;
+ Acest tratament a devenit popular în toate centrele de frumusețe ale marilor vedete;
+ Oxigenul Hiperbaric este tratamentul pe care îl folosește și Madonna pentru a avea un ten mai tânăr, mai luminos;
+ Tratamentul este non-invaziv, tratează ridurile și este revoluționar;
+ Oxigenul Hiperbaric înlocuiește cu succes tratamentele invazive cu substanțe injectabile;
+ Pielea se hidratează și capătă prospețime;
+ Vei avea un ten mai tânăr și mai ferm;
+ Rezultatele sunt vizibile încă de la prima ședința;
+ Oxigenul Hiperbaric este considerat o "fântână" a tinereții;
+ Efectele de reîntinerire sunt uimitoare.
+ Tratamentul cu Oxigen Hiperbaric este un tratament facial utilizat în cele mai exclusiviste clinici și centre de frumusețe din lume.
+ Principiul de funcționare se bazează pe infuzia cu oxigen în profunzime, în straturile dermale ale tenului.
+ Tratamentul este unul revoluționar, non-invaziv destinat tratării ridurilor, acesta înlocuind cu succes tradiționalele tratamente invazive cu substanțe active injectabile precum Botox, Acid Hialuronic.
+ Prin infuzia de oxigen hiperbaric se suplimentează direct, din exterior și fără ace medicale necesarul de oxigen al dermului, restabilind astfel elasticitatea, fermitatea, vitatlitatea și luminozitatea specifică unui ten tânăr și îngrijit.
+ Oxigenul hiperbaric se infuzează concomitent cu substanțe medicale active ce pătrund până în cel mai profund strat al pielii.
+ Pielea se hidratează, capătă prospețime, devine mai fermă. În timpul acestui proces, se stimulează și producerea de colagen și elastină, se distrug radicalii liberi care îmbătrânesc pielea, iar efectele se văd instant.
+ Apa și oxigenul sunt elemente de care avem nevoie constant pentru regenerarea celulelor, pentru reconstrucția și revitalizarea organismului.

M Studio by Andrei Maier este un salon de înfrumusețare special, un loc unde clienții se pot bucura, în primul rând, de servicii de bună calitate realizate cu mult drag de către echipă.

• La M Studio by Andrei Maier găsești servicii de: Frizerie, Coafor, Cosmetică, Masaj, Manichiură, Machiaj, iar cu ajutorul produselor profesionale îți vor pune în valoare și îți vor proteja frumusețea.

• Alege să ai un ten mereu tânăr, elastic și frumos!

 

 

Mstudio by Andrei Maier

Informațiile despre partener sunt disponibile doar pentru utilizatorii autentificați. Intră în cont

 

• Oferta este valabilă doar prin achiziționarea voucherului YouDeal.ro! 

• Voucherul trebuie activat ( prima programare ) în maximum 14 zile din momentul achiziționării și este valabil 1 Lună ( 30 zile ) din momentul activării; 

• Ai la dispoziție 14 zile să te răzgândești și să soliciți banii înapoi fără nici o justificare, vezi Politica de Retur YouDeal 

• Același utilizator poate achiziționa maxim 5 vouchere și le poate folosi pe toate în nume propriu; 

• Voucherele se pot oferi cadou; 

• După confirmarea comenzii tale vei primi voucherele pe e-mailul cu care te-ai înregistrat și în contul tău personal de pe YouDeal la secțiunea „Comenzile mele”; 

• După achiziționarea ofertei, voucherul se folosește pe bază de programare telefonică la numărul de telefon primit pe voucherul de pe e-mail sau din contul tău; 

• Pentru a beneficia de ofertă, prezintă la cabinet Mstudio by Andrei Maier voucherul printat sau direct de pe telefon; 

• Pentru mai multe informații despre ofertă scrie-ne la: contact@youdeal.ro sau sună la numărul de telefon: 0754-777.716

 

Tratament Hidrodermabraziune și Oxigen Hiperbaric • Salon Mstudio by Andrei Maier

Pachetul oferit de Salon Mstudio by Andrei Maier include tratament Hidrodermabraziune și Oxigen Hiperbaric pentru un ten elastic, mai tânăr și mai hidratat. Alege să îți cureți tenul în profunzime și să îl hidratezi pentru a avea un ten mereu sănătos și frumos. Descoperă elixirul tinereții!
5 out of 5
1 recenzii
1596 vizualizari
0419 YouDeal_modificari_oferta
Ofertă populară! Peste 1000 vizualizări
Timp rămas/ore
Returnare 14 zile

Îți returnăm banii în 14 zile dacă te răzgândești.

Voucherul în 5 min

Primești voucherul în maxim 5 minute de la confirmarea plății.

70.000 vouchere vândute

Peste 70.000 de vouchere vândute în 7 ani.