• Tu alegi ziua și ora la care să folosești voucherul;

• Ai grijă de zâmbetul tău cu pachetul oferit de Dental Office Club, ce include:

-> Optiunea 1: Pachet Îngrijire Dentară- AirFlow -> Consultație, Plan de tratament, Igienizare profesională: AirFlow*, Fluorizare.

*Pe parcursul tratamentului cu AirFlow se proiecteaza un jet controlat de aer, apa si microparticule de bicarbonat de sodiu, pe toata suprafata dintilor, mai exact intre dinti si baza dintelui sau in zone greu de igienizat (punti, implanturi dentare, aparate ortodontice, etc). Ca urmare, toate petele pigmentare si orice urma de placa dentara dispar aproape in totalitate, inclusiv din spatiile interdentare greu accesibile. In urma acestei proceduri, pacientilor nu le sunt lezate smaltul sau tesuturile gingivale, scopul tehnologiei Air Flow fiind doar de inlaturarea depunerilor, a placii bacteriene si a petelor cauzate de nicotina si alimente

-> Optiunea 2: Pachet Îngrijire Dentară + Albire -> Consultație, Plan de tratament, Igienizare profesională: detartraj cu ultrasunete și periaj profesional, Albire dentară în-office*, Fluorizare.
* Albire dentară în-office cu gel, în care se poate aplica de până la 4 ori, în funcție de sensibilitatea dinților și nevoia pacientului. Durata unei aplicări este de 8-10 minute.

De ce să ai grijă de dantura ta?
+ Zâmbetul este cea mai puternică armă a ta;
+ Un zâmbet larg spune mai mult decât o mie de cuvinte;
+ Sănătatea danturii tale afectează sănătatea întregului organism;
+ Oricine iubește o persoană fericită, cu un zâmbet larg.

Consultație și plan de tratament:
+ Consultația este necesară pentru ca medicul să îți cunoască istoricul dentar și să analizeze toată cavitatea bucală;
+ Planul de tratament complet este necesar pentru ca tu să afli ce trebuie să faci pentru a avea o dantură puternică și sănătoasa;

Albirea dinților:
+ Albirea dinților are în primul rând un efect psihologic benefic asupra pacientului;
+ S-a constat în timp că pacienții care își albesc dinții tind să aibă mai multă grijă de dantura lor după această operațiuni decât cei care nu o fac;
+ Este dovedit că atunci când nu suntem stânjeniți de culoarea dinților râdem cu gura larg deschisă ceea ce transmite celor din jur faptul că suntem încrezători în noi înșine. Acest fapt conduce la eliberarea de endorfine în organism, substanțe se sunt responsabile pentru starea de bine;
+ Albirea dinților este în acest moment cea mai folosită procedura estetică dentară din lumea, având o foarte largă răspândire.

Despre Albire:
+ Albire dentară în-office cu gel, în care se poate aplica de până la 4 ori, în funcție de sensibilitatea dinților și nevoia pacientului. Durata unei aplicări este de 8-10 minute.

Periajul profesional:
+ Periajul profesional ajută la îndepărtarea plăcii bacteriene și a microbilor;
+ Vine în completarea periajului făcut acasă, de către pacient;
+ Periajul profesional nu se poate realiza decât într-un cabinet stomatologic;
+ Ajută la curățarea locurilor greu accesibile;
+ Cu periajul profesional se pot corecta unele colorații ale dinților ce apar din cauza unor alimente precum: vinul roșu, cafeaua sau din cauza tutunului;

Detartrajul cu ultrasunete:
+ Detartrajul te ajută să îndepărtezi tartrul ce se formează pe suprafața dinților, dar și placa bacteriană;
+ Vei feri dantură de efectele negative pe care le provoacă placa bacteriană și tartrul;
+ Placa bacteriană și tartrul irita gingia, produc sângerare la periaj, maschează cariile și reprezintă o sursă de bacterii și toxine ce trebuie înlăturată cât mai repede;
+ Detartrajul nu este dăunător și trebuie efectuat periodic pentru a avea o dantură puternică și sănătoasă!

Beneficiile fluorizării:
+ Fluorizarea dinților reduce riscul apariției de carii dentare neplăcute;
+ Această tehnică ajută la reversul procesului cariei dentare;
+ Fluorizarea se face după igienizarea profesională deoarece fluorul penetrează mai repede suprafața dentară care este acoperită de placa bacteriană sau de tartru;
+ Procedeul acționează ca o barieră împotriva cariilor și leziunilor carioase deja existente.

• Dental Office Club te ajută să zâmbești din nou, cu încredere!

• Echipa Dental Office Club te ajută să iubești mersul la dentist! Cu noi, frica o să dispară imediat și te vei bucura de un tratament liniștitor!

• Ai grijă de zâmbetul tău!

 

 

Dental Office Club

Informațiile despre partener sunt disponibile doar pentru utilizatorii autentificați. Intră în cont

 

• Această ofertă este valabilă doar prin achiziționarea voucherului YouDeal.ro 


• Voucherul este valabil 3 Luni pentru activare/folosire din momentul achiziționării și se poate folosi în funcție de timpul tău și disponibilitatea Dental Office Club.

• Ai la dispoziție 90 zile timp să te răzgândești și să soliciți banii înapoi fără nici o justificare, vezi Politica de Retur YouDeal.

• Același utilizator poate achiziționa maxim 5 vouchere și poate folosi 5 voucher(e) în nume propriu.

• Voucherele nu sunt nominale și se pot oferi cadou.

• După confirmarea comenzii tale, în maxim 5 minute vei primi voucherul(ele) pe e-mailul cu care te-ai înregistrat și în contul tău personal de pe YouDeal în secțiunea „Comenzile mele”

• După achiziționarea ofertei, serviciul se folosește pe bază de programare telefonică la numărul de telefon primit pe voucherul(ele) de pe e-mail sau din contul tău.

• Pentru a beneficia de ofertă, prezintă la Dental Office Club COD-ul UNIC de pe voucherul(ele) primit(e) pe e-mail sau în contul tău.

• Pentru mai multe informații despre ofertă scrie-ne la: contact@youdeal.ro sau sună la numărul de telefon: 0754-777.716

• ATENTIE!!! Voucherul este valabil pentru o singură persoana.

Pachet Îngrijirea Danturii • Dental Office Club

Pachetul oferit de Dental Office Club include Consultații, Plan de Tratament, Igienizare- AirFlow, Detartraj cu ultrasunete și Periaj profesional sau Albire dentară în-office și Fluorizare pentru ca tu să te bucuri mereu de un zâmbet de milioane!
2881 vizualizari
0419 YouDeal_modificari_oferta
Ofertă populară! Peste 1000 vizualizări
Timp rămas/ore
Returnare 14 zile

Îți returnăm banii în 14 zile dacă te răzgândești.

Voucherul în 5 min

Primești voucherul în maxim 5 minute de la confirmarea plății.

70.000 vouchere vândute

Peste 70.000 de vouchere vândute în 7 ani.